| Keeway Cruiser 250 | |
|
+8magna jebiki nyll swileni Kum mavo breed nenad barinić 12 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Keeway Cruiser 250 čet 22 tra 2010, 18:06 | |
| Keeway Cruiser 250 uzeo sam pred zimu, ali nisam htio staviti fotku dok ga ne uredim kako sam htio. Prerade su minimalističke što se tiče tehnike, bazirane su na oslikavanje airbrushom kojim se bavim. Mislio sam prvo da ga stavim pod "Prerade" ali mislio sam da zbog oslikavanja motor nema veze sa preradama. Tako da pila s kojom sam bez problema prešao već oko 2500 km a sveukupno ima oko 9000 km izgleda sada ovako.... Crteže bih možda trebao predstaviti pod temom o airbrushu? | |
|
| |
breed cro chopper forum
Broj postova : 512 Godina imam : 45 Prebivalište : Rijeka Vozim : Kawasaki VN2000 Na forumu od : 14.08.2008
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 čet 22 tra 2010, 19:22 | |
| Novi pogled na Kivija! Nice job | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 čet 22 tra 2010, 19:26 | |
| Svejedno gdje ih predstaviš, samo ih predstavi, čini mi se ovako izdaleka da izgledaju odlično. Daj još slika! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 čet 22 tra 2010, 23:04 | |
| mrak |
|
| |
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 čet 22 tra 2010, 23:55 | |
| Hvala! Eno stavio sam link pod Airbrush&Tatoo, pa si pogledajte malo... | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| |
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| |
| |
swileni cro chopper forum
Broj postova : 2540 Godina imam : 34 Prebivalište : 53nja Vozim : Suzuki sv650s Na forumu od : 13.06.2009
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 pet 23 tra 2010, 14:23 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 11:01 | |
| Hvala na pohvalama, drago mi je da vam se sviđa. Pošto ste tražili detalje, postavljam neke od detalja i fotografija. Nedostaje mi fotografija štitnika lanca, on je urađen po uzoru na kožu kobre i čuo sam komentare da dobro izgleda. Ako netko želi vidjeti i to, neka javi, pa ću ufotkati i postaviti. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pogled na motor u kompletu odozgora.Detalji prije lakiranja.... inače se neki od njih nalaze pod sjedalom i torbama pa se uopće ne vide:-). Tek kada dođe trenutak kada se odstranjivačima pokupe dlačice, prašina i viškovi magle boje pa na sliku dođe lak, slika dobija na dubini. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Detalji ženskih grudi i guza ubačeni u zglobove rebara. Uploaded with ImageShack.us Detalji ženskih grudi i guza ubačeni u zglobove rebara. Uploaded with ImageShack.us Detalj ženskih grudi ubačen u zglobove rebara. Dobra, taman stane u šaku:-) Uploaded with ImageShack.us Kroz rebra se sa bokova vidi srce unutar "grudnog koša" oko rezervara.... Uploaded with ImageShack.us ...a srce se vidi i ispod lubanje s gornje strane rezervara. Uploaded with ImageShack.us Detalj lubanje. Uploaded with ImageShack.us Detalj kravljeg krzna oko rebara. Potrudio sam se pa iscrtao mekim linijama svaku dlačicu, tako da se nakon lakiranja stekao dojam svilenkastog, mekanog krzna. Uploaded with ImageShack.us Uvećano..... Normalno da uz motor ide i kaciga za junaka.... ovo je moja kaciga koju sam također oslikao sa više motiva, ne sviđa mi se zadnji donji središnji dio pa ću ga najvjerojatnije iscrtati ponovo: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 11:37 | |
| dakle, mogao si nešto ostavit i za drugi motor mislim.. za izvedbu ali malo mi je tu previše toga.. ta studija anatomije i varijacije na temu lubanja.. pa Vukovar, Captain America & route 66, kravlja koža i zmijske krljušti..demoni i munje, plamenovi i checkered flag.. (jesam šta preskočio? vjerojatno jesam) gledano zasebno, izvrsni radovi.. ovako na hrpi - jednostavno previše priča za jedan bike. | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 14:52 | |
| Ekipa je skužila da Keewayi i nisu tako loši motorići pa se čak i ulaže nešto u izgled Što se tiče oslikavanja....imam dojam da si htio pokazati što znaš i u tome se malo zaigrao....i pretjerao .Lipo je urađeno ali previše motiva. | |
|
| |
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 15:38 | |
| Jebiki je u pravu. Ovdje se radi točno o tome - želio sam prikazati da mogu nacrtati i izvesti sve što želim, zato i jeste to šarenilo. Moj kreativni nered, zapravo je moja reklama...... Razmišljao sam što napraviti i zaključio da će mi to biti najbolje tako napraviti - svega i svačega, od krupnih detalja do minijaturica, nekih efekata itd., kako na motoru, tako i na kacigi. Motor od čamca sam si npr. oslikao drugačije, baš tako da ispriča priču o ulovljenom somu...... Nije baš da ide uz Keewaya, jeste off topic,ali ću ipak staviti fotke da bih potkrijepio svoju priču.... Prije lakiranja... Uploaded with ImageShack.us Glava prikazuje krupni kadar soma koji se uhvatio na varalicu. Na fotki iznad vidi se prednji dio glave, odnosno otvorena usta koja simboliziraju ugriz (iz njih izlazi starter za paljenje motora....). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...a s stražnje strane motora, odvojena pinstripingom, nalazi se druga slika, drugi kadar, koji prikazuje pogled na toga istoga soma s dna prema površini vode. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us To bih nazvao jednom pričom na jednom mediju..... ali, Keeway priča priču o tome kako uz hrpu crteža airbrushom malo ljudi uopće primjećuje da se radi o Keewayu, već o - oslikanom motoru..... | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 16:37 | |
| - nenad barinić je napisao/la:
To bih nazvao jednom pričom na jednom mediju..... ali, Keeway priča priču o tome kako uz hrpu crteža airbrushom malo ljudi uopće primjećuje da se radi o Keewayu, već o - oslikanom motoru..... ova rečenica je toliko točna i to je točan razlog zašto na mom motoru nema nijednog airbrusha. ja jednostavno želim lip motor a ne lip air brush na motoru. to me podsjeća na priču kad mi je frend davno kupio auto ne da bi se vozio nego da bi složio glaz | |
|
| |
jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 sub 24 tra 2010, 17:35 | |
| - magna je napisao/la:
- ova rečenica je toliko točna i to je točan razlog zašto na mom motoru nema nijednog airbrusha. ja jednostavno želim lip motor a ne lip air brush na motoru.
to me podsjeća na priču kad mi je frend davno kupio auto ne da bi se vozio nego da bi složio glaz -bu To je istina....puno me puta pitalo 'što ne ocrtaš motor sad kad si ga pitura' ...nisam htio pretjerati,iskreno ni za motiv nisam bio 100% siguran a sviđao mi se i ovako. Često ljudi pretjeraju pa od crteža ne vidiš motor (isto vridi i za dodatnu opremu). | |
|
| |
pinky cro chopper forum
Broj postova : 2862 Godina imam : 56 Prebivalište : Banja Luka Vozim : Keeway Cruiser 250 Na forumu od : 23.01.2010
| |
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 čet 29 tra 2010, 13:44 | |
| Koliko vremena ti je trebalo da oslikaš kruzera inače sviđa mi se bez obzira što si ga cijelog opituro svim i svačim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 12:55 | |
| Sorry, tek sam sada vidio pitanje.... 15 dana sav rad u kompletu - sastavljanje/rastavljanje 3 dana, ostalo s lakiranjem 12 dana..... svaki dan po malo, po 3-4 sata. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 13:02 | |
| nenade ostavio si me bez teksta................... BRAVO. super brush,sad je to druga pila | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 13:19 | |
| kao zagriženom i bolesnom ribiču od mene , ovo na kupi da provozam bio bi faccccca hehehe.... super si sominu nacrtao | |
|
| |
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 13:47 | |
| Neki dan sam peglao sa Zvijerkom po Dunavu 10 km uzvodno/10 km nizvodno i da znaš samo kako sam uživao.... posebni je doživljaj pogledati oslikani motor na čamcu dok ga voziš, a tek da vidiš kako se ljudi okreću kada ga vozim na prikolici..... Hvala na pohvalama!!! | |
|
| |
Cere man
Broj postova : 115 Godina imam : 54 Prebivalište : Staro Topolje 67 Vozim : Yamaha Midnightstar 1300 a Na forumu od : 16.05.2010
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 14:43 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 uto 18 svi 2010, 16:08 | |
| - Cere je napisao/la:
- Svaka ti čast , pravi si majstor ali kada idući put budeš radio takvo nešto potrudi se da to nebude tako prekrcato i šareno kao slikovnica.Mrtvačke glave , kosti , krv i ostalo to su dosta "isprane" teme , pokušaj sa nečim vedrijim ali tvoj rad to je pravo umjetničko dijelo.
Hvala, Cere,na pohvalama! Već sam prije objasnio zašto je tako krcato, ali pretpostavljam da nisi vidio, pa ću reći opet da sam htio nacrtati puno toga kako bi eventualno zainteresirani vidjeli da mogu raditi i minijature i veće stvari, flame, lubanje crno na bijelo i bijelo na crno, freehand i šablon, munje, pinstripping, perle, lance, portrete, urale, pejzaže, zmijske kože..... Najviše bih volio da imam nekih 5 motora samo svojih, svaki bi bio drugačiji i pričao bi svoju priču .... ali tko zna, jednog dana, možda budem imao 5 komada :lol: . Imam i minimalističkih radova i pretpostavljam da nema motiva koji ne mogu napraviti, jer u crtanju imam preko 25 godina iskustva. Svakako ti još jednom zahvaljujem na pohvalama! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Keeway Cruiser 250 | |
| |
|
| |
| Keeway Cruiser 250 | |
|