Početna stranicaPretraľnikJoš jedna nesreča 610RegistracijaLogin

Još jedna nesreča

Go down 
+2
zoki-sk
harly
6 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimesub 03 tra 2010, 21:37

Još jedna nesreča . Stradao vozač motocikla . Polako se počinjem pribojavati otvoriti dnevni tisak , a da ne nađem vijest koja me svaki puta dobro uzdrma.

http://www.jutarnji.hr/slavonski-brod--lijecnici-se-bore-za-zivot-22-godisnjeg-vozaca-yamahe/688579/

I evo ponovo vijest o prometnoj nesreči

http://www.vecernji.hr/vijesti/dvadesetjednogodisnji-mladic-zabio-se-motociklom-automobil-clanak-120758
[Vrh] Go down
harly
cro chopper forum
cro chopper forum
harly

Broj postova : 900
Godina imam : 54
Prebivalište : sl.brod
Vozim : vn 900 classik
Na forumu od : 10.02.2009

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimened 04 tra 2010, 08:03

mladost ludost
žalosno što se to dešava mladima
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimened 04 tra 2010, 09:00

harly je napisao/la:
mladost ludost
žalosno što se to dešava mladima

Već sam to spominjao , ali nije na odmet ponoviti .

Nažalost , Brzina uzima svoj danak . Nesmotrenost , neiskustvo , mladost i snažni motori ne idu skupa . Svaki izgubljeni život je ne nadoknadiva šteta , tuga i bol .
[Vrh] Go down
zoki-sk
man
man
zoki-sk

Broj postova : 276
Godina imam : 45
Prebivalište : Sisak
Vozim : Venox 250
Na forumu od : 02.10.2009

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimened 04 tra 2010, 09:11

Početak sezone,ceste još pune pjeska,veliki motori,malo iskustvo....Na žalost,to se dešava...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimened 04 tra 2010, 09:18

Ima Luky dobar potpis ali ga nažalost ne čitaju mladi "NE VOZI BRŽE NEGO ŠTO MOŽE TVOJ ANĐEO ČUVAR LETJETI "
[Vrh] Go down
Rocker-C
cro chopper forum
cro chopper forum
Rocker-C

Broj postova : 1424
Godina imam : 47
Prebivalište : Čakovec-Nin
Vozim : H-D Softail Rocker-C ;H-D Sportster 1200.
Na forumu od : 30.11.2009

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimened 04 tra 2010, 10:23

Slažem se s tobom Grof Dado! Uvijek iste greške se događaju i za očekivati je da svaki sunčani vikend neko nastrada Razz
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimeuto 06 tra 2010, 08:50

Ovo o podcrkavlju je prestrašno, dečko se spuštao sa tabora preko 160 u potpuno nepreglednu krivinu i full naseljeno mjesto.Nažalost kao i u puno drugih tužnih priča o tragedijama mladih vozača...neiskustvo i prejak motor....neznam što reći .Deep poznata ti je cijela situacija u Podvinju što se tiče svih mladih koji ulaze u svijet motora.Frekventno se dešavaju katastrofalne nesreće, policija sjedi na ušima, a opća nekultura i ne edukacija uzima danak svako malo...nešto će se morati promijeniti...
Često čujem kako je pao netko tko vozi motor od malena , pa kako ,pa zašto ....nije u tome bit...Baš sve nesreće su bile zbog prejakih motora...a obuzdati arenalin recmo 22-o godišnjaku na 150 konja jakom motoru??? Možeš si misliti...
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimeuto 06 tra 2010, 09:10

Dvojica su u primoštenu stradala ovaj vikend Razz Razz

http://www.dalmacijanews.com/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/24357/Default.aspx

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/49166/Default.aspx
[Vrh] Go down
bananajoe
cro chopper forum
cro chopper forum
bananajoe

Broj postova : 526
Godina imam : 35
Prebivalište : Koprivnica
Vozim : Bandit 650n
Na forumu od : 24.03.2009

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimeuto 06 tra 2010, 09:38

moje saucesce obitelji

svi smo vozili tomose bez vozacke i kacige ali nismo ni pomislili da bi se netko mogao ozlijediti, a kamoli poginuti Sad

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mladic-poginuo-na-motoru-kraj-svoje-kuce/484537.aspx
[Vrh] Go down
Felix
cro chopper forum
cro chopper forum
Felix

Broj postova : 1270
Godina imam : 50
Prebivalište : požarevac,srbija
Vozim : vzr1800,xs650,vespa160gs
Na forumu od : 12.01.2010

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitimeuto 06 tra 2010, 10:59

-Luckijev podpis je dobar pod uslovom da ga onaj ko ga pročita i ozbiljno shvati,žalosno je da mnogo mladih vozača ode na takav način i moje saučešće njihovim familijama i prijateljima a šta sad uraditi da se procenat nesreća smanji ??????
-U Srbiji je stupio nov zakon o saobraćaju (ZOBS) i ma koliko neke stvari zvuče smešno i koliko god se nama kazne ovde činile visoke država nije imala drugog načina da nas dovede u red,preterali smo definitivno,previše mrtvih na ulicama čiji je uzrok bila prebrza vožnja i alkohol.
-Evo primer za dobijanje vozačke a kategorije:
Vozačku dozvolu može dobiti lice koje je navršilo:

•16 godina za kategorije AM i A1,
•18 godina za kategoriju A2,
•18 godina za kategorije B, B1 i BE,
•24 godine za kategoriju A, osim za lica koja vozačku dozvolu za kategoriju A2 poseduju najmanje dve godine.

-Još je rigoroznije za brzu vožnju i alkohol,primer 1.6 promila odma zatvor + kazna + oduzimanje dozvole + ponovni izlazak na polaganje.
-Ko je voljan neka pogleda možda je ovo rešenje kako smanjiti tužne vesti o našoj braći na dva točka:

http://www.msksrbija.rs/?strana=39
[Vrh] Go down
Sponsored content

Još jedna nesreča Empty
PostajNaslov: Re: Još jedna nesreča   Još jedna nesreča Icon_minitime

[Vrh] Go down

Još jedna nesreča
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Dragstar XVS 250 fresh