| Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. | |
|
+23Bleki lord Rocker-C stefnahondi Eagle Dr.Ma$$a klesoo StarBobo asy mungos One Night Stand merla danchi Hellcat dragger Kingman lukylipik calc69 magna Vilko palomas Pale REDANDWHITE 27 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 14:22 | |
| - magna je napisao/la:
- .... e i btw, žal mi je šta nije bilo više forumaša...
Ja sam se spremao i dugo očekivao tu subotu, bio sam 100% siguran da ću sudjelovati na Poker Runu. Ali noći su u Vž kraju još jako hladne, gotovo na granici mraza... Poker Run se obično otegne na dugo u noć, i onda bih se u sitne sate doslovno smrznuo na putu doma. Šteta da nije bilo nešto toplije vrijeme, došao bih svakako... | |
|
| |
Hellcat man
Broj postova : 211 Godina imam : 47 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki VN 800 Na forumu od : 09.04.2009
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 14:40 | |
| Magna se nije pohvalio kakvu dobrodošlicu mu je poželjela zagrebačka policija i to čak trojica , da najebeš zbog tablice ,a ne zbog buke........ | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 14:45 | |
| e vidiš, čim sam ušao u zagreb, štopao me murjak na motoru (ugodan i fin čovjek) pun razumijevanja za nas bagru jednu blitvarsku te naše tradicionalne običaje nošenja malih tablica na motoru. nakon kratkog predstavljanja tko sam i što sam i gdje idem čovjek je ustuknuo i vratio mi papire te mi je dopustio da i dalje nosim malu tablicu (pametniji popušta). iako su mu se pridružila još dvojica čovjek je ostao pri svom da me ne bu jebal. | |
|
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 15:46 | |
| - magna je napisao/la:
- e vidiš, čim sam ušao u zagreb, štopao me murjak na motoru (ugodan i fin čovjek) pun razumijevanja za nas bagru jednu blitvarsku te naše tradicionalne običaje nošenja malih tablica na motoru. nakon kratkog predstavljanja tko sam i što sam i gdje idem čovjek je ustuknuo i vratio mi papire te mi je dopustio da i dalje nosim malu tablicu (pametniji popušta). iako su mu se pridružila još dvojica čovjek je ostao pri svom da me ne bu jebal.
mene sad zanima sto ces ti uciniti? Staviti zakonski propisanu, neostecenu plocicu ili ces i dalje tjerati po svom? Dok ne naidjes na pravog policajca. Onda cemo citati kako je policija glupa.... | |
|
| |
buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 15:48 | |
| - magna je napisao/la:
- e vidiš, čim sam ušao u zagreb, štopao me murjak na motoru (ugodan i fin čovjek) pun razumijevanja za nas bagru jednu blitvarsku te naše tradicionalne običaje nošenja malih tablica na motoru. nakon kratkog predstavljanja tko sam i što sam i gdje idem čovjek je ustuknuo i vratio mi papire te mi je dopustio da i dalje nosim malu tablicu (pametniji popušta). iako su mu se pridružila još dvojica čovjek je ostao pri svom da me ne bu jebal.
Nisam shvatio ovo?zaustavio te zbog tablice? Šta ti imaš neku manju tablicu ili? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 16:30 | |
| - magna je napisao/la:
nečeš se moći uvijek provući pod izlikom kako ideš na kartanje . možda čovjeku nije bio njegov dan ili se jednostavno odlučio ne natezati . drago mi je da nisi naletio na nekog policajca koji bi te usput još i kaznio . |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 16:54 | |
| .......mislim da ovoj raspravi nije mjesto na forumu, bilo je što je bilo i dobro je prošlo. Ne treba vući vraga za rogove. | |
|
| |
StarBobo man
Broj postova : 385 Godina imam : 64 Prebivalište : Zagreb Vozim : Midnighstar XV 1900 Na forumu od : 17.02.2010
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 20:14 | |
| | |
|
| |
palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. pon 19 tra 2010, 21:01 | |
| - buralee je napisao/la:
- Nisam shvatio ovo?zaustavio te zbog tablice? Šta ti imaš neku manju tablicu ili?
Magna voli da mu je motor uvijek u TOP sređenom stanju, pa tako ga i dosta često pere. Zbog toga mu se tablica nešto smanjila, ali može se pročitati što piše na njoj! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. | |
| |
|
| |
| Hells Angels MC humanitarni Poker Run 17.4.2010. | |
|