| 2 dana slavonije-onako na brzinu | |
|
+6rocky 61 Krišo drabotic lukylipik magna cro.chopper 10 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: 2 dana slavonije-onako na brzinu sri 11 kol 2010, 23:05 | |
| par telefonskih poziva i dogovor je pao da obiđem prijatelje forumaše naše slavonce oko broda ,požege i pleternice. prvi dan posjetio munju u požegi,nakon klopice i pičenca uputili se zajedno do free spirita i njegove drage gdje nas nestrpljivo free očekuje uz peku koja se još dimi. Prije dolaska kod free spirita navratili smo ja i munja do club housa "svetinje" odnosno mog kluba "svetinja" i predsjednika Robija koji nas je naravno dočekao s hladnim osvježavajućim pićem jer smo ja i munja bili žedni ko grabe, on s posla ja s puta )))). Da mjesto se zove svetinja i po njemu i moto klub dobio ime. Nastavljamo dalje i stižemo do spirita a tamo nas je dočekao i Ike sa suprugom.Naravno bilo je fenomenalno,peka se još uvijek dimi i nije nas trebalo puno nagovarati na klopu, free dobro si to iskuvao . drugi dan, palim pilu pozdravljam se i pičim za brod gdje časkam sa našim deepom u njegovom prelijepom vrtu .... i zvoni telefon na liniji nestrpljivo čeka legenda Dalmatine naš Hombre. De si Hombre , dolazi u "harleja".... on to meni, i deep me vodi kroz grad do hombrea koji čeka na terasi, bdw, tamo neki lik na terasi čita novi motopuls i viče hombre jesi to ti u moto pulsu, kad ono vidi hombre na Dalmatini u novom motopulsu.......... ebeno, nisam imao pojima, posalo sam im prilog i par fotki,nisu ništa odgovorili. Svejedno lijepo od njih i hvala motopuls. Pozdravljamo deepa, i pičimo ja i hombre dalje. Provozo me Hombre niti sam ne znam gdje smo sve bili, usput pojeli odličan čobanac i roštilj u restoranu koji je odabrao naš hombre, bilo je odlično. Potom svraćamo do nekog jezera mislim da se zove sibinj a potom do Save i vagona gdje Hombre peca, pošto sam i sam veliki zaljubljenik u ribolov i pecanje, oduševila me je vikendica odnosno vagon uz Savu gdje Hombre vadi kapitalce. Svakako drugi puta nosim ribički pribor sa sobom. Rezime: super provedena dva dana u krugu prijatelja koje sam upoznao preko foruma, provozao se , natukao par stotina kilometara, popio i pojeo , fala bogu mogu jest i ne sramim se ......... svima VELIKO HVALA što ste mi uljepšali dane...... baš je bilo dobro, kratko ali slatko.... vidimo se. Cro.chopper.
Zadnja promjena: cro.chopper; sri 01 pro 2010, 14:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 06:32 | |
| eto vidiš kako je lipo imati registriran motor a što se tiče slavonije .......... pričekajmo kraj mjeseca | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 08:25 | |
| ... trebaš mi uživo prenijeti dojmove! | |
|
| |
drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 08:54 | |
| lijep đir! | |
|
| |
Krišo cro chopper forum
Broj postova : 849 Godina imam : 32 Prebivalište : SLAVONSKI BROD Vozim : sila 250 Virago Na forumu od : 06.01.2009
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 10:03 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 13:02 | |
| eto vidiš kako se u slavoniji dočekivaju ljudi, a ne u dalmaciji, ti dođeš a niko te ne pozna . a jbga bit će bolje u zimu kad odu turisti. vidim ombre je je lipo sebi uredio oazu, a sava (bar ja mislim), ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 13:36 | |
| - magna je napisao/la:
- eto vidiš kako se u slavoniji dočekivaju ljudi, a ne u dalmaciji, ti dođeš a niko te ne pozna . a jbga bit će bolje u zimu kad odu turisti.
vidim ombre je je lipo sebi uredio oazu, a sava (bar ja mislim), ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima he he, a nije baš tako | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 13:49 | |
| šta to znači , da hobre ipak nije lipo sredija oazu | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 13:51 | |
| to znači da nije baš tako da te u Dalmaciji nitko ne pozna, a kaj se tiće oaze, MRAK je vagon od hombrea i sava takaj | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 14:00 | |
| ma, to su sve manje važni likovi | |
|
| |
rocky 61 cro chopper forum
Broj postova : 1738 Godina imam : 63 Prebivalište : Brčko BiH Vozim : JL 250-5 Na forumu od : 01.05.2010
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu čet 12 kol 2010, 15:48 | |
| ovako mirna i spokojna izgleda lipše nego more prekrcano česima A Čehinjama.....aaa | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu sub 14 kol 2010, 07:13 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- ......... svima VELIKO HVALA što ste mi uljepšali dane...... baš je bilo dobro, kratko ali slatko.... vidimo se.
Cro.chopper.
hvala tebi što si nas posjetio,slobodno navrati kad god uvijek se nešto nađe za ,a i krevet ti je osiguran jedino mi je žao što nismo mogli popiti jutarnju zajedno idući put navrati vikendom!! | |
|
| |
Munja cro chopper forum
Broj postova : 1634 Godina imam : 51 Prebivalište : požega-ulica od zakona Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv Na forumu od : 25.11.2007
| |
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu ned 15 kol 2010, 08:54 | |
| Samo da ste okrenuli moj broj... negdje oko 23:30 prosao kroz Pleternicu... a i okrijepa bi bila vise nego dobrodosla tijelu ispacenom nakon 4 tjedna apstinencije ... Vise srece drugi puta... | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| |
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu pon 16 kol 2010, 16:50 | |
| tako blizu, a tako daleko ......eh.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 2 dana slavonije-onako na brzinu | |
| |
|
| |
| 2 dana slavonije-onako na brzinu | |
|