|
|
| Crtanje u vektorima - pomoć | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Crtanje u vektorima - pomoć čet 18 oľu 2010, 08:17 | |
| Zamolio bih svekoliko pučanstvo foruma za pomoć. Treba mi netko tko zna crtati u Corelu da mi nacrta nosač naslona u vektorima, tako da ga poslije mogu dati na rezanje. Izrezano je iz kartona i skenirano. Ako treba još koja slika (imam u bmp i jpeg formatu) pošaljem na e-mail. | |
| | | StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: Crtanje u vektorima - pomoć čet 18 oľu 2010, 08:43 | |
| Vladek, pošalji mi scan na mail.
dolphin@dolphinblue.net
Sutra imaš... Provjeri koji format file-a trebaju dečki koji režu...
Ono što je bitno, moraš definirati TOČNU dimenziju između neke dvije točke na scanu, kako bi se moglo provjeriti stvarnu veličinu.
Npr. na kartonu povuci crtu, i napiši koja je njezina stvarna dužina. Križ je još bolji, jer onda postoje dvije dužine kao reperi.
Bobo. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Crtanje u vektorima - pomoć čet 18 oľu 2010, 09:28 | |
| Poslal sam ti mail. Ak nebu iskoristivo možeš mi se javiti pa se nađemo i donesem ti šablonu. | |
| | | StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: Crtanje u vektorima - pomoć čet 18 oľu 2010, 09:35 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Poslal sam ti mail. Ak nebu iskoristivo možeš mi se javiti pa se nađemo i donesem ti šablonu.
primio, mislim da će biti OK. odradjeno... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Crtanje u vektorima - pomoć | |
| |
| | | | Crtanje u vektorima - pomoć | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|