|
|
| bez pipe i ac pumpe | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
coHr man
Broj postova : 83 Godina imam : 42 Prebivalište : os Vozim : virago xv250 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: bez pipe i ac pumpe pet 09 tra 2010, 16:34 | |
| decki moji, eto pitanja!! dali se moze spojiti karburator na spremnik goriva bez pipe i ac pumpe?? radim nekog toboze bobbera od moje vragice 250,a ove dvije komponente mi bacaju mrlju na posao. pa ak neko ima rjesenje, da napise par rjeci.... | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sub 10 tra 2010, 09:48 | |
| to je sve tu radi razloga, no bez ac pumpe bi još mogao, ali pipa ti onda treba da ne zalijeva | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sub 10 tra 2010, 12:44 | |
| Ako je taj Virago i do sada imao ugrađenu AC pumpu za poboljšanje dovoda goriva, onda bi je svakako bilo poželjno opet ugraditi!
Danas čak i noviji modeli (istih) motora imaju ugrađene AC pumpe, dok ih stariji modeli nisu imali. Te pumpe se mogu nabaviti preko net-a, na eBayu i još na dosta različitih mjesta, mogu biti izvedene kao električne, ili pak membanske (pogonjene mehanički ili pak preko oduška kartera). | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sub 10 tra 2010, 14:41 | |
| - coHr je napisao/la:
- decki moji, eto pitanja!!
dali se moze spojiti karburator na spremnik goriva bez pipe i ac pumpe?? radim nekog toboze bobbera od moje vragice 250,a ove dvije komponente mi bacaju mrlju na posao. pa ak neko ima rjesenje, da napise par rjeci.... moze! Drugo je pitanje da li ces poslije biti sretan!?! | |
| | | HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sri 14 tra 2010, 07:39 | |
| - lord je napisao/la:
- to je sve tu radi razloga, no bez ac pumpe bi još mogao, ali pipa ti onda treba da ne zalijeva
A ne treba mu ni pipa- može staviti mali elektroventil koji se otvara na kontakt... ak vec ide izvodit perverzije.... | |
| | | GIBO56 cro chopper forum
Broj postova : 2513 Godina imam : 68 Prebivalište : SPLIT Vozim : XVS 950 A YAMAHA Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sri 14 tra 2010, 08:20 | |
| ...ja sam za perverzije.... | |
| | | StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe sri 14 tra 2010, 08:37 | |
| možeš koristiti i podtlačni (vakumski) ventil koji otvara podtlak na usisu. Standardno rješenje na mnogim motorima 80-ih godina.
A što se pumpe tiče, ako je postojala, nije bez razloga... možda slobodnim padom nije dovoljno napajanje gorivom. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: bez pipe i ac pumpe | |
| |
| | | | bez pipe i ac pumpe | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|