Početna stranicaPretraľnikZamolba , malo smanjite sigove (potpise) 610RegistracijaLogin

Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Empty
PostajNaslov: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimečet 25 oľu 2010, 11:03

Lijepo bi molio sve koji imaju jedan, dva ili više siga u potpisu da ih malo smanje (posebno se odnosi na fotografije ). Jer, znam i kužim da njima želite poslati neku poruku,reklamu ili sl i to je uredu, ali neki od vas imaju prevelike sigove i ponekad stvarno ne vidim barem JA gdje počinje a gdje završava njihov sig a gdje počinje drugi post .......
evo jednom zamolbom bi lijepo molio sve da malo korigiraju svoje potpise da to na nešto sliči, čisto radi estetike i preglednosti kod čitanja postova ......
(pošto u forum postavkama nema mogučnosti zadane veličine siga već samo zabrana uopće siga i fotografije , ovim putem vas lijepo zamoljavam ) ...
hvala..
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 00:54

evo, da ne izmisljam, reci tocno sto zelis da korigiram.
Za pocetak cu maknuti gay chopperasa Smile
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 08:00

evo na primjer...., mislim da to vide i oni sa slabijim vidom

Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Ctk5l
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 09:25

Kako je o ovome bilo razgovora , na koji način riješiti upravo ovu jako zamjetnu razliku , u veličini i dužini potpisa , a upravo iz razloga loše preglednosti i potreba za dodatnim i nepotrebnom skrulanjem stranica . Uključio bih se u ovu zamolbu CRO-a i dodao da je kombinacija teksta i slika ili samo tekstualnog dijela od početka potpisa , sa svim proredima također kod nekih članova prevelika .

Neugledna je situacija kada sam post sadržava jednu rečenicu uz smajlića , a potpis sam po sebi ima veličinu jednog ovečeg i ozbiljnog posta od 30-ak redova teksta .

Kako ovo nebi nitko krivo protumačio kao napad na pojedince , ovo je samo prijedlog da se forum učini što pregledniji i ugodniji za čitatelja .

Sječam se imali smo zamolbu da se i slike u avatoru ujednače , ako nekome ne smeta da svoj avatar svede na veličinu gornje icone , ovo bi bila dobra prilika neka to i učini .
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 10:43

Veliki je problem i ljudima koji na internet idu s mobitela ili slabijeg kompa; stranica im se diže tri gladne godine...
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 11:11

Yzzy je napisao/la:
Veliki je problem i ljudima koji na internet idu s mobitela ili slabijeg kompa; stranica im se diže tri gladne godine...
tako je , naravno da sve te silne fotografije i gifovi samo usporavaju cijeli forum, no dobro , želim samo odnosno tražio sam da se malo srede ti sigovi jer stavno neki su toga nametali brdo, još tvoji kleso su uredno posloženi i jednake veličine ali neki su toga nametali jedan veći jedan duži jedan kraći......
potpisi slovima odnosno slova nisu toliki problem koliko gif i jpg
[Vrh] Go down
Bušilica
cro chopper forum
cro chopper forum
Bušilica

Broj postova : 908
Godina imam : 35
Prebivalište : split
Vozim : sama sebe
Na forumu od : 25.12.2008

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 15:01

ja san cak smanjila na jendu recenicu dobar
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimepet 26 oľu 2010, 19:21

Ko ide s mobitela na forum neka ISKLJUČI skidanje slika u postavkama pregednika.
I odma sve radi kako treba.

Nema smisla da se večina prilagođava manjini.

Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Yes
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimesub 27 oľu 2010, 09:34

lord je napisao/la:
Ko ide s mobitela na forum neka ISKLJUČI skidanje slika u postavkama pregednika.

bravo, to je riječ
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitimesub 27 oľu 2010, 12:13

lord je napisao/la:

ova ti je pravo poticajna What a Face

Ja iden i sa iPhonom na internet pa se ne osječam manjinom . dobar
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)   Zamolba , malo smanjite sigove (potpise) Icon_minitime

[Vrh] Go down

Zamolba , malo smanjite sigove (potpise)
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» ...kod Jastreba - malo cuge, malo meze, puno Speed Limita...
» Eto malo ja sad :)
» a sad malo ja..