Početna stranicaPretraľnik2 dana slavonije-onako na brzinu 610RegistracijaLogin

2 dana slavonije-onako na brzinu

Go down 
+6
rocky 61
Krišo
drabotic
lukylipik
magna
cro.chopper
10 posters
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

2 dana slavonije-onako na brzinu Empty
PostajNaslov: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimesri 11 kol 2010, 23:05

par telefonskih poziva i dogovor je pao da obiđem prijatelje forumaše naše slavonce oko broda ,požege i pleternice. prvi dan posjetio munju u požegi,nakon klopice i pičenca uputili se zajedno do free spirita i njegove drage gdje nas nestrpljivo free očekuje uz peku koja se još dimi. Prije dolaska kod free spirita navratili smo ja i munja do club housa "svetinje" odnosno mog kluba "svetinja" i predsjednika Robija koji nas je naravno dočekao s hladnim osvježavajućim pićem jer smo ja i munja bili žedni ko grabe, on s posla ja s puta Smile)))). Da mjesto se zove svetinja i po njemu i moto klub dobio ime. Nastavljamo dalje i stižemo do spirita a tamo nas je dočekao i Ike sa suprugom.Naravno bilo je fenomenalno,peka se još uvijek dimi i nije nas trebalo puno nagovarati na klopu, free dobro si to iskuvao Smile. drugi dan, palim pilu pozdravljam se i pičim za brod gdje časkam sa našim deepom u njegovom prelijepom vrtu .... i zvoni telefon na liniji nestrpljivo čeka legenda Dalmatine naš Hombre. De si Hombre , dolazi u "harleja".... on to meni, i deep me vodi kroz grad do hombrea koji čeka na terasi, bdw, tamo neki lik na terasi čita novi motopuls i viče hombre jesi to ti u moto pulsu, kad ono vidi hombre na Dalmatini u novom motopulsu.......... ebeno, nisam imao pojima, posalo sam im prilog i par fotki,nisu ništa odgovorili. Svejedno lijepo od njih i hvala motopuls.
Pozdravljamo deepa, i pičimo ja i hombre dalje. Provozo me Hombre niti sam ne znam gdje smo sve bili, usput pojeli odličan čobanac i roštilj u restoranu koji je odabrao naš hombre, bilo je odlično. Potom svraćamo do nekog jezera mislim da se zove sibinj a potom do Save i vagona gdje Hombre peca, pošto sam i sam veliki zaljubljenik u ribolov i pecanje, oduševila me je vikendica odnosno vagon uz Savu gdje Hombre vadi kapitalce. Svakako drugi puta nosim ribički pribor sa sobom.
Rezime:
super provedena dva dana u krugu prijatelja koje sam upoznao preko foruma, provozao se , natukao par stotina kilometara, popio i pojeo , fala bogu mogu jest i ne sramim se ......... svima VELIKO HVALA što ste mi uljepšali dane...... baš je bilo dobro, kratko ali slatko.... vidimo se.
Cro.chopper.
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1911
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1912
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1914
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1915
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1916
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1917
2 dana slavonije-onako na brzinu 100_1918

Zadnja promjena: cro.chopper; sri 01 pro 2010, 14:47; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 06:32

eto vidiš kako je lipo imati registriran motor dobar

a što se tiče slavonije .......... pričekajmo kraj mjeseca Cool
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 08:25

... trebaš mi uživo prenijeti dojmove!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
drabotic
cro chopper forum
cro chopper forum
drabotic

Broj postova : 1040
Godina imam : 41
Prebivalište : Jaska
Vozim : Z 750 S
Na forumu od : 23.07.2008

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 08:54

lijep đir! dobar
[Vrh] Go down
http://www.pro-vez.hr
Krišo
cro chopper forum
cro chopper forum
Krišo

Broj postova : 849
Godina imam : 32
Prebivalište : SLAVONSKI BROD
Vozim : sila 250 Virago
Na forumu od : 06.01.2009

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 10:03

dobar dobar dobar
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 13:02

eto vidiš kako se u slavoniji dočekivaju ljudi, a ne u dalmaciji, ti dođeš a niko te ne pozna lol! . a jbga bit će bolje u zimu kad odu turisti.
vidim ombre je je lipo sebi uredio oazu, a sava (bar ja mislim), ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 13:36

magna je napisao/la:
eto vidiš kako se u slavoniji dočekivaju ljudi, a ne u dalmaciji, ti dođeš a niko te ne pozna lol! . a jbga bit će bolje u zimu kad odu turisti.
vidim ombre je je lipo sebi uredio oazu, a sava (bar ja mislim), ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima
he he, a nije baš tako
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 13:49

šta to znači , da hobre ipak nije lipo sredija oazu Shocked
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 13:51

to znači da nije baš tako da te u Dalmaciji nitko ne pozna, a kaj se tiće oaze, MRAK je dobar vagon od hombrea i sava takaj
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 14:00

ma, to su sve manje važni likovi pljuga
[Vrh] Go down
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimečet 12 kol 2010, 15:48

ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima

A Čehinjama.....aaa Twisted Evil
[Vrh] Go down
Free Spirit
cro chopper forum
cro chopper forum
Free Spirit

Broj postova : 1523
Godina imam : 58
Prebivalište : Pleternica
Vozim : yamaha FZ6S
Na forumu od : 20.11.2007

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimesub 14 kol 2010, 07:13

cro.chopper je napisao/la:
......... svima VELIKO HVALA što ste mi uljepšali dane...... baš je bilo dobro, kratko ali slatko.... vidimo se.
Cro.chopper.
hvala tebi što si nas posjetio,slobodno navrati kad god roker
uvijek se nešto nađe za kebab1 cuga cuga ,a i krevet ti je osiguran
jedino mi je žao što nismo mogli popiti jutarnju kavica1 zajedno
idući put navrati vikendom!!

pljuga
[Vrh] Go down
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimesub 14 kol 2010, 18:25

magna je napisao/la:

čuj imačeš se priliku pokazati za par dana ti dolazim u susjedstvo.2 dana slavonije-onako na brzinu 953857
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimened 15 kol 2010, 08:54

Samo da ste okrenuli moj broj... negdje oko 23:30 prosao kroz Pleternicu... cuga a i okrijepa bi bila vise nego dobrodosla tijelu ispacenom nakon 4 tjedna apstinencije ...

Vise srece drugi puta...
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimened 15 kol 2010, 08:58

magna je napisao/la:

S obzirom da ja nisam bio turist, nego na sluzbenom putu, to je vjerojatno bio razlog sto ste nasli malo vremena i za mene lol!
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitimepon 16 kol 2010, 16:50

tako blizu, a tako daleko ......eh....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu   2 dana slavonije-onako na brzinu Icon_minitime

[Vrh] Go down

2 dana slavonije-onako na brzinu
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» pozdrav iz Slavonije
» Pozdrav iz Slavonije
» Pozdrav iz Slavonije....
» Novak iz slavonije