|
|
| Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... sri 11 kol 2010, 18:10 | |
| - magna je napisao/la:
- ..... i pretpostavio da si u livnu
Krivo si pretpostavio, jer mi smo znali što nas očekuje u Livnu, uz cijenu piva od 1 KM.. A kvotu smo ispunili već u Kninu.. Obišli smo malo većinu onih ulica i prolaza u centru Vodica, a najduže smo se zadržali u Mornaru, u odličnom društvu Okit-a. | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... sub 14 kol 2010, 11:02 | |
| - magna je napisao/la:
- palomasa ćemo staviti za glasnogovornika turističke zajednice šibenske županije
drago mi je da ste se lipo proveli , u subotu sam prošao vodičkom rivom oko 20 sati i vidio agilu VŽ registracija i pomislija da je tvoja ali sam odmahnuo i pretpostavio da si u livnu definitivno | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... ned 15 kol 2010, 09:10 | |
| za volju i trud da i ostalima preneses dojmove sa puta. A i cemu svrha putovanja, ako dozivljaje ne mozes podijeliti s drugima... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... | |
| |
| | | | Ljeto u Dalmaciji - Knin, Čavoglave, Vodice... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|