|
|
| MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik | |
|
+4lukylipik Yzzy maatredrag breed 8 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
breed cro chopper forum
Broj postova : 512 Godina imam : 45 Prebivalište : Rijeka Vozim : Kawasaki VN2000 Na forumu od : 14.08.2008
| Naslov: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik čet 12 kol 2010, 21:08 | |
| MUFF DIVERS - 3.humanitarni moto susret Danas vidio plakat: 13.8. - PETAK: --> nastupaju: "Night Rain", "Qrba" i "bLuzeri" --> trbušna plesačica ________________________________ 14.8. -SUBOTA: --> nastupaju: "Keops" i "Black Proof" --> 16:00 Defile do grada Grobnika - besplatno osvježenje za sudionike --> 17:30 Moto igre - spora vožnja, (ne)obično skakanje u vrećama i igra iznenađenja --> 19:30 vjenčanje na bini --> poslije pola noći streptease Nadam se da neće jako rokati kiša | |
| | | maatredrag man
Broj postova : 93 Godina imam : 39 Prebivalište : Buzet Vozim : Yamaha dragstar 1100 custom Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik ned 15 kol 2010, 16:20 | |
| | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik pon 16 kol 2010, 23:54 | |
| - maatredrag je napisao/la:
- bilo je ok
...izuzev idiota koji je maltretirao ljude turirajući cijelu noć s subote na nedjelju u intervalima od sat vremena! | |
| | | maatredrag man
Broj postova : 93 Godina imam : 39 Prebivalište : Buzet Vozim : Yamaha dragstar 1100 custom Na forumu od : 05.08.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik uto 17 kol 2010, 14:56 | |
| ja sam oko 3 isao ca tako da mi nitko nije smetao...ali to je standardno ocito...inace kad onako ljepo spavam i kad u 5 ujutro neki krele pocne navijat gas onda bi mu najradije auspuh u supak zabio i onda neka turira. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| | | | lavica cro chopper forum
Broj postova : 791 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb-Stenjevec Vozim : više ništa Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik uto 17 kol 2010, 16:00 | |
| - maatredrag je napisao/la:
- ja sam oko 3 isao ca tako da mi nitko nije smetao...ali to je standardno ocito...inace kad onako ljepo spavam i kad u 5 ujutro neki krele pocne navijat gas onda bi mu najradije auspuh u supak zabio i onda neka turira.
Lani nije bilo tako, nitko nije turirao ni pucao, bio je to krasan susret, a ove se godine pretvorio u ... | |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik sri 18 kol 2010, 01:50 | |
| ... pretvorio u .... u (?)... u (?)... ... činjenica jest, da nam je kiša potpuno pokvarila račun... jer svatko, ko se je imalo želio "uputiti" iz udaljenijih adresa, izgubio je svaku volju po onoj kišurini... vrijeme nas nije htjelo... međutim, ovu sezonu stvarno nismo bili jedini... a ove, koji su turirali... je stvarno teško izbjeć... posreći se, da nekad nema ni jednog bisera koji takvo nešto radi, ali to je rijetko neka ostavština se teško gasi.... Hvala svima, koji su došli i svojim prisustvom uveličali party, i pridonesli, da imamo motiva, potrudit se i iduće godine ... | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik sri 18 kol 2010, 10:15 | |
| - Genesis051 je napisao/la:
- ... pretvorio u .... u (?)... u (?)... ...
činjenica jest, da nam je kiša potpuno pokvarila račun... jer svatko, ko se je imalo želio "uputiti" iz udaljenijih adresa, izgubio je svaku volju po onoj kišurini... vrijeme nas nije htjelo... međutim, ovu sezonu stvarno nismo bili jedini... a ove, koji su turirali... je stvarno teško izbjeć... posreći se, da nekad nema ni jednog bisera koji takvo nešto radi, ali to je rijetko neka ostavština se teško gasi....
Hvala svima, koji su došli i svojim prisustvom uveličali party, i pridonesli, da imamo motiva, potrudit se i iduće godine ... Onda dogodine! Ako ne i prije | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik sri 18 kol 2010, 12:11 | |
| - Genesis051 je napisao/la:
- ... a ove, koji su turirali... je stvarno teško izbjeć... posreći se, da nekad nema ni jednog bisera koji takvo nešto radi, ali to je rijetko
neka ostavština se teško gasi.... ... Kad bi organizatorima motosusreta stvarno bil cilj i želja spriječiti takve stvari, to bi se moglo riješiti super jednostavno - dovoljno je odrediti dva-tri redara (fizički jačih gabarita), koji će biti zaduženi da se brinu o redu u prostoru kampa. U protivnom se posjetioci susreta dovode u situaciju da u kasnim noćnim ili jutarnjim satima sami moraju zavoditi nekakvi red, i to dovodi do neželjenih konflikata. Ja mogu razumijeti da je netko došao na susret iz par km udaljenog mjesta, i da on može lumpovati cijenu noć. pucati, turirati i paliti gume..... Ali kad već on sam nema obzira prema drugim ljudima, onda bi se organizator susreta o tome trebao pobrinuti. | |
| | | maatredrag man
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik sri 18 kol 2010, 15:55 | |
| potpuno se slazem stime ali posto smo vec naucili na takvo sto i nije tolika greda...ja bi masu puta uzeo malu sa sobom na bikere (kad idem autom) ali sta cu nemoze djete od 3 i pol godine spavat kad netko nabija gas i sve. mi u labinu imamo kamp odiza glavnog satora preko neke zive ograde tako da tamo nitko ni turira nego samo upale motor dok idu doma. a ostatak ekipe puca itd tamo odmah poslje ulaza di je parking | |
| | | lavica cro chopper forum
Broj postova : 791 Godina imam : 57 Prebivalište : Zagreb-Stenjevec Vozim : više ništa Na forumu od : 13.05.2008
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik sri 18 kol 2010, 16:01 | |
| ... pretvorio u ? U cjelonoćno turirajuče mučenje.
Muffovi srdačni , lijepo su se potrudili, ekipa je bila super, vjenčanje krasno (čak je i kiša stala u to vrijeme), bendovi OK, čevapi odlični, tripice - nisam kompetentna komentirati, goveđa juhica i krafne, super, cuga u potpcima, cijene normalne. Nisam primjetila da je kiša nekome od prisutnih posebno smetala, pa ni ranojutarnji potop. Vidimo se.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik | |
| |
| | | | MUFF divers moto susret 13,14,15.8.- grobnik | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|