|
|
| Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) čet 25 oľu 2010, 11:03 | |
| Lijepo bi molio sve koji imaju jedan, dva ili više siga u potpisu da ih malo smanje (posebno se odnosi na fotografije ). Jer, znam i kužim da njima želite poslati neku poruku,reklamu ili sl i to je uredu, ali neki od vas imaju prevelike sigove i ponekad stvarno ne vidim barem JA gdje počinje a gdje završava njihov sig a gdje počinje drugi post ....... evo jednom zamolbom bi lijepo molio sve da malo korigiraju svoje potpise da to na nešto sliči, čisto radi estetike i preglednosti kod čitanja postova ...... (pošto u forum postavkama nema mogučnosti zadane veličine siga već samo zabrana uopće siga i fotografije , ovim putem vas lijepo zamoljavam ) ... hvala.. | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 00:54 | |
| evo, da ne izmisljam, reci tocno sto zelis da korigiram. Za pocetak cu maknuti gay chopperasa | |
| | | cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 08:00 | |
| evo na primjer...., mislim da to vide i oni sa slabijim vidom | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 09:25 | |
| Kako je o ovome bilo razgovora , na koji način riješiti upravo ovu jako zamjetnu razliku , u veličini i dužini potpisa , a upravo iz razloga loše preglednosti i potreba za dodatnim i nepotrebnom skrulanjem stranica . Uključio bih se u ovu zamolbu CRO-a i dodao da je kombinacija teksta i slika ili samo tekstualnog dijela od početka potpisa , sa svim proredima također kod nekih članova prevelika .
Neugledna je situacija kada sam post sadržava jednu rečenicu uz smajlića , a potpis sam po sebi ima veličinu jednog ovečeg i ozbiljnog posta od 30-ak redova teksta .
Kako ovo nebi nitko krivo protumačio kao napad na pojedince , ovo je samo prijedlog da se forum učini što pregledniji i ugodniji za čitatelja .
Sječam se imali smo zamolbu da se i slike u avatoru ujednače , ako nekome ne smeta da svoj avatar svede na veličinu gornje icone , ovo bi bila dobra prilika neka to i učini . |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 10:43 | |
| Veliki je problem i ljudima koji na internet idu s mobitela ili slabijeg kompa; stranica im se diže tri gladne godine... | |
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 11:11 | |
| - Yzzy je napisao/la:
- Veliki je problem i ljudima koji na internet idu s mobitela ili slabijeg kompa; stranica im se diže tri gladne godine...
tako je , naravno da sve te silne fotografije i gifovi samo usporavaju cijeli forum, no dobro , želim samo odnosno tražio sam da se malo srede ti sigovi jer stavno neki su toga nametali brdo, još tvoji kleso su uredno posloženi i jednake veličine ali neki su toga nametali jedan veći jedan duži jedan kraći...... potpisi slovima odnosno slova nisu toliki problem koliko gif i jpg | |
| | | Bušilica cro chopper forum
Broj postova : 908 Godina imam : 35 Prebivalište : split Vozim : sama sebe Na forumu od : 25.12.2008
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 15:01 | |
| ja san cak smanjila na jendu recenicu | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) pet 26 oľu 2010, 19:21 | |
| Ko ide s mobitela na forum neka ISKLJUČI skidanje slika u postavkama pregednika. I odma sve radi kako treba. Nema smisla da se večina prilagođava manjini. | |
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) sub 27 oľu 2010, 09:34 | |
| - lord je napisao/la:
- Ko ide s mobitela na forum neka ISKLJUČI skidanje slika u postavkama pregednika.
I odma sve radi kako treba.
Nema smisla da se večina prilagođava manjini.
bravo, to je riječ | |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) | |
| |
| | | | Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|