|
|
| motori. hr? | |
|
+21asy učo_sb Marina Quirin ica merla klesoo bananajoe mavo calc69 lukylipik Jack swileni emirharley Free Spirit Vladek cro.chopper palomas drabotic Dr.Ma$$a Yzzy 25 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: motori. hr? pet 12 oľu 2010, 18:44 | |
| Neš ti pameti i komentara. Pa gdje ti ljudi žive, što rade i čim se hrane. Onaj K i ona vjernica i njihovi komentari. Ljepo su rekli da je demokracija za one koji ju znaju koristiti, a za one druge postoje institucije. | |
| | | Vida cro chopper forum
Broj postova : 501 Prebivalište : Belišće - Ogulin Vozim : Kymco Venox Na forumu od : 02.07.2008
| Naslov: Re: motori. hr? pet 12 oľu 2010, 19:24 | |
| Ol aj ken sej iz: no stejc no komentz | |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 54 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: motori. hr? pet 12 oľu 2010, 21:42 | |
| LJudi neupućeni u pojmove vezane za internet nekaj šokantno, nabrzinu pročitaju, pola preskoće, pola krivo shvate, pola ne razumiju i još pola krivo prenesu i zamaste... Koliko to polovica ima ... I onda napišu brzo komentar još pod dojmom takve vijesti... I eto ti plodnog tla za provokatore sakrivene iza nekakvog "slova" da zakuhaju kašu i snimaju kaj se bude iz toga izrodlio... Tko zna, možda onaj K i nije vozač "džipa" koji bi nas gazio, već možda baš kakav motorist kojeg je neko skršio na cesti pa sad rovari... Jedno je server, tamo negdje u Njemačkoj, drugo portal motori.hr koji je "fizički" na njemu... I da je bilo pedofilnog sadržaja, bilo ga je na serveru a ne na motori.hr, siguran sam... Ako već ne zbog silnih administratora i moderatora na njemu, onda zbog našeg Klesse koji to sigurno ne bi ni dozvolio ni propustio da nanjuši i intervenira... Zato na netu treba uvijek ostati hladan jer oni drugi koji odmah "poskoće", prava su poslastica raznim "psiho kontrol frikovima" koji se hrane njihovim "živcima"... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: motori. hr? pet 12 oľu 2010, 23:58 | |
| C/P sa Motora hr. - Citat :
- da odmah zaustavimo insinuacije, na serveru nam je riknuo hard pa smo imali problema sa spasavanjem podataka, prebacivanjem na privremeni server i vracanjem na ovaj. Sistem ponovo instaliramo tako da ce uskoro i stranica proradit. Isprika na 4-dnevnom offlinet.
Toliko o Motorima hr.Pucaj Lock! |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: motori. hr? sub 13 oľu 2010, 00:23 | |
| Meni proradili motori.hr. Tj. Odmah me baca na forum iako sam ukucao portal! Drago mi je zbog njih, bar će u miru uspjeti organizirati skori DDK! | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: motori. hr? sub 13 oľu 2010, 09:18 | |
| Ne znam tko je pronašao i stavio link na onaj glupavi "članak", u kojem se spominje ped...ija? Pa to su nekakve "novine" u kojima svatko može napisati sve što mu god padne na pamet | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: motori. hr? sub 13 oľu 2010, 12:06 | |
| Kako forum radi pretpostavljam da nema više razloga nagađati što se desilo ,pa ako nemate ništa protiv ja bih stavio lokot , da ne vodimo polemike dok se ne dozna istina . |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: motori. hr? | |
| |
| | | | motori. hr? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|