| prišivci na prsluku | |
|
+11One Night Stand lukylipik bero73 jackie klesoo Free Spirit black dog Vladek Rocker Yzzy cro.chopper 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 13:11 | |
| Evo jednog pitanja? kako staviti prišivak na kožni prsluk a da se ne šije i ne buši prsluk? Čuo sam da se može lijepiti ali sa čime i jel to drži? | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 13:50 | |
| Moja ti je preporuka da "projekt" prepustiš lokalnom šusteru! Sigurno ti neće puno naplatiti a posao će obaviti kako Bog zapovijeda. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 20:27 | |
| Nisam dobro razumio da li misliš prsluk nositi malo sa amblemom a malo bez . ako misliš da ti bude domontažan vrlo je teško izvodivao a da ne ga ne lijepiš ili ne šivaš .
a ako ti nije potreba da isti bude demontazan onda ti je svejedni ljepiš ili šiješ . |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 21:18 | |
| Sjetio sam se postoji obostrano ljepljive podloge raznih debljina možda s tim nožeš riješiti ljepljenje prišivka |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 21:39 | |
| ma ne, ja bi prišivke ostavio na prsluku ali mi ga je žao bušit iglom, kužiš neznam dali će ljepilo držati, ali kaj ti kažeš, možda je najbolje otić kod kožara | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 21:52 | |
| mislim da ti je onda svejedno ako misliš lijepiti a ne skidati
bolje je šivati jer imaš šansu otporiti , a ako radi sa tankom iglom neće ni biti vidljive rupe ako ga jednom skidaš . Ako ljepiš mislim da nema šanse skiniti ga bez oštečenja prsluka . pod uvijetom da lijepiš nekim laganim ljepilom onda možda prođeš bez oštečenja ako skidaš . |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 21:54 | |
| žena definitivno ne bude sretna da joj to kažem morat ću kod kožara | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 22:22 | |
| Čuj ja sam bio u situaciji da ni moja žena nebude sretna jer je mirala šama žašiti mi amblem kad već ima šivaću mašinu pa nije red nositi kožaru |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: prišivci na prsluku čet 15 stu 2007, 22:34 | |
| - Yzzy je napisao/la:
- Moja ti je preporuka da "projekt" prepustiš lokalnom šusteru! Sigurno ti neće puno naplatiti a posao će obaviti kako Bog zapovijeda.
tak bu Yzzy,na kraju | |
|
| |
Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 00:21 | |
| Ima još jedno rješenje:
Na prsluk daj nalijepiti čičak traku i to onu mekanu polovicu, a na našivak zašij drugu polovicu (čičak). Pa kad ti našivak dosadi, lijepo ga zamjeniš novim bez paranja ili odljepljivanja! :idea: | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 06:48 | |
| Pa dobro jel u pitanju prisivak ili priljepak? ja imam dva i oba su izbusena, odnosno prisivke su prisivene . Znaci glasam za sivanje | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 09:03 | |
| - Rocker je napisao/la:
- Pa dobro jel u pitanju prisivak ili priljepak?
ja imam dva i oba su izbusena, odnosno prisivke su prisivene . Znaci glasam za sivanje ono s ljepljenjem bilo je samo glano raznišljanje kao alternativa šivanju , a neka ostane samo kao mogučnost definitivno ja sam za šivanje |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 11:38 | |
| Ljudima koji se bave kožom i imaju dosta jaku mašinu za šivanje koja može probiti kožu ne bi trebao biti problem staviti prišivke na kožni prsluk. Ja sam na kožnom prsluku imao veliki prišivak na leđima (šivan) i kad sam ga skinuo, rupice se gotovo nisu vidjele. | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
Broj postova : 652 Godina imam : 60 Prebivalište : Tovarnik/Frankfurt Vozim : BMW K1300R, BMW R1200RT Na forumu od : 10.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 13:16 | |
| ovako nekako to izgleda kad majstor prisije | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 13:18 | |
| ma da Rock, izgleda super | |
|
| |
Rocker cro chopper forum
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 16:39 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- ma da Rock, izgleda super
je ali mi se omaklo pa ima 2 posta: Brz sam na mišu hehehe obrisi jedan, molim te | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: prišivci na prsluku pet 16 stu 2007, 16:42 | |
| evo i meni se miš omaće pa više nema 2 posta nego 1 |
|
| |
black dog man
Broj postova : 96 Godina imam : 39 Prebivalište : samobor Vozim : kawasaki Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku ned 02 pro 2007, 16:02 | |
| ak treba nekom zasit nek se javi imam ja seku joja je specijalizirana za sivanje prisivka po prsliku.
inace imam losa iskustva sa ljepilima jer ne drze bas najbolje a ako ga stavis previse znaju se prisivke natoit i onda lose izgleda po meni je najbolje zasit | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku ned 02 pro 2007, 17:22 | |
| Moje iskustvo sa prišivkom: Majstor(kožar) kada ga stavlja prvo ga ljepi ,pegla,a tek zatim šije tako ako jednog dana ga skinete (kao ja )ostaje vam preslikan stari prišivak(ožiljak) koji nema šanse ukloniti sa prsluka jedina šansa je promjeniti cijela leđa ili staviti drugi prišivak preko toga ,,ožiljka,,ako ne želite da se vidi(provjereno) inače ja sam sada samo nalijepio i drži bez problema(veliki),a male sam polijepio okolo da prekrijem vidljive ostatke i sve je OK | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku uto 04 pro 2007, 12:11 | |
| - cro.chopper je napisao/la:
- Evo jednog pitanja?
kako staviti prišivak na kožni prsluk a da se ne šije i ne buši prsluk? Čuo sam da se može lijepiti ali sa čime i jel to drži? zasto se ne smije siti? Jedino i najbolje rjesenje je zalijepiti npr. Neostikom i poslije PRISITI!!!! Susteri imaju jake masine i fine konce, pa to izgleda kak' treba. Meni osobno nije lijepo ako nije sivano. | |
|
| |
jackie man
Broj postova : 57 Prebivalište : dubrovnik,Pile Vozim : intruder vl1500 Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku uto 04 pro 2007, 16:28 | |
| zalijepi loctitom ili zašij tako da ti unuci mogu pokazivati frendovima što im djed ima :lol: | |
|
| |
bero73 man
Broj postova : 380 Godina imam : 51 Prebivalište : karlovac Vozim : regal raptor 250 hawk Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: prišivci na prsluku sub 15 sij 2011, 18:43 | |
| Ja zaljepio BISON-om, za kožu i gumu (tuba=48 kn), za sad je O.K. Vidjet ćemo kako će se ponašat kad počnem nositi prsluk. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku ned 16 sij 2011, 04:36 | |
| ... jebi ga Dražene; pa nisi od jučer, ne kužim "KUŽIM" li uopće tvoje pitanje....
... ustavri u tvom pitanjupo meni ima i nekoliko odgovora, ovisno o osobi koja nosi prsluk i na njemu pripadajuće prišivke....
... prvi dio svog odgovora na tvoje pitanje jest - ŠIVANJE! ... jednostavno, trajno i najčešće...
... Zašto !?
... e sad ide samo moje osobno razmišljanje:
... dakle prišivke volim, cijenim i poštivam, na stari "umirovljeni" prsluk isključivo sam šivao PRIŠIVKE DRAGIH MI KLUBOVA/PRIJATELJA kao support istima, jer mi je stalo do toga da mi budu dio mog folklora/uniformiranosti pripadajuće mi bikerske subkulture...
... tu dakako toleriram različitosti prema "oslikavanju" svog bikerskog prsluka/identiteta... ... nisam zašio niti jedan prišivak koji sam kupio, već isključivo one koje sam dobio od članova dragih mi klubova/prijatelja...
... drugi dio proširujem na klubove u kojima prevladava klubska odluka: SAMO KLUBSKE OZNAKE ILI KLUBSKE OZNAKE UZ DOPUŠTANJE PRIŠIVANJA OZNAKA OSTALIH KLUBOVA...
... naš zajednički dogovor u klubu jeste isticanje samo klubskih obilježja!
... stoga se vraćam na početne riječi: svoj stari prsluk sam "umirivio"; ostaje mi draga uspomena.
... isključivo podržavam šivanje prišivki...
... ŠIVAJUĆI OZNAKE KOJE SAM NEKADA NOSIO NA SVOME PRSLUKU "ISTICAO" SAM SUPPORT TIM KLUBOVIMA...
... trenutni support izražavam vožnjom i posjetom "uživo" klubovima prijatelja koji shvaćaju što je prsluk sa ili bez trajno zašivenih prišivaka...
... na kraju mog podijeljenog Vam razmišljanja;
... ljepljene prišivke na prsluku izgledaju mi kao poluproizvod...
...nakon dvodnevnog forumskog posta ZAGLAVAK: ... al sam se raspiso - baš sam se raspiso ............................. | |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: prišivci na prsluku ned 16 sij 2011, 08:00 | |
| | |
|
| |
Acyd cro chopper forum
Broj postova : 1429 Godina imam : 49 Prebivalište : Našice Vozim : Triumph Rocket 3r Na forumu od : 24.04.2010
| Naslov: Re: prišivci na prsluku ned 16 sij 2011, 08:17 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: prišivci na prsluku | |
| |
|
| |
| prišivci na prsluku | |
|