| the first biker's bowling tournament | |
|
+13Dea One Night Stand freddie usnuli_konjanik nyll lukylipik cro.chopper magna mavo buralee buba lord medo 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: the first biker's bowling tournament uto 06 tra 2010, 12:29 | |
| Evo ekipaukratko radi se o sliijedećem:
Mjesto radnje: West gate bowling city Vrijeme radnje: petak 16.04.2010. od 17 sati Sadržaj :-prvi hrvatski bajkerski turnir u bowlingu (kuglanju) - besplatno kuglanje prijavljenih ekipa i klubova (kup sistem) - nastupaju band DŽENITALIJE , DJ Medo&Limeni, go-go girls - nuđa se piva 1litra pive 25 kn,medica 7 kn,jeftina klopica - bogate nagrade besplatan upad i parking
Ideja je da se nadjemo na početku sezone i malo podružimo na drugačiji način prijave klubova na : citybowling@citybowling.hr info na 098 218 166 ili na 095 9680 290
plakat dolazi WELCOME | |
|
| |
medo cro chopper forum
Broj postova : 2710 Godina imam : 56 Prebivalište : selo kraj vestgejta Vozim : yamaha 650 classic Na forumu od : 01.01.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament uto 06 tra 2010, 13:55 | |
| nadan se da ćemo i mi imat koju ekipu u ovom sportu :lol: | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament uto 06 tra 2010, 14:56 | |
| ja sam već počeo trenirat a mogli bi i na koju generalnu probu velika sedmorica | |
|
| |
medo cro chopper forum
| |
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament čet 08 tra 2010, 20:17 | |
| - lord je napisao/la:
- ja sam već počeo trenirat
a mogli bi i na koju generalnu probu velika sedmorica bash sam imao pauzu od nekih godinu dana, od same pomisli na ponovni pochetak osjecham bol u mishicima za koje ni neznam da imam ajd nek samo neko potvrdi da kugle imaju rupe, jel kugle za bowling imaju rupe za prste a za kuglanje nemaju, ima josh razlika ali ova ja najochitija. Primjetio sam da puno njih kuglanje i bowling smatra identichnim sportom. | |
|
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 12:10 | |
| koliko sam ja skužio razlika je osim u rupama u veličinii težini kugle,broju čunjeva i tak,uglavnom lakše je od kuglanja | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 12:51 | |
| - medo je napisao/la:
- koliko sam ja skužio razlika je osim u rupama u veličinii težini kugle,broju čunjeva i tak,uglavnom lakše je od kuglanja
nebi se bas slozio.. razlika je u rupama, broju cunjeva,tehnici bacanja itd.. totalno drugi sport. ja se bavim kuglanjem 12 godina i lakse je nego bowling | |
|
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 12:52 | |
| - buralee je napisao/la:
- medo je napisao/la:
- koliko sam ja skužio razlika je osim u rupama u veličinii težini kugle,broju čunjeva i tak,uglavnom lakše je od kuglanja
nebi se bas slozio.. razlika je u rupama, broju cunjeva,tehnici bacanja itd.. totalno drugi sport. ja se bavim kuglanjem 12 godina i lakse je nego bowling to sam i napisao | |
|
| |
mavo cro chopper forum
Broj postova : 1573 Godina imam : 50 Prebivalište : Sisak Vozim : bmw Na forumu od : 16.02.2009
| |
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 14:56 | |
| - medo je napisao/la:
- buralee je napisao/la:
- medo je napisao/la:
nebi se bas slozio.. razlika je u rupama, broju cunjeva,tehnici bacanja itd.. totalno drugi sport. ja se bavim kuglanjem 12 godina i lakse je nego bowling to sam i napisao a kako se zove taj sport bowling kad se prevede na hrvatski pomoć: bowl je kugla | |
|
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 14:58 | |
| | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 16:07 | |
| | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 16:10 | |
| | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 09 tra 2010, 19:57 | |
| | |
|
| |
usnuli_konjanik man
Broj postova : 223 Godina imam : 34 Prebivalište : GORNJE VRAPCE Vozim : pakleni stroj u izradi Na forumu od : 16.12.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pon 12 tra 2010, 16:24 | |
| | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| |
| |
medo cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament sri 14 tra 2010, 13:19 | |
| | |
|
| |
lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament pet 16 tra 2010, 18:43 | |
| Ajmo ljudi organizirano se kreće, samo se moramo organizirat Nas prekonekoliko kreće oko 8 sati prema west gateu, osvojiti glavnu nagradu. Ima li zainteresiranih da nam budu navijači ili nedajbože protivnici (jao njima) hehe | |
|
| |
nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| |
| |
freddie cro chopper forum
Broj postova : 1076 Godina imam : 62 Prebivalište : Ne tamo di bi htio Vozim : Vozim Na forumu od : 07.07.2008
| |
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| |
| |
nyll cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament sub 17 tra 2010, 09:48 | |
| | |
|
| |
lord cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament sub 17 tra 2010, 12:06 | |
| je, zabavili se jesmo, bilo je super! ima i slika, bilo je golišavih teta, čistog rock'n'rolla, prava atmosfera al mogu reć da sam undisputed billiards champion, imal ko jači? jbg nisam odgovorio, jer smo morali gibat nekamo, pa nisam kasnije otvarao forum jer je sve bilo na knap, sva sreča nil je došao sam. A gdje si se Nile izgubio putem? Mi smo te čekali, onda smo još obišli cijeli west gate, vidjeli smo neki motor naprijed, ali je taj odjurio brzinom munje, nismo da ni pokušavali stići. | |
|
| |
nyll cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament sub 17 tra 2010, 13:38 | |
| - lord je napisao/la:
- je, zabavili se jesmo, bilo je super! ima i slika, bilo je golišavih teta, čistog rock'n'rolla, prava atmosfera
al mogu reć da sam undisputed billiards champion, imal ko jači?
ima! samo nisam mogo bit na tri mjesta! slijedeči put... - lord je napisao/la:
A gdje si se Nile izgubio putem? Mi smo te čekali, onda smo još obišli cijeli west gate, vidjeli smo neki motor naprijed, ali je taj odjurio brzinom munje, nismo da ni pokušavali stići.
ma ja sam se izgubio na startu - zamijenio zagroje i turopolje :lol: tj parkirao skroz na južnoj strani, trebalo mi 10 min pješke do motora .. izadjem, a tišina, nigdje nikog..a kad sam krenuo vidio sam (možda isti kao i vi) motor koji piči - reko vidi ludjake, ma nema šanse da ih stignem jbga, žao mi je što sam vam brigu napravio, svima ........ i da bilo je predobro, i Medina produkcija cijelog dogadjanja, i Dženitalije,DJ Limeni, curke, ma sve tko nije mogao doč: za jesen je najavljen drugi turnir pa pokušajte navratit.. super pozitivna atmosfera, dobra zeka, nagrade by Kamba, Blic, BikerMotoShop ... | |
|
| |
lord cro chopper forum
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament ned 18 tra 2010, 08:14 | |
| - nyll je napisao/la:
- lord je napisao/la:
- je, zabavili se jesmo, bilo je super! ima i slika, bilo je golišavih teta, čistog rock'n'rolla, prava atmosfera
al mogu reć da sam undisputed billiards champion, imal ko jači?
ima! samo nisam mogo bit na tri mjesta! slijedeči put...
- lord je napisao/la:
A gdje si se Nile izgubio putem? Mi smo te čekali, onda smo još obišli cijeli west gate, vidjeli smo neki motor naprijed, ali je taj odjurio brzinom munje, nismo da ni pokušavali stići.
ma ja sam se izgubio na startu - zamijenio zagroje i turopolje :lol: tj parkirao skroz na južnoj strani, trebalo mi 10 min pješke do motora .. izadjem, a tišina, nigdje nikog..a kad sam krenuo vidio sam (možda isti kao i vi) motor koji piči - reko vidi ludjake, ma nema šanse da ih stignem jbga, žao mi je što sam vam brigu napravio, svima
........ i da bilo je predobro, i Medina produkcija cijelog dogadjanja, i Dženitalije,DJ Limeni, curke, ma sve tko nije mogao doč: za jesen je najavljen drugi turnir pa pokušajte navratit.. super pozitivna atmosfera, dobra zeka, nagrade by Kamba, Blic, BikerMotoShop ... Super je bilo, nadam se da će bit prije jeseni još jedan turnirić, do tada treba vježbati. Jbg, Nyll, za drugi put se treba prije dogovorit pa da krenemo organizirano.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: the first biker's bowling tournament | |
| |
|
| |
| the first biker's bowling tournament | |
|