|
|
| Prekidači žmigavaca | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 17:54 | |
| Pitanje je da li je moguće da su prekidači tako napravljeni da ih se mora držati da bi bili uključeni žmigavci ili nekaj ne štima?
Riječ je o ovom kablu i prekidačima: http://www.bikermotoshop.com/shop/product_info.php?products_id=2330
Kad držim prekidač stisnut onda svijetli cim pustim nis vise.... | |
| | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:08 | |
| izgleda da ti nedostaje popratna elektronika
prekidač za žmigavce (normalan sa lijevim i desnim na jednoj strani) kad ga upališ (lijevi ili desni) ostaje upaljen dok ga ne stisneš za unutra. tek onda prestaje kontakt
ak me kužiš kaj sam štel reći | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:09 | |
| Ja mislim da neshto nevalja. Nema smisla da ti zmigavac radi samo dok drzhish stisnut prekidach | |
| | | HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:11 | |
| - lord je napisao/la:
- izgleda da ti nedostaje popratna elektronika
prekidač za žmigavce (normalan sa lijevim i desnim na jednoj strani) kad ga upališ (lijevi ili desni) ostaje upaljen dok ga ne stisneš za unutra. tek onda prestaje kontakt
ak me kužiš kaj sam štel reći Problem i je kaj zmigavac ne ostaje unutra tj. ne ostaje upaljen.... a eleektronika je sva gore i sve radi sa bilokakvim prekidacem drugim.,, | |
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:15 | |
| - buba je napisao/la:
- Ja mislim da neshto nevalja.
Nema smisla da ti zmigavac radi samo dok drzhish stisnut prekidach ima drugačiji prekidač, kao onaj na hd-u, on ima elektronički sklop koji ostavlja prekidač uključen (on se nalazi sa popratnom elektronikom, ne u samom prekidaču), dok je na normalnim prekidačima taj sklop mehanički - ostavlja prekidač u kontaktu sve dok ga ti ne isključip, tj gurneš rukom unutra. hyper - nismo se razumjeli, ti imaš gore elektroniku od keewaya, a ovi prekidači su rađeni za HD, i treba ti hd-ov relej za prekidači sa tim tranzistorskim prekidačem probaj se raspitati da li taj el.sklop ima kupiti sa relejom za žmigavce ili je odvojen i naruči ga - lijepo piše da paše na hd modele | |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:26 | |
| - lord je napisao/la:
- buba je napisao/la:
Nema smisla da ti zmigavac radi samo dok drzhish stisnut prekidach ima drugačiji prekidač, kao onaj na hd-u, on ima elektronički sklop koji ostavlja prekidač uključen (on se nalazi sa popratnom elektronikom, ne u samom prekidaču), dok je na normalnim prekidačima taj sklop mehanički - ostavlja prekidač u kontaktu sve dok ga ti ne isključip, tj gurneš rukom unutra.
hyper - nismo se razumjeli, ti imaš gore elektroniku od keewaya, a ovi prekidači su rađeni za HD, i treba ti hd-ov relej za prekidači sa tim tranzistorskim prekidačem probaj se raspitati da li taj el.sklop ima kupiti sa relejom za žmigavce ili je odvojen i naruči ga - lijepo piše da paše na hd modele uf... too mi se ne svida, opet moram pare dat... potrosio sam vec hrpu novaca.... ko bi rekao da i prekidači mogu biti komplicirani.... | |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 18:32 | |
| - HyperCube je napisao/la:
- lord je napisao/la:
- buba je napisao/la:
Nema smisla da ti zmigavac radi samo dok drzhish stisnut prekidach ima drugačiji prekidač, kao onaj na hd-u, on ima elektronički sklop koji ostavlja prekidač uključen (on se nalazi sa popratnom elektronikom, ne u samom prekidaču), dok je na normalnim prekidačima taj sklop mehanički - ostavlja prekidač u kontaktu sve dok ga ti ne isključip, tj gurneš rukom unutra.
hyper - nismo se razumjeli, ti imaš gore elektroniku od keewaya, a ovi prekidači su rađeni za HD, i treba ti hd-ov relej za prekidači sa tim tranzistorskim prekidačem probaj se raspitati da li taj el.sklop ima kupiti sa relejom za žmigavce ili je odvojen i naruči ga - lijepo piše da paše na hd modele uf... too mi se ne svida, opet moram pare dat... potrosio sam vec hrpu novaca....
ko bi rekao da i prekidači mogu biti komplicirani.... jbg probaj malo potražit po ebayu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 19:21 | |
| pukao ti je unutra prekidač tj sklopka zato te zeza |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 19:48 | |
| Na keewayu se lipo čuje 'klik' i ostaje upaljen žmigavac i dugme pritisuto,onda opet pritisak i gasi se žmigavac i vraća se dugme. To kod tebe očito ne šljaka,e sad jeli kvar mehanički ili je taj sklop koji si kupio drukčije radi od originala ....ko vozi Harleya ...pomozite čoviku | |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca pon 22 oľu 2010, 21:28 | |
| Na kraju balade sam iscupal fdere koji su na prekidacima i rade ko obicni salteri... E sad se moram igrati sa pozicijom tih federa.. Al kolliko mi se cini prije je ovo kaj lord veli... Danas sam prvi put pozalio kaj sam isao dirat motor... Vec mjesec dana sve popodnevi i veceri provodim u garazi... a prije toga povremeno... Bolje mu je da dobro ispadne jel bu nereda inace svima! | |
| | | Gost Gost
| | | | HyperCube cro chopper forum
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca uto 23 oľu 2010, 07:54 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca uto 23 oľu 2010, 10:06 | |
| da me neznaš mogel bi to reč hahahahah ne nego ja idem kod električara pa se on zeza a ja pijem kavu hypercube heheheheh |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca uto 23 oľu 2010, 11:36 | |
| - grofDado je napisao/la:
- da me neznaš mogel bi to reč hahahahah ne nego ja idem kod električara pa se on zeza a ja pijem kavu hypercube heheheheh
ali ja mogu na kraju balade vidjet plodove svog rada.... Morali bumo pivu tj. sok popit negdje da pokazemo kivi power bok uz bok | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca uto 23 oľu 2010, 13:59 | |
| |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca uto 23 oľu 2010, 16:01 | |
| - HyperCube je napisao/la:
- Na kraju balade sam iscupal fdere koji su na prekidacima i rade ko obicni salteri... E sad se moram igrati sa pozicijom tih federa.. Al kolliko mi se cini prije je ovo kaj lord veli...
Danas sam prvi put pozalio kaj sam isao dirat motor... Vec mjesec dana sve popodnevi i veceri provodim u garazi... a prije toga povremeno... Bolje mu je da dobro ispadne jel bu nereda inace
svima! Nemoj to raskapat, jer ne možeš ništa napraviti da radi tako kako ti želiš. Sad sam se sjetio da oni imaju i elektroniku na upravljaču koja sama gasi žmigavac kada izađeš iz zavoja, a ako ga ona ne ugasi onda je potrebno taj isti žmigavac samo još jednom stisnuti. Dakle, ponavljam nije mehanički sklop, i nutra nema federčića i polugica osim onog federa koji tiska prekidač prem van, nego pomoću el.sklopa prekidač ostaje upaljen, i gasi se. Ono što trebaš provjeriti je da li taj el sklop za gašenje žmigavca ima za kupiti posebno, ili dolazi zajedno sa relejom ili pak sa prekidačem na upravljaču ili sve u kompletu. Ja bih ti savjetovao da ostaviš kako je, jednostavno pri skretanju držiš žmigavac tih 2 sekunde i to je to. Bar si siguran da ti nikad neće ostati upaljen. | |
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca sri 24 oľu 2010, 07:46 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prekidači žmigavaca | |
| |
| | | | Prekidači žmigavaca | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|