| MC Vukovi - Livno | |
|
+16Treasa Franjo shadow cro.chopper dragger asy mala bestija danchi palomas Vladek ica Eagle magna lukylipik maatredrag Saba 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno ned 08 kol 2010, 23:46 | |
| | |
|
| |
danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno ned 08 kol 2010, 23:48 | |
| | |
|
| |
danchi cro chopper forum
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno ned 08 kol 2010, 23:53 | |
| | |
|
| |
danchi cro chopper forum
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno ned 08 kol 2010, 23:56 | |
| | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 08:43 | |
| ... fotke za pravu virtualnu uživanciju; a jel mi Pršo čitav !? | |
|
| |
Franjo man
Broj postova : 293 Godina imam : 46 Prebivalište : Bjelovar/Zagreb Vozim : Suzuki Marauder VZ 800 Na forumu od : 22.12.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 12:41 | |
| - Saba je napisao/la:
- Prvenstveno svaka čast MC Vukovima na odličnom partyiju, organizacija i ponuda odlični.
Drugo i važnije, veliko, veliko hvala SKUPINI PRIJATELJA OBOŽAVATELJA MOTORA na njihovom veličanstvenom gostoprimstvu, nadam se samo da ću vam jedan dan moć vratit bar istom mjerom.
Ukratko, vrime odlično, jedina malo sumnjiva situacija se desila sa Eufom, izgleda da je čovik pokupio oblak putem koji se parkirao u njegov šator, tako da je u subotnje jutro Euf imao svoj mali privatni bazenčić ( sumnja se da je prilikom izvršenja male nužde u kasnim večernjim satima, pod sumnjivim okolnostima gore navedeni završio u rijeku, da rijeku ne potok, Sturbu.....ovaj zaključak su izveli stručnjaci za alkoholizirane osobe koje zbog tajnosti zadataka na kojima stalno sudjeluju nesmijemo kazati imena ). izuzev tog incidenta sve je drugo bilo savršeno, petak veličanstven, malo ljudi, intimna atmosfera baš smo se lipo družili ( u prijevodu, napili se ko svinje.....)
Subota počinje sa izraženom glavoboljom koju smo nekako izdržali, da predivan, kava u najboljem lokalu u gradu ACUSTIC BAR, malo odmora u kampu, pa do shadowa u birc (najbolji birc izvan Livna). Igrom slučaju pri povratku u kamp naletimo na defile. Jedan stariji gospodin skoro pa da toljagom na nas krene koliko se dera: AJTE AJTE I VI AJTE......
Pri dolasku u kamp naletili smo na Zannottija i Draggera, kasnije sretoh Draggera (ko da pemu pišem) kod majica i od tada se briše svaki trag tom dvojcu....Moram priznat da subota nije bila ka petak, previše ljudi je bilo, ako se sekundu okreneš, svi nestanu, a i alkohol od večeri prije dao je svoj danak tako da smo otišli leć dosta rano.
Nedilja, prekrasan dan, kava u NAJBOLJEM LOKALU U GRADU "ACUSTIC BAR" uz pečenicu i sir, povratak kući idealan.
Pozdrav Patriotima vidimo se skoro, a ekipi iz S.P.O.M. Livno još jednom VEEEELIKO HVALA
[/URL] Sve što Saba kaže je istina. MK PATRIOT se također pridružuje zahvalama ekipi iz S.P.O.M. Livno na gostoprimstvu i naravno pozdrav dragom Sabi, vidimo se svakako. Respect S.P.O.M. Livno. | |
|
| |
Treasa girl
Broj postova : 88 Godina imam : 48 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamahu xj6 n Na forumu od : 19.09.2009
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 12:59 | |
| Kako vam je bilo dobro... krivo mi je da mu pas m.... Tako htjedoh ici, ali placa nije dosla pa se ti fino je... Ljeta mog djetinjstva provedoh u tom kraju... nostalgija... bljuc | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 14:58 | |
| Nezaboravan vikend. Prvo se zahvaljujem S.P.O.M. Livno za prijateljstvo, gostoprimstvo i ukazano povjerenje. Ekipa najači ste! Tulum kod shadowa se ne zaboravlja. Ali bilo je toga toliko da bi se roman mogao napisati. Respect! Nadalje se zahvaljujem svojoj putujućoj družini Massi (najači bajker bez motora), Eufu svjetskom putniku, prijatelju Marku koji me traži kad se izgubim u prometu. Pozdrav ekipi Patriota i apachu (Sretan Božić!) :lol: - čovjek najbolje zna kako se iznivelirati ujutro. Još se oporavljam ... | |
|
| |
Marina girl
Broj postova : 1566 Godina imam : 40 Prebivalište : Zagreb Vozim : se sa Dudom Na forumu od : 03.12.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 16:58 | |
| Super izgledate kao i obično Slike su genijalne.. Pogotovo one u stilu Brokeback mountaina, eeeee ... Danchy jel to od ljubavi ili alkohola da si jedino ti u kratkom rukavu? Biće oboje .. I Shadow se popunio nešto | |
|
| |
shadow cro chopper forum
Broj postova : 1100 Godina imam : 38 Prebivalište : Livno, Boravište: Zagreb Vozim : Honda VT1100 shadow Na forumu od : 15.03.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 17:39 | |
| evo da se i ja javim nakon što sam se odmorio i naspavao, hvala svima koji su bili i vikend i party je bio savršen, luky čuo sam da si u zadnji čas odustao od puta i žao mi je što se nismo vidjeli ove godine, nadam se da se vidimo sljedeće... još jednom hvala svima od S.P.O.M. LIVNO i hvala na posjeti, vidimo se dogodine... | |
|
| |
Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 17:47 | |
| Neznam šta bih više napisao a da netko nije spomenuo...
Još jednom veliko HVALA S.P.O.M. Livno za gostoprimstvo, druženje, to što pored vas nismo mogli ostat ni gladni ni žedni, ma ekipa svaka vam čast!!! | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 18:10 | |
| - shadow je napisao/la:
luky čuo sam da si u zadnji čas odustao od puta i žao mi je što se nismo vidjeli ove godine, nadam se da se vidimo sljedeće...
... jbg; recesija i ništa drugo, čak je i Burke "gurao" KLE-a, Kuna također nagovarala, ali konačno da i meni razum (nedostatak domaće valute) pobijedi srce ... bitno da je Vama bilo super i da je sve prošlo O.K. ! ... čekamo 2011. | |
|
| |
danchi cro chopper forum
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno pon 09 kol 2010, 20:05 | |
| | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno uto 10 kol 2010, 00:33 | |
| - Saba je napisao/la:
- Pri dolasku u kamp naletili smo na Zannottija i Draggera, kasnije sretoh Draggera (ko da pemu pišem) kod majica i od tada se briše svaki trag tom dvojcu....
....nažalost, Zanotti je morao oko 21 sat doma...obaveze....a ja sam dotad već premašio kvotu dobre hladne pive. Pokušavao sam Vas pronaći u gužvi, ali bezuspješno....oko ponoć odlazim na spavanje. .....Susret, po meni jedan od boljih na ovim prostorima, a kad se ukljući i ruta preko Trilja, Grahova i Knina, ocjena 9+ | |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno uto 10 kol 2010, 13:28 | |
| Pridružujem se svim pohvalama i zahvalama! I dodajem posebnu zahvalu svim ljudima koji su pomogli u rješavanju "malog" tehničkog problema na mom prijevozu A mudri Gogo iz S.P.O.M.-a, mirno gledajući sa strane, kad se drugi makli od motora... čučne, otvori kutijicu i gle!! Tu je problem! Osigurač!! I riješi problem!!! Neizmjerno mi je drago kaj sam se odlučio otić na taj susret jer sam upoznao stvarno super novu ekipu, a naravno i ponovo vidio stvarno super "staru" ekipu!! Nadam se što skorijem susretu na nekom susretu!! | |
|
| |
Suhi cro chopper forum
Broj postova : 1052 Godina imam : 50 Prebivalište : Zagreb, Dubrava Vozim : between two bikes Na forumu od : 04.12.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno uto 10 kol 2010, 13:29 | |
| Slikice nešto kasnije. Lijen sam po tom pitanju | |
|
| |
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno uto 10 kol 2010, 13:29 | |
| Ooooooooodličan susret,žao mi je jer sam morao brzo doma ali svakako susret koji se pamti . | |
|
| |
danchi cro chopper forum
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno uto 10 kol 2010, 22:25 | |
| | |
|
| |
Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| |
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno čet 26 kol 2010, 06:41 | |
| budeš li često na turnejama po misec dana , nećeš tako brzo do motora | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| |
| |
Vladek cro chopper forum
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno čet 26 kol 2010, 07:52 | |
| | |
|
| |
Dr.Ma$$a cro chopper forum
Broj postova : 1270 Godina imam : 36 Prebivalište : zagreb Vozim : dragstar 1100 Na forumu od : 24.04.2008
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno čet 26 kol 2010, 10:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MC Vukovi - Livno | |
| |
|
| |
| MC Vukovi - Livno | |
|