|
|
| ŽMIGAVCI NA VOLANU | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: ŽMIGAVCI NA VOLANU sri 07 srp 2010, 16:01 | |
| Razmišljam ugraditi žmigavce na volan - mjesto utega. Ovi koji mi se sviđaju nemaju oznaku E. Nemaju nikakve oznake Izgledaju masivno i svijetle na dvije strane. Kako ovi prolaze na tehničkom ? Recimo i da imaju E oznaku. Moram li ostaviti stražnje žmigavce ? |
| | | bananajoe cro chopper forum
Broj postova : 526 Godina imam : 35 Prebivalište : Koprivnica Vozim : Bandit 650n Na forumu od : 24.03.2009
| Naslov: Re: ŽMIGAVCI NA VOLANU sri 07 srp 2010, 16:23 | |
| frenda nisu pustili na tehnickom zbog prednje lampe (među ostalim :lol: ) jer nije imala tu E oznaku, mislim da bi trebao imat i zadnje zmigavce ako stavis te na volan
| |
| | | merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: ŽMIGAVCI NA VOLANU sri 07 srp 2010, 16:41 | |
| na tehničkom su mi rekli da ako imaš žmigavce na volanu koji se vide i od naprijed i odostraga, da ti drugi ne trebaju. možda da ipak provjeriš u stanici za tehnički pregled gdje ideš sa motorom. | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: ŽMIGAVCI NA VOLANU sri 07 srp 2010, 18:33 | |
| ...žmigavci na volanu na tvom motoru če izgledat ljepo al budi spreman da češ izgubit stabilnost na volanu ,jer zbog toga su i tamo stavljeni,probaj jedan đir bez njih pa češ vidit razliku pa odluči dal češ ih stavljat na volan... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: ŽMIGAVCI NA VOLANU čet 08 srp 2010, 02:40 | |
| Kupiš Kellermanne pa ti oni služe umjesto utega volana jer su teški! Al kooooštajjjuuu.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ŽMIGAVCI NA VOLANU | |
| |
| | | | ŽMIGAVCI NA VOLANU | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|