Početna stranicaPretraľnikPomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 610RegistracijaLogin

Pomišpotić kastom motorsajkls

Go down 
+12
Genesis051
Jack
stake_denis
webrider
Picasoo MZ
zida
rus
magna
lukylipik
Vladek
Kum
Zmija
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimečet 01 svi 2008, 13:17

jedino što mi pade na pamet da ti skrenem pozornost kako sad nemaš osvjetljenje tablica , pa se bojim da nebudeš naletio na nedubudnog policajca koji će ti to zaračunati u kaznu .
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimečet 01 svi 2008, 14:15

deep je napisao/la:
jedino što mi pade na pamet da ti skrenem pozornost kako sad nemaš osvjetljenje tablica , pa se bojim da nebudeš naletio na nedubudnog policajca koji će ti to zaračunati u kaznu .

mislio sam i na to. na tablici imaju rupe, kroz koje će doć male lampice...rupe su od bivših vida koje su držale tablicu na nosaču
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimečet 01 svi 2008, 14:19

Vladek je napisao/la:
Zadnje svjetlo je zakon. Još k tome je bijelo pa ide uz boju motora. Da li su sa nekog skutera ili od kud si ih nabavio?
Ja nebi išao na skraćivanje blatobrana meni ovak super izgleda. Ma sad sam još sigz+urniji da uskoro i ja idem prčkati po zadnjem kraju Zinge. Ovo sa solo sicem je mene mučilo od početka. Jedino nisam znal kaj da napravim s nosačem zadnjeg sjedala - da stavim neki poklopac ili sl. Još k tome kako učvrstiti solo sjedalo? Rezati orginal ili dati nekome da napravi??

Za preradu
:bravo:

P.S. Zamjeni zadnju gumu.

lampe sam našao u lokalnoj trgovini moto opreme...nisam provjerio, al mislim da su iz Louisa
solo sic je još ideja, nisam razmišljao praktično još

P.S. zadnja guma zapravo uopće nije loša, ali mi ispred kuće kopaju cestu pa izgleda ofucano jer svaki dan pređem 200 m po makadamu...
[Vrh] Go down
robo
man
man
robo

Broj postova : 137
Godina imam : 59
Prebivalište : djakovo
Vozim : HD-883-chopper
Na forumu od : 28.03.2008

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimečet 01 svi 2008, 16:44

:bravo:
[Vrh] Go down
webrider
cro chopper forum
cro chopper forum
webrider

Broj postova : 2802
Godina imam : 55
Prebivalište : Vtc
Vozim : Suzuki Intruder VL 800
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimepet 02 svi 2008, 23:39

Bravo majstore! Originalna ideja! :bravo:
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimened 04 svi 2008, 14:10

a da, zadnje svjetlo ( ledice ) su marke PUIG...poznata firma dodatne opreme...
[Vrh] Go down
jazz
man
man
jazz

Broj postova : 370
Godina imam : 38
Prebivalište : popovača/zagreb
Vozim : ništ...
Na forumu od : 09.05.2008

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimesri 14 svi 2008, 17:41

Zanima me da li si se vozil sad po kiši mozda s njim od kad si skinul onaj držać za tablicu? Zanima me da li ce mi onda po leđima bacat blato i vodu?

I jos me nesto zanima, ako se tablica stavi sa strane da li se treba još što posebno raditi? neko osvijetljenje ili nešta? Zbog policije i tehničkog pitam.
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimesri 14 svi 2008, 21:08

jazz je napisao/la:
Zanima me da li si se vozil sad po kiši mozda s njim od kad si skinul onaj držać za tablicu? Zanima me da li ce mi onda po leđima bacat blato i vodu?

I jos me nesto zanima, ako se tablica stavi sa strane da li se treba još što posebno raditi? neko osvijetljenje ili nešta? Zbog policije i tehničkog pitam.

vozio sam se po manjoj kiši sedam, osam km ( ne po blatu) i nisam bio prljaviji nego inače
osvjetljenje tablice treba imati. što se tehničkog tiče to će zavisiti od trenutnog raspoloženja inspektora...
za 15 dana mi ističe tehnički pa ću to usput napraviti: led dioda ispod/iznad tablice...ili sl...
[Vrh] Go down
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimesri 14 svi 2008, 22:58

Hendiću,
Čini mi se da je slijedeća "prerada" promjena zadnje gume! king
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimesri 14 svi 2008, 23:12

Yzzy je napisao/la:
Hendiću,
Čini mi se da je slijedeća "prerada" promjena zadnje gume! king

Točno. Na povratku iz Umaga je počela proklizavati. U petak ide na zamjenu.
[Vrh] Go down
Crash
man
man
Crash

Broj postova : 60
Godina imam : 54
Prebivalište : Slavonija pusta
Vozim : ga polako
Na forumu od : 25.08.2008

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitimeuto 02 ruj 2008, 10:58

Zanimljive prerade, medjutim osobno mi skidanje one plastike sa zadnjeg blatobrana ne lezi, ni tablica na mjestu gdje je sad ... sissy bar je ok, kao i odmoriste za noge Smile
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pomišpotić kastom motorsajkls   Pomišpotić kastom motorsajkls - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pomišpotić kastom motorsajkls
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-