Početna stranicaPretraľnikCrijeva za kočnice - Page 2 610RegistracijaLogin

Crijeva za kočnice

Go down 
+10
magna
Yzzy
buralee
mungos
Brzi
jazzy-d
klesoo
emirharley
dragger
HyperCube
14 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

Crijeva za kočnice - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   Crijeva za kočnice - Page 2 Icon_minitimesri 24 vel 2010, 11:46

calc69 je napisao/la:
to Klesso ili ko' već zna:

Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni
originalnog, neopletenog kočionog crijeva...
E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju
kočenja, pitanje je sad... Question

ja nisam primjetio neku razliku, pa počni razmišljati o drugoj verziji. smanji gas pa će ti biti i manji zaustavni put
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   Crijeva za kočnice - Page 2 Icon_minitimesri 24 vel 2010, 14:50

calc69 je napisao/la:
to Klesso ili ko' već zna:

Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni
originalnog, neopletenog kočionog crijeva...
E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju
kočenja, pitanje je sad... Question

DA!
Gumeno čreve se siri u najodsutnijem trenutku. Bar je kod mene postojala "rupa" u kocenju, trenutak kada sam stiskao k'o sivonja, a efekt se nije osjetio do slijedece stepenice, kada je gumeno crijevo poprimilo najveci volumen.
Zamjenom crijeva dobio sam ono sto sam i zelio, a to je da koliko stiscem, toliko koci....

Svi, pa cak i vrapci na krovu, pjevaju o tom kako KLE ima lose kocmice. To je fakin' istina, pa jos k tomu dodaj gumeno crijevo i eto katastrofe. Moje kinesko (tajvansko) smece ima opletena crijeva po defoltu, sto me jako iznenadilo i razveselilo.
kad pozelis, rado cu ti dati da stisces kocmicu na quadu, ali pri max brzini i na makadamu!!! Juuj, uh, da vidis sto koooociiiii!!!!
dancingbanana
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
HyperCube
cro chopper forum
cro chopper forum
HyperCube

Broj postova : 601
Godina imam : 40
Prebivalište : Vrbovec
Vozim : Yamaha MT-01
Na forumu od : 06.05.2008

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   Crijeva za kočnice - Page 2 Icon_minitimesub 20 oľu 2010, 10:48

Evo sam da izvjestim da sam jucer posjetio VEP hidrauliku i prezadovoljan sam. 20 cm duže crijevo od mojega, teflonska cijev opletena čeličnim pletivom i preko svega navučena prozirna plasstika da mi ne grebe košta 160 kn.... Da dobro ste čuli.... :-)

i gotovo za vrijeme 2 cigarete....

Svaka čast.
[Vrh] Go down
http://www.mkeasyriders.hr
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Crijeva za kočnice   Crijeva za kočnice - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Crijeva za kočnice
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-