|
|
| Crijeva za kočnice | |
|
+10magna Yzzy buralee mungos Brzi jazzy-d klesoo emirharley dragger HyperCube 14 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sri 24 vel 2010, 11:46 | |
| - calc69 je napisao/la:
- to Klesso ili ko' već zna:
Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni originalnog, neopletenog kočionog crijeva... E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju kočenja, pitanje je sad... ja nisam primjetio neku razliku, pa počni razmišljati o drugoj verziji. smanji gas pa će ti biti i manji zaustavni put | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sri 24 vel 2010, 14:50 | |
| - calc69 je napisao/la:
- to Klesso ili ko' već zna:
Pošto je na šedovici dosta gnjecava prednja kočnica razmišljam o promjeni originalnog, neopletenog kočionog crijeva... E sad, da li bi promjena opletenim čeličnim crijevom urodila osjetnoj razlici u doziranju kočenja, pitanje je sad... DA! Gumeno čreve se siri u najodsutnijem trenutku. Bar je kod mene postojala "rupa" u kocenju, trenutak kada sam stiskao k'o sivonja, a efekt se nije osjetio do slijedece stepenice, kada je gumeno crijevo poprimilo najveci volumen. Zamjenom crijeva dobio sam ono sto sam i zelio, a to je da koliko stiscem, toliko koci.... Svi, pa cak i vrapci na krovu, pjevaju o tom kako KLE ima lose kocmice. To je fakin' istina, pa jos k tomu dodaj gumeno crijevo i eto katastrofe. Moje kinesko (tajvansko) smece ima opletena crijeva po defoltu, sto me jako iznenadilo i razveselilo. kad pozelis, rado cu ti dati da stisces kocmicu na quadu, ali pri max brzini i na makadamu!!! Juuj, uh, da vidis sto koooociiiii!!!! | |
| | | HyperCube cro chopper forum
Broj postova : 601 Godina imam : 40 Prebivalište : Vrbovec Vozim : Yamaha MT-01 Na forumu od : 06.05.2008
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice sub 20 oľu 2010, 10:48 | |
| Evo sam da izvjestim da sam jucer posjetio VEP hidrauliku i prezadovoljan sam. 20 cm duže crijevo od mojega, teflonska cijev opletena čeličnim pletivom i preko svega navučena prozirna plasstika da mi ne grebe košta 160 kn.... Da dobro ste čuli.... :-)
i gotovo za vrijeme 2 cigarete....
Svaka čast. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Crijeva za kočnice | |
| |
| | | | Crijeva za kočnice | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|