|
|
| Prednja guma | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Prednja guma pon 24 svi 2010, 18:44 | |
| Molio bih za savijet... kupujem novu prednju gumu, i Motobox iz Splita mi je predložio
Metzeler me22 3 - 18 52P
može ju se vidjeti na
http://www.metzelermoto.com/web/catalog/moto/moto_catalogo_schedaDescription.page?uri=/metzeler/en_IT/browser/xml/catalog/moto/Classic_ME22.xml&vehicleType=MOTO&product_id=101940&menu_item=/products/catalog/classic
molio bih iskustva, ako ih netko ima...
važno mi je da je guma dobra po kiši...
hvala :hapy2: | |
| | | dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Prednja guma pon 24 svi 2010, 22:53 | |
| ....mislim da s metzerom nema pogreške. Samo promjena prednje, mislim da nije u skladu s zakonima fizike.....pokušaj ih uglaviti obje. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Prednja guma pon 24 svi 2010, 23:47 | |
| - dragger je napisao/la:
- ....mislim da s metzerom nema pogreške.
Samo promjena prednje, mislim da nije u skladu s zakonima fizike.....pokušaj ih uglaviti obje. ja znam masu ljudi koji mijenjaju dvije prednje, a jednu zadnju. Kak' bih se izrazio? Svako drugo mijenjanje mijenja obje. Meni bi vise odgovaralo obrnuto. U svakom slucaju, finije je mijenjato obje, cist' radi starosti guma i gripa. | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 07:07 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 12:08 | |
| vozim na metzeler gumama i zadovoljan
kupuj kako vele |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 14:22 | |
| slazem se da bi bilo idealno kupiti obje...
ali se nekak dogodilo da sam promjenio zadnju... prije nekih 15000 km, hmm... i jos je sasvim O.K. tako da s te strane ne vidim razlog da ju mijenjam...
jedino me malo zabrinjava sto cu otraga imati Michelin M45, a napred Metzeler...
al kazu da je Metzeler ispred Michelina, pa bi ovo mogla biti doslovna potvrda lol | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 14:26 | |
| Neka te razne marke guma ne brinu. Na motoru od 125 kubika to nema neki značaj. Obje su kvalitetne i nemaš problema.
Meni će iduća zadnja biti Avonka, a prednja Bridgestone...Trenutno imam dva različita modela Bridgestonki i nema nikakvih problema....
ako ti se sviđa kupi! | |
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 14:31 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Neka te razne marke guma ne brinu. Na motoru od 125 kubika to nema neki značaj. Obje su kvalitetne i nemaš problema.
Meni će iduća zadnja biti Avonka, a prednja Bridgestone...Trenutno imam dva različita modela Bridgestonki i nema nikakvih problema....
ako ti se sviđa kupi! hvala ti mislim da si u pravu... kupujem | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 15:32 | |
| Pa strpi se još mjesec dana pa buš' kupil gumu uz put, negdje u Europi, kad kreneš na svoje putešestvije, "bespućima Europe na pol od frtalj litre kubika"... Nemoj zaboraviti foto aparat... | |
| | | gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Prednja guma uto 25 svi 2010, 21:40 | |
| ako ti je matko iz motoboxa preporučio nemaš frke zna znanje i ja kupio prije 15 dana gume kod njega i dostavili mi direkt kod vulkanizera na balansiranje i montažu | |
| Naslov: Re: Prednja guma sri 26 svi 2010, 15:39 | |
| - calc69 je napisao/la:
- Pa strpi se još mjesec dana pa buš' kupil gumu uz put, negdje u Europi, kad kreneš
na svoje putešestvije, "bespućima Europe na pol od frtalj litre kubika"...
Nemoj zaboraviti foto aparat... aparat jos nisam kupio lol danas mi je opet potvrdjeno djelomicno sponzorstvo samo jos neznam kuda zapravo idem... izadjem iz dvorista, prodjem sloveniju, i onda... lijevo, ili ravno... hmm | |
| Naslov: Re: Prednja guma sri 26 svi 2010, 15:39 | |
| - gusgus je napisao/la:
- ako ti je matko iz motoboxa preporučio nemaš frke
zna znanje
i ja kupio prije 15 dana gume kod njega i dostavili mi direkt kod vulkanizera na balansiranje i montažu da, Matko je... isto sam dobio dojam da zna... kupujem a kome si isao na montazu... | |
| | | gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Prednja guma sri 26 svi 2010, 21:39 | |
| braći u darioauto dobio preporuku sa motori.hr a mislim da i motobox sa njima surađuje. stvarno sam zadovoljan radom - sve na kilo-ključ, provjera i dotezanje lanca, balansiranje ... evo link : http://www.darioauto.hr/motovulkanizacija.htm lokacija: http://www.darioauto.hr/darioauto.htm#map a što se tiče motoboxa - namjeravao sam kupiti gume koje su za moj stil vožnje možda i overkill. matko iz motoboxa me "spustio na zemlju" i ponudio mi druge koje su i dosta jeftinije . ja prezadovoljan | |
| Naslov: Re: Prednja guma čet 27 svi 2010, 14:01 | |
| 2 gusgus
hvala ti,
zvati ću ih | |
| Naslov: Re: Prednja guma sri 09 lip 2010, 17:03 | |
| prije desetak dana je nova guma konacno dosla, i montirana je...
dakle...
Metzeler me22 3 - 18 52P
cijena oko 350 kn sa zracnicom...
montiranje, balansiranje 100 kn
decki iz Dario auto su super... skidaju kotac, ali prije oznace bojom kako je bio okrenut saraf... skinu puz brzinomjera, i na moju molbu ga natunkaju s masti... skinu celjust prednje kocnice i na nju nataknu tekstilnu vrecicu - da se ne bi ostetila... koriste utege za kotace motora... za razliku od onih za auto... i jos me pozovu da dodjem, da mi kad nije guzva pokazu kako se pajserom skida guma - ako ostanem na cesti, i cavao mi pokvari veselje...
motor je sada mirniji, guvernal se nesto mane trese... guma je dobra, testirana po kisi i suhom... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prednja guma | |
| |
| | | | Prednja guma | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|