Početna stranicaPretraľnikEvo i mog unikata 610RegistracijaLogin

Evo i mog unikata

Go down 
+34
duba
freddie
ivek
Hedo
Kirian
Cere
mbani83
freshman
Suhi
Virago535
jsimic
Krišo
coHr
magna
buba
mavo
StarRider
stain
lord
TheSanja
custom rider
cro.chopper
zgrdic
bulares
Dr.Ma$$a
Rocker-C
Quirin
rocky 61
ica
asy
gusgus
necchi
Vladek
Tomo-vz
38 posters
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Broj postova : 1398
Godina imam : 53
Prebivalište :
Vozim : QM250
Na forumu od : 15.04.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 22:22

Evo konačno završio sam i ja sa nekim svojim doradama.Jest da su trajale sve od zime,nisam ništa htio najavljivat dok nebude sve gotovo.
Nego odakle da počnem,najbolje od početka.Kad sam predstavljao svoj bayk,dao sam do znanja da sam ga kupio da me izričito služi za vožnju na posao a u međuvremenu pošto imam volje i znanja da ga preuredim u nešto što če biti po mojoj volji naravno sukladno sa financijama.
Pošto je kriza,veči dio prerade sam radio sa svojim materijalom koji se našao kod kuče i alatom kojim raspolažem.Naravno da bi se neke prerade na motoru mogle i početi,odlučio sam da si napravim stol za podizanje motora,koji če mi i ubuduče služiti za daljne popravke i dosta mi je više biti uvijek pognut jer godine i bol u križima čine svoje.Evo i slika:
Evo i mog unikata Dsc00610
Evo i mog unikata Dsc00611
Evo i mog unikata Dsc00612
I naravno kak izgleda kad je motor gore,uz male preinake smještaja dizalice:

Evo i mog unikata Dsc00613

Nije mi dugo trebalo,drugi dan je več bio u dijelove rastavljen:
Evo i mog unikata Dsc00614
Na slici se vidi da je i cilindar skinut,pošto mi ne donja brtva malo suzila,to je bila šansa da se promijeni.naravno skidali su se i drugi dijelovi ,poput blatobrana ,kotača ostala je gola rama i mašina,ee te slike nemam.Neke stvari su se trebale nabaviti preko interneta,ali kao što velim kriza,odustao sam.Da nebi projekt propao krenuo sam u izradu sjedala:
Evo i mog unikata Dsc00615

Nekih dijelova kao što su produžene nožne komande i ape volana vidjet čete na finalnim slikama.Naravno to bi bilo najbolje da je kromirano,ali opet kriza pa sam se okrenuo mat crnoj boji.Svi dijelovi su se dobro pobrusili,začepile su se suvišne rupe,korodirano dijelovi su se premazali sa odgovarajučim premazom za hrđu i nanjela se najprije temeljna boja,pa pobrušeno sa finim brusnim papirom ,dva sloja crnog mat spreja i na kraju bezbojni mat lak.Kad je sve bilo dobro posušeno,sklapanje:
Evo i mog unikata Dsc00616

Naravno napravljeni su i drugi ispuhi svak na svoju stranu i obojani sa temeljnom srebrnom za peči i na to mat crni za visoke temperature.Pošto sam skinuo originalne nogare sa njega jer mi kvare vizualni izgled motora išlo se u izradu štendera koji če mi kasnije služiti za podmazivanje lanca i skidanje kotača:
Evo i mog unikata Dsc00617
Evo i mog unikata Dsc00618

Višak dijelova kao što je zadnje sjedalo,naslon, plastični koferi,razni ukrasi na rezervoaru i slično,su skinuti,jer sam htio imati normalan izgled motora mislim da je bober stil,neznam procijenite vi.
Mislim da sam dosta toga napisao,ove zadnje slike govore više od tisuču slova,kome se ne sviđa može sugerirati,ali molim ne pljujte po njemu jer je ipak Kinez,a posao koji sam uradio na njemu je mojih ruku dijelo i ponosan sam na to a osječaj u vožnji je NEPROCJENJIV !!!!!
Evo i mog unikata P6220010
Evo i mog unikata P6220011
Evo i mog unikata P6220012
Evo i mog unikata P6220013
Evo i mog unikata P6220014
Evo i mog unikata P6220015
Evo i mog unikata P6220016
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 22:26

Shocked

Jako mi se sviđa, pa bio rus, amerikanac, japanac ili kinez.... svaka čast na trudu i ideji! dobar
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 22:42

ma BRAVO Tomo, jako si to dobro napravio,
za moje oko taman

[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 22:46

Vjeruj mi i za tvoju visinu taman dobar
[Vrh] Go down
necchi
cro chopper forum
cro chopper forum
necchi

Broj postova : 2778
Prebivalište : New York
Vozim : metlu u warp pogonu
Na forumu od : 02.05.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 22:50

Tomo-vž je napisao/la:
Vjeruj mi i za tvoju visinu taman dobar
vrati zadnji sic pa će mo u đir Embarassed
[Vrh] Go down
gusgus
man
man
gusgus

Broj postova : 461
Godina imam : 49
Prebivalište : Zagreb
Vozim : VN 900
Na forumu od : 26.05.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimeuto 22 lip 2010, 23:15

odlično dobar
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Godina imam : 51
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 00:13

svaka cast svaka cast svaka cast
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
ica
cro chopper forum
cro chopper forum
ica

Broj postova : 3082
Godina imam : 44
Prebivalište : split
Vozim : Honda Hornet 600
Na forumu od : 18.10.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 00:21

svaka cast svaka cast svaka cast svaka čast majstore svaka cast svaka cast svaka cast
..sic mi djeluje tanko....kakv je za eventualne dulje relacije????
[Vrh] Go down
http://ivica_radovanic@yahoo.com
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 00:26

ica je napisao/la:
svaka cast svaka cast svaka cast svaka čast majstore svaka cast svaka cast svaka cast
..sic mi djeluje tanko....kakv je za eventualne dulje relacije????
Napravio sam tek nekih 20 km tak da nemogu reč za duže relacije,a inače je napravljen od isto takve spužve kao original samo što je tri cm debeljine... nemabeda
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 00:29

ženi će doduše iza bit malo tvrdo čini mi se.....

lol!
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
rocky 61
cro chopper forum
cro chopper forum
rocky 61

Broj postova : 1738
Godina imam : 63
Prebivalište : Brčko BiH
Vozim : JL 250-5
Na forumu od : 01.05.2010

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 00:34

Kako,odnosno od čega si koristio sajle gasa,spojke i crijeva prednje kočnice.Naime ja bi isto povisio ape pa me zanima taj podatak,i motor ti je mrak. roker
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

Broj postova : 1704
Godina imam : 48
Prebivalište : Sisak
Vozim : VIRAGO XV 535
Na forumu od : 23.07.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 06:54

Evo i mog unikata ApplEvo i mog unikata ApplEvo i mog unikata ApplEvo i mog unikata Appl
[Vrh] Go down
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

Broj postova : 1424
Godina imam : 47
Prebivalište : Čakovec-Nin
Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200.
Na forumu od : 30.11.2009

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 07:38

Lipo opisano i napravljeno po svome guštu!
meni se sviđa i skroz je drugi motor nego što je bija. mat boja mu dobro paše a i izrada stola je zanimljiva.
ODLIČNO majstore! dobar

Sritno rendeer
[Vrh] Go down
Dr.Ma$$a
cro chopper forum
cro chopper forum
Dr.Ma$$a

Broj postova : 1270
Godina imam : 36
Prebivalište : zagreb
Vozim : dragstar 1100
Na forumu od : 24.04.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 08:33

svaka cast svaka cast
[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 09:21

Eh da ,što se žene tiče u zadnje vrijeme se baš i nije vozila previše samnom,a i sama snaga motora je preslaba da nas oboje vuče.
Za ˝rocky 61˝,sajle kuplunga ,gasa i čoka su ostale originalne ,jer im je dužina dovoljna,samo sam ih provukao direktno od rezervoara prema ručkama,jedino sam laitung od kočnice dao produžiti za 20 cm,vjerujem da je kod tebe isto tako... dobar
[Vrh] Go down
bulares
man
man
bulares

Broj postova : 55
Godina imam : 41
Prebivalište : Zagreb
Vozim : JINLUN JL250-5
Na forumu od : 15.05.2010

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 09:25

Tomo svaka čast, jako mi se sviđa kako si sredio motor. Mrak mi je dizalica za motor. Sve u svemu jako dobar posao. roker
[Vrh] Go down
zgrdic
man
man
zgrdic

Broj postova : 148
Godina imam : 69
Prebivalište : zagreb
Vozim : ništa više
Na forumu od : 11.09.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 10:14

ovaj stol je mrak-može u seriju -svaka čast
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 10:30

Odlična recesijska prerada... dobar
Primjer za sve koji se upuštaju u prerade da nije nužno bacati silne hrpe novaca u motor da bi se isticao .Mat design je vrlo zahvalan i često čuva novčanik, ali pri tome (po meni) ni najmanje ne narušava atraktivnost samog motora. Još dok sam bio klinac zaljubio sam se u mat boje Američkih vojnih vozila koji su nam bili stacionirani gradu ( IFOR ).Imali su palete od standardnih maskirnih, maslinastih do crnih vozila..puca1
Stol je za svaku pohvalu, primjer kvalitetne bravarije , ali me zanima ako nije problem koliko te je materijal koštao za njega..(može i na Pm). Ja sam sebi uzeo dizalicu što ide pod blok motora za 750 kuna , ali u planu mi je nabava i stola, ali pošto sam vidio tvoje slike definitivno idem na pravljenje ...
Vezano za Ape...Da li si sam ga pravio ,dao napraviti , original? Izgleda vrlo opako.. roker

Sve u svemu svaka čast!! dobar3 dobar3 dobar3 dobar3 dobar3
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 10:36

bravo tomo ............. dobar
fino izgleda, odnosno opako izgleda
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 10:56

...ma šta pluvat pohvalit pohvalt dobar bravo meštre
[Vrh] Go down
TheSanja
girl
girl
TheSanja

Broj postova : 420
Godina imam : 36
Prebivalište : Vinkovci
Vozim : ...uskoro...
Na forumu od : 10.12.2009

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 11:12

svaka cast Odličan je! dobar
[Vrh] Go down
Tomo-vz
cro chopper forum
cro chopper forum
Tomo-vz

Prebivalište :

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 11:38

Uh,kosa mi se diže,ma ježim se od pohvala.Ovak,nije tajna cijene stola,koštala me samo dizalica dakle nekih 150 kuna (tu negdje),a ostalo su cijevi od neke stare ograde sa balkona jer sam tam stavljal siporeks,pa su se cijevi motale po dvarištu :lol: .Gore sam stavljal stranice od nekog ormara,naravno od ispod je pojačano sa debelim šipkama za beton,koje su se opet našle tu negdje u blizini Twisted Evil
Volan je home made,moj uradak,a za sve je kriv You Tube.Videl sam na nekim snimkama da ameri izrađuju takve volane,a to što vidim,par dana promislim,skiciram,nabavim materijal,ako treba povarim na poslu sa CO2.Možda nije estetika kao u tvornici,ali za mene sasvim dovoljno i kvalitetno,ipak sam metalske struke.
Ako nekog zanimaju mjere stola ili ape-a nije problem,šaljem skice.
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 12:34

Tomo, iskreno, stvarno si zaslužio svaku pohvalu, jako lijepo si to odradio.

Zbog tebe mi se počinju bobberi sviđat dobar

svaka cast svaka cast svaka cast
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 13:43

Jako dobro odrađeno! dobar baš mi se sviđa!!!

Imam samo 4 male zamjerke!
Ova 4 žmigavca, cini mi se da bi bilo lipše kad bi imali bila/prozirna stakla.....

dobar dobar dobar
[Vrh] Go down
StarRider
cro chopper forum
cro chopper forum
StarRider

Broj postova : 925
Godina imam : 72
Prebivalište : Hrvatska
Na forumu od : 17.11.2007

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitimesri 23 lip 2010, 19:27

Jako dobro napravljeno. Za bobber style skineš prvi blatobran i jako skratiš zadnji. No to i nije tako važno. Super posao dobar
[Vrh] Go down
http://drivenikcroatia.com
Sponsored content

Evo i mog unikata Empty
PostajNaslov: Re: Evo i mog unikata   Evo i mog unikata Icon_minitime

[Vrh] Go down

Evo i mog unikata
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next