|
|
| kozna galanterija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: kozna galanterija sri 09 lip 2010, 17:26 | |
| imam staru rockericu ( jaknu, a ne osobu zenskog spola koja se pali na rock ) i kako su joj popustili neki djepovi i jos sto stvari odneo sam ju na popravak... krojacica za izradu i popravak kozne galanterije... gdja. Vikica 091 543 7602 Zapresic danas sam pokupio jaknu koju sam odneo na popravak... pokrpala dva djepa... suzila rukave iz lakta- da mi u zglobu udju u rukavice... prije bi mi vrabac mogao uletiti... popravila nosac pojasa... i promjenila glavni zip sve brzo, profesionalno i ne-skupo zamolila je da ako netko ode samo kaze da sam ga ja poslao - da zna tko joj dolazi Alan znam da su takove teme vec postojale, pokusao sam postati u jednoj staroj ali nije bas uspjelo... neka admini presele, ako treba... | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: kozna galanterija sri 09 lip 2010, 20:43 | |
| Kaj ima neku radnju il treba zvati na telefon? Gdje je to u Zaprešiću? | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: kozna galanterija čet 10 lip 2010, 12:13 | |
| [quote="One Night Stand" ]Kaj ima neku radnju il treba zvati na telefon? Gdje je to u Zaprešiću? [/quote] gospodja je dugo vremena radila u proizvodnji koznih jakni, ali i kao snajderica... sada radi od doma, stanuje u ulici... kada iz smjera Zagreba predjes prugu ( i ides prema centru Zaprešića ) skreni na drugom semaforu lijevo... ali prije ju nazovi, da se najavis... kao sto sam rekao - iznenadila me spretnoscu i brzinom | |
| | | medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: kozna galanterija čet 10 lip 2010, 12:27 | |
| - Jack je napisao/la:
- [quote="One Night Stand"
]Kaj ima neku radnju il treba zvati na telefon? Gdje je to u Zaprešiću? gospodja je dugo vremena radila u proizvodnji koznih jakni, ali i kao snajderica... sada radi od doma, stanuje u ulici... kada iz smjera Zagreba predjes prugu ( i ides prema centru Zaprešića ) skreni na drugom semaforu lijevo... ali prije ju nazovi, da se najavis... kao sto sam rekao - iznenadila me spretnoscu i brzinom [/quote] pa nije zaprešić kustošija ipak smo mi metropola za | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: kozna galanterija | |
| |
| | | | kozna galanterija | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|