Početna stranicaPretraľnikmotori. hr? - Page 3 610RegistracijaLogin

motori. hr?

Go down 
+21
asy
učo_sb
Marina
Quirin
ica
merla
klesoo
bananajoe
mavo
calc69
lukylipik
Jack
swileni
emirharley
Free Spirit
Vladek
cro.chopper
palomas
drabotic
Dr.Ma$$a
Yzzy
25 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

motori. hr? - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimepet 12 oľu 2010, 18:44

Neš ti pameti i komentara. Pa gdje ti ljudi žive, što rade i čim se hrane. Onaj K i ona vjernica i njihovi komentari. Ljepo su rekli da je demokracija za one koji ju znaju koristiti, a za one druge postoje institucije.
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
Vida
cro chopper forum
cro chopper forum
Vida

Broj postova : 501
Prebivalište : Belišće - Ogulin
Vozim : Kymco Venox
Na forumu od : 02.07.2008

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimepet 12 oľu 2010, 19:24

Ol aj ken sej iz: no stejc no komentz Very Happy
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimepet 12 oľu 2010, 21:42

LJudi neupućeni u pojmove vezane za internet nekaj šokantno, nabrzinu pročitaju,
pola preskoće, pola krivo shvate, pola ne razumiju i još pola krivo prenesu i zamaste...

Koliko to polovica ima Question Shocked What a Face ...

I onda napišu brzo komentar još pod dojmom takve vijesti...
I eto ti plodnog tla za provokatore sakrivene iza nekakvog "slova" da zakuhaju kašu i
snimaju kaj se bude iz toga izrodlio...
Tko zna, možda onaj K i nije vozač "džipa" koji bi nas gazio, već možda baš kakav
motorist kojeg je neko skršio na cesti pa sad rovari... Rolling Eyes

Jedno je server, tamo negdje u Njemačkoj, drugo portal motori.hr koji je "fizički" na njemu...
I da je bilo pedofilnog sadržaja, bilo ga je na serveru a ne na motori.hr, siguran sam...
Ako već ne zbog silnih administratora i moderatora na njemu, onda zbog našeg Klesse
koji to sigurno ne bi ni dozvolio ni propustio da nanjuši i intervenira... dobar

Zato na netu treba uvijek ostati hladan jer oni drugi koji odmah "poskoće", prava su
poslastica raznim "psiho kontrol frikovima" koji se hrane njihovim "živcima"... ribic
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimepet 12 oľu 2010, 23:58

C/P sa Motora hr.

Citat :
da odmah zaustavimo insinuacije, na serveru nam je riknuo hard pa smo imali problema sa spasavanjem podataka, prebacivanjem na privremeni server i vracanjem na ovaj. Sistem ponovo instaliramo tako da ce uskoro i stranica proradit. Isprika na 4-dnevnom offlinet.

Toliko o Motorima hr.Pucaj Lock!
[Vrh] Go down
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimesub 13 oľu 2010, 00:23

Meni proradili motori.hr.
Tj. Odmah me baca na forum iako sam ukucao portal! Drago mi je zbog njih, bar će u miru uspjeti organizirati skori DDK! dobar
[Vrh] Go down
palomas
cro chopper forum
cro chopper forum
palomas

Broj postova : 4411
Godina imam : 60
Prebivalište : Varaždin
Vozim : BMW R1200 RT
Na forumu od : 05.03.2008

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimesub 13 oľu 2010, 09:18

Ne znam tko je pronašao i stavio link na onaj glupavi "članak", u kojem se spominje ped...ija? Pa to su nekakve "novine" u kojima svatko može napisati sve što mu god padne na pamet
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitimesub 13 oľu 2010, 12:06

Kako forum radi pretpostavljam da nema više razloga nagađati što se desilo ,pa ako nemate ništa protiv ja bih stavio lokot , da ne vodimo polemike dok se ne dozna istina .
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: motori. hr?   motori. hr? - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

motori. hr?
[Vrh] 
Stranica 3 / 3.Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Rabljeni motori
» rotax motori