Ne mogu reci da sam zadovoljan 100%. Akumulator nema snage, truba povuce 20A. Kad smo je spojili na autoakumulator, budi mrtve. Na motoru je nesto slabija. U svakom slucaju puuuuno bolje nego OEM trubica a i dobro izgleda. Prije sam zvucao kao skuter.
Update o trumpeticama --- glavni problem slabog zvuka je bio taj što su bile spojene na instalaciju od stare elektromagnetske trubice koja radi na 6V!!! I naravno nova sirena koja ide na 12V kad ju spojiš na 6V ne daje ništa nego tužan uzdah. Sad je spojena sirena direkt na akumulator, poseban osigurač, preko releja, i sad .... BUDI MRTVE!!! 130dB u punom sjaju, prestrašna je!!!
vedranst cro chopper forum
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
Update o retrovizorima ... zadnje govno, najusranija stvar koju sam ikad kupija na ebayu! Kvaliteta, ne 0, nego ... njesra. Prvo je prilikom montaže pukao glavni vijak, 10mm promjer vijak pukne, kako je to jeb.no moguće?!?! 10mm vijak, možeš cili motor obisit za takav vijak, a on puče ko da je od ... stakla.
Kad je rješen novi vijak, stavljam ja taj retrovizor, uspješno montiram, idem stavit drugi, uslijed montaže ispadne ogledalo iz ležišta i naravno razbije se. Osim što sam se za sekundu zacrvenio od bijesa sa tlakom na 260+ još će mi navuć i nesriću!!!
Gledam, to ogledalo zaljepljeno na 4 mista sa malo silikona, jad i bijeda. Koma!
Sad mi je žao što sam dao pozitivan feedback prodavatelju na ebayu, eto prije montaže.
POUKA: feedback ostavi nakon montaže i detaljne provjere uporabljivosti.
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
Ne mogu reci da sam zadovoljan 100%. Akumulator nema snage, truba povuce 20A. Kad smo je spojili na autoakumulator, budi mrtve. Na motoru je nesto slabija. U svakom slucaju puuuuno bolje nego OEM trubica a i dobro izgleda. Prije sam zvucao kao skuter.
Update o trumpeticama --- glavni problem slabog zvuka je bio taj što su bile spojene na instalaciju od stare elektromagnetske trubice koja radi na 6V!!! I naravno nova sirena koja ide na 12V kad ju spojiš na 6V ne daje ništa nego tužan uzdah. Sad je spojena sirena direkt na akumulator, poseban osigurač, preko releja, i sad .... BUDI MRTVE!!! 130dB u punom sjaju, prestrašna je!!!
Na tvom motoru NEMA 6V nego je svugdi 12V. Truba je svirila jemje instalacija napravljena za 2A a ne za 20A ( žice su tanke). Sad kad si je spojija dobrim kabelo na akumulator 20A je imalo kroz sto proci. Uzmi primjer debeli i take cijevi od vode. Kroz tanku cijev jednostavno nemoze proci npr 0,1 l /sec a kroz deblju može
asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
Oprosti ali drago mi je da si skužija te retrovizore, nikako mi se nisu sviđali...
Slusaj ti, kmekmekme, ne svidjaju mi se retrovizori, ne svidja mi se vn amblem, ... ali na biciklu znas potrosit dan , pa nove pedale, pa novi sic, da, da, sve sam cuo, dobija sam cili referat. Vidin da je postalo zanimljivije djipat okolo sa ekipom sa biciklama nego sa forumasima u djir. Imat ces prilike iskupit se...
Broj postova : 1104 Godina imam : 51 Prebivalište : split Vozim : HONDA GL1800 GOLDWING, KAWASAKI VN1500 DRIFTER Na forumu od : 22.02.2010
Na tvom motoru NEMA 6V nego je svugdi 12V. Truba je svirila jemje instalacija napravljena za 2A a ne za 20A ( žice su tanke). Sad kad si je spojija dobrim kabelo na akumulator 20A je imalo kroz sto proci. Uzmi primjer debeli i take cijevi od vode. Kroz tanku cijev jednostavno nemoze proci npr 0,1 l /sec a kroz deblju može
Ne misam se tamo di mi nije misto, zato sam i tebi dovea motor da to rjesis. Ovo nism ja radija, ali mi je tip iz ovl. servisa koji je to preslozija i stavija relej kaze da na orig. trubici dolazi 6V. Ali valjda se vidimo sutra pa cemo bas izmirit voltazu, sad me zanima. Da, stavili smo i debele zice, ka sta si i reka da triba.
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009
Polako motor dobija novi imidž. Sada je i galamdžija zbog sirene. Retrovizori lijepo izgledaju bez obzira što nisu kvalitetni, ali su mi originalni VN sasvim ok - pogotovo kada sa njih skineš onu originalnu gumu.
Zvuk je i ovako dobar! Reže lijepo.... hajde još, ako ti nije teško, tako snimi i sirenu.... Ja bih isto stavio jaču sirenu, pa se zanimam tako pomalo okolo
Karlo cro chopper forum
Broj postova : 4028 Godina imam : 74 Prebivalište : Sibinj Vozim : BMW R 1200 RT Na forumu od : 03.06.2010
Zvuk je i ovako dobar! Reže lijepo.... hajde još, ako ti nije teško, tako snimi i sirenu.... Ja bih isto stavio jaču sirenu, pa se zanimam tako pomalo okolo
Ostavi se ti sirene i hladi pivo ja dolzim .
@ vroc Nisam , ali iden u ponediljak u servis da baja posluša... vjerojatno će reć da je normalno, ali ću tražit i savjet za bolji filter...
@ Nenad Aj dobro, baš ću snimiti ali mora makina biti upaljena, jer kad zaurla povuče struje da se i susjedstvo zatamni Ovakvu sirenu svakako preporučam, + otvoreni topovi, nitko ne može reći da te nije čuo .
crocopzmaj cro chopper forum
Broj postova : 946 Godina imam : 42 Prebivalište : matulji Vozim : Yamaha XVS 1300a midnightstar Na forumu od : 08.12.2011
ma ništa bitnog, izmeđuostalog hoću staviti bolji filter za zrak, da bude protočnije to sve, ne mjenjati masku ili bilo šta drugo, samo bolji filter... pri većim brzinama kada otpustim gas, čuje se kao neko zujanje iz motora, ne mogu locirati mjesto, ništa glasno, jedva primjetno, kada stisnem kvačilo, zujanje nestane, kad dam gas , nestane...
Zadnja promjena: vedranst; pon 30 srp 2012, 16:25; ukupno mijenjano 1 put.
nenad barinić cro chopper forum
Broj postova : 2936 Godina imam : 52 Prebivalište : vukovar Vozim : Kawasaki VN2000 2005. Na forumu od : 30.07.2009