|
|
| 2. travanj | |
|
+20freshman Jack saky00 zoki-sk Dr.Ma$$a KARO nyll Munja Vladek Marina Eagle buba necchi palomas lord Zmija Kum Yzzy merla lukylipik 24 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: 2. travanj ned 04 tra 2010, 18:04 | |
| evo, nakon 1. aprila sam opet na compu, i idem vidjeti koje su posljedice ovog... nevremena... Luky ti znas da si vecini ljudi koji te znaju drag, i za to ima vise razloga... vrlo si drustven, zahebant si, i na tebe se moze racunati kao frenda i kao sto je vec receno o tebi - ja te ne vidim kao moderatora, zelenog ili ultraljubicastog... ti si mi jednostavno frend kojeg mi je uvijek drago vidjeti... i ako ti ikad treba moja pomoc znas da me mozes nazvati kad god... a to se odnosi i na tvoje... Kunu i Burke-a... jer ste normalni, jednostavni ( ne simple nego ne-komplicirani ) i dobri frendovi... kao sto Zmija kaze - sve to nije razlog da ne nazdravimo | |
| | | freshman cro chopper forum
Broj postova : 2151 Godina imam : 57 Prebivalište : zgb-dubrava Vozim : regal raptor spyder cb 450, bmw f 650, HD sportster xl 1200c Na forumu od : 13.04.2008
| Naslov: Re: 2. travanj uto 06 tra 2010, 15:55 | |
| ŽIVIJA TI MENI PRIJATELJU LUKY .....sve ostalo je nebitno jer..tis čovik | |
| | | webrider cro chopper forum
Broj postova : 2802 Godina imam : 55 Prebivalište : Vtc Vozim : Suzuki Intruder VL 800 Na forumu od : 07.01.2008
| Naslov: Re: 2. travanj sri 07 tra 2010, 08:34 | |
| Ne sekiraj se prijatelju, život je prekratak i previše vrijedan da ga trošimo na takve situacije. Za mene si ti jedan od ljudi koji su duša ovog foruma i tako će i ostati. Od mene imaš uvijek: | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: 2. travanj sub 10 tra 2010, 15:00 | |
| Biti moderator ti je ko biti poslovođa - uvjek se nekomu zamjeriš. Lijepi pozdrav! | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| | | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: 2. travanj sub 10 tra 2010, 16:45 | |
| uopce ne kuzim o cemu se radi, pa bih molio neki linkic na neki thread ili neku fotku sa nekog sausreta ili nesto sl... Ovako se osjecam, u najmanju ruku, uvrijedjeno, zato sto ne mogu i ja malo.... | |
| | | Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| | | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: 2. travanj sub 10 tra 2010, 21:56 | |
| - Safet(y) je napisao/la:
- klesoo je napisao/la:
- uopce ne kuzim o cemu se radi, pa bih molio neki linkic na neki thread ili neku fotku sa nekog sausreta ili nesto sl...
Ovako se osjecam, u najmanju ruku, uvrijedjeno, zato sto ne mogu i ja malo....
Ocigledno si duze vrijeme izbivao s forumskih zbivanja. ma nisam. Bijah u Slavoniji par dana za Uskrs, i tako to.... (btw. popio kavu kod deep-a i prosirio krug poznanika s foruma) Sad se lijecim po svim pitanjima, he, he... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: 2. travanj | |
| |
| | | | 2. travanj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|