|
|
| Zing service manual | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Zing service manual sri 14 srp 2010, 16:21 | |
| hitno trazim service manual za Zing... trebao bi dati promjeniti lanac bregaste osovine, i cijena mi je O.K. jedino sto nemam love, hmm... pa se frend ponudio... hvala vam | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Zing service manual sri 14 srp 2010, 16:36 | |
| Ne znam za manual, ali kad se već mijenja lanac bregaste, najbolje je usput zamijeniti i vodilice tog lanca (ako su pohabane), kao i zatezač lanca (španer). Sve to zajedno čini jednu cjelinu, a ako ležajevi bregaste imaju "lufta", onda se usput zamjene i ti ležajevi.
Znam da to sad izgleda možda kao nepotreban trošak, ali kad se već radi taj posao, onda nije loše uložiti par stotina kuna više (u budućnost) motora. | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Zing service manual sri 14 srp 2010, 17:34 | |
| - palomas je napisao/la:
- Ne znam za manual, ali kad se već mijenja lanac bregaste, najbolje je usput zamijeniti i vodilice tog lanca (ako su pohabane), kao i zatezač lanca (španer). Sve to zajedno čini jednu cjelinu, a ako ležajevi bregaste imaju "lufta", onda se usput zamjene i ti ležajevi.
Znam da to sad izgleda možda kao nepotreban trošak, ali kad se već radi taj posao, onda nije loše uložiti par stotina kuna više (u budućnost) motora. da, mislim da imas pravo... serviser je prvo rekao da bi nam trebao i zatezac lanca, no kada sam ga zamolio da napravi listu potrebnih dijelova smatrao je da ipak nije neophodno... hmm... nadam se da necemo nista putem zeznuti | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Zing service manual sri 14 srp 2010, 17:48 | |
| Ako ti zbog neispravnog zatezača ili vodilice preskoči (novi) lanac na lančaniku bregaste osovine, klipovi će udarati po ventilima, i bit će to gadan kvar, s puno štete.
Zing ima prilično jednostavnu mašinu, i svaki bolji majstor to bi trebao moći i znati složiti bez ikakvog manuala. U svakom slučaju, ja se s time ne bih puno igrao. | |
| | | VU COP man
Broj postova : 103 Godina imam : 52 Prebivalište : Vukovar Vozim : ZING 125 Na forumu od : 02.09.2008
| Naslov: Re: Zing service manual pet 16 srp 2010, 15:36 | |
| imaš li onaj od vladeka u pdf formatu? | |
| | | Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing service manual pet 16 srp 2010, 16:56 | |
| - VU COP je napisao/la:
- imaš li onaj od vladeka u pdf formatu?
ma, negdje sam ga izgubio valda je na drugom compu | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| | | | Jack cro chopper forum
| Naslov: Re: Zing service manual sub 17 srp 2010, 15:17 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Jack je napisao/la:
- VU COP je napisao/la:
- imaš li onaj od vladeka u pdf formatu?
ma, negdje sam ga izgubio
valda je na drugom compu Tko pita ne skita...jel ti treba ? nije mi problem opet snimiti... ako ga imas bilo bi super nadam se da ima u detalje i promjena lanca... bila je neka tema sa manualima... mogu jos tamo pogledati... | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Zing service manual sub 17 srp 2010, 16:33 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zing service manual | |
| |
| | | | Zing service manual | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|