| s&s custom | |
|
+33dado12 Tomo-vz sef-sale vstarrider Dr.Ma$$a cro.chopper stain fat boy drak easyrider biker shadow klesoo robo zida rus kapa custom rider tata Saba Mačak Kum magna Vladek Yzzy Suhi merla simke lukylipik Zmija Munja Free Spirit Mirda 37 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kapa man
Broj postova : 13 Godina imam : 57 Prebivalište : slovenija Vozim : suzuki classic 750e , 1981 Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: s&s custom pet 04 tra 2008, 16:42 | |
| super dobro :bravo: | |
|
| |
rus man
Broj postova : 158 Na forumu od : 24.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom ned 06 tra 2008, 20:13 | |
| predobro!!! tablica sa strane i bez sissy bara ... silueta mu ne smije bit narusena!!! (naravno to je moje mišljenje) pozzz | |
|
| |
zida man
Broj postova : 462 Godina imam : 45 Prebivalište : Volavje (do pariza) Vozim : vn 800 Na forumu od : 23.11.2007
| Naslov: Re: s&s custom pon 07 tra 2008, 07:04 | |
| lep, mnogo lep, lep u p.m..... al ovaj je i lepši! :bravo: | |
|
| |
robo man
Broj postova : 137 Godina imam : 59 Prebivalište : djakovo Vozim : HD-883-chopper Na forumu od : 28.03.2008
| |
| |
klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: s&s custom pon 07 tra 2008, 22:25 | |
| | |
|
| |
Mirda man
Broj postova : 129 Godina imam : 46 Prebivalište : zagreb Vozim : S&S custom chopper Na forumu od : 21.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 14:06 | |
| - robo je napisao/la:
- Pila ti je mrak, a uživanje u njoj kvarit će ti samo "mudrijaši" sa komentarima: "možda da je druga boja...prevelik je kut vilica...težak je za vožnju... i sl.
BRAVO !!!!!!!! hvala robo. ovaj bike je moj ponos jer su svi u mojoj family propatili zadnjih godinu dana zbog mog izbivanja od doma da bi bio u tomićevoj radioni , a i kad sam bio doma samo sam razmisljao o motoru, sta na njega, kakve spulje, kakav volan , blatobran itd. vec je i zena naucila dijelove motora. ali sad je to sve iza nas i jedva cekamo prvu voznju | |
|
| |
custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 17:43 | |
| Svaka čast meštre za makinu,jedno tehničko pitanje.Zanima me remen i remenica dali si to stavljao naknadno na motor ili je več ona bila gore(pogonska) pa me zanima dali si znao ono okvirno koliko če ti trebat dužina remena odnosno veličina zadnje remenice,znam da postoje kitevi i neki standardi ali buduči da je tvoj motor van standarda kako si izračunao koliko se snage treba prenosit sa prednje remenice na zadnju. Pitam zbog toga je bi si ja stavio remen na svoj motor,radio sam si neke nacrte ali me zanimaju dimenzije remanica,volim malo potegnut po đirima pa bi volio napravit kako treba da mi ne pate vitalni djelovi. :idea: | |
|
| |
Mirda man
Broj postova : 129 Godina imam : 46 Prebivalište : zagreb Vozim : S&S custom chopper Na forumu od : 21.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 17:58 | |
| - custom rider je napisao/la:
- Svaka čast meštre za makinu,jedno tehničko pitanje.Zanima me remen i remenica dali si to stavljao naknadno na motor ili je več ona bila gore(pogonska) pa me zanima dali si znao ono okvirno koliko če ti trebat dužina remena odnosno veličina zadnje remenice,znam da postoje kitevi i neki standardi ali buduči da je tvoj motor van standarda kako si izračunao koliko se snage treba prenosit sa prednje remenice na zadnju.
Pitam zbog toga je bi si ja stavio remen na svoj motor,radio sam si neke nacrte ali me zanimaju dimenzije remanica,volim malo potegnut po đirima pa bi volio napravit kako treba da mi ne pate vitalni djelovi. :idea: remen je orginalan zato jer je to standardna softail rama, tako da od getribe do pulleya je neka standardna duzina pa se remen narucuje preko kataloga. to je meni tomic ( www.tomicbike.com ) radioijer se on to zna i bavi se tim. mislim da se duzina remena moze razlikovati samo od promjera pulleya. ono , ak je veci promjer zna se tocno koliko ide remena i obrnuto. ali najbolje se to raspitati kod tomica | |
|
| |
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 18:13 | |
| Ja sam gledao remenice od 883 i po nekim mjerenjima bi bilo valjda dobro ali nebi volio da mi se motor ponaša nekako čudno,što se tiče postavke nije problem i izrade pojedinih. | |
|
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 18:29 | |
| kod sportstera ti je malo drugacije nego kod ostalih hd jer ti je njemu remen sa desne strane a kod drugih sa lijeve. i kod mog te je sa lijeve. a ako ti pase od sportstera onda to nije problem nabaviti. | |
|
| |
shadow cro chopper forum
Broj postova : 1100 Godina imam : 38 Prebivalište : Livno, Boravište: Zagreb Vozim : Honda VT1100 shadow Na forumu od : 15.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom uto 08 tra 2008, 20:01 | |
| vidio sam motor kad je bio izložen na showu...motor mi je savršen i onda sođem tu na forum i on opet tu...svaka čast i mnogo sretnih km s pilom... | |
|
| |
biker man
Broj postova : 494 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Centaurus i BMW K1200LT Na forumu od : 29.01.2008
| Naslov: Re: s&s custom sri 09 tra 2008, 11:33 | |
| Motor ti je mrak....ludnica...uživaj!!! Dobro je kad čovjek nađe vremena i financija ostvariti svoj san! Komentare zanemari, dobronamjerne i one manje dobronamjerne...to je TVOJ bike, i MORA izgledati točno onako kako ti želiš, bez obzira šta o tome misle drugi!(Kad si već toliko love utuko u njega) :bravo: | |
|
| |
easyrider man
Broj postova : 54 Godina imam : 37 Prebivalište : osijek Vozim : drag star 1100 Na forumu od : 02.03.2008
| Naslov: Re: s&s custom sri 09 tra 2008, 12:31 | |
| preljepo.iako nije moj tip,tj nije motor kakv ja imam u glavi...ali ovo je stvarno umjetnost. volim motore koje ljudi stvaraju iz glave,koriste mastu,ovo je definitivno tako nesto takoder imam jako veliku zelju od mog bika naparavit nesto slicno ali ipak drugacije,ali jbg treba para,nadam se da cu uspijet ustedid jednoga dana da si nacinim motor iz snova sigurno si ponosan na taki motor...svaka cast... pozdrav i easyride :harley: | |
|
| |
| Naslov: Re: s&s custom čet 10 tra 2008, 10:57 | |
| - Mirda je napisao/la:
- kod sportstera ti je malo drugacije nego kod ostalih hd jer ti je njemu remen sa desne strane a kod drugih sa lijeve. i kod mog te je sa lijeve.
a ako ti pase od sportstera onda to nije problem nabaviti. Znam ,znam sve sam to več predvidio,sad nam preostaje sezona vožnje i sakupljanje djelova,izrada i kad nastupe zimski dani onda počinje akcija. | |
|
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom čet 15 svi 2008, 17:49 | |
| evo jos malo pa na cestu. upravo sam ovih dana prosao na homologaciji i sad samo cekam da potvrde visinu trosarine za bike pa na tehnicki. uspio sam ga samo malo provozati po gradu jer me bilo frka da me ne zaustave plavci i zaplijene bike. | |
|
| |
| Naslov: Re: s&s custom čet 15 svi 2008, 18:55 | |
| i kako se ponaša,ciklistika,kreni stani,težina,udobnost.... :bounce: :bounce: :bounce: pričaj,pričaj | |
|
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom čet 15 svi 2008, 19:35 | |
| a gle, ovaj covijek u gorici u centru za vozila bio je odusevljen kad ga je isprobavao. za vozit je fakat dobar. polozaj ruku je super, ni previse napred ni previse odostraga. a koci ko blesav kad ima celjust sa 6 klipica na sto se i covijek iznenadio. stvarno je rekao da je prva liga. jedan od najbolje voznih ako ne i najbolji koji je vozio od slicnih prerada. prije jedno mjesec dana je bio i el toro kod njega sa svojim cudom koji je isto prekrasan ali mislim ne i toliko vozan. ali ne zelim da me se krivo shvati jer je el toro odnosno filipe stvarno dobar majstor. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: s&s custom čet 15 svi 2008, 20:19 | |
| i koloiko te sad to ozakonjenje košta ako nije tajna (homologacija + trošarine + tehnički + osiguranje + ono što neznam) | |
|
| |
drak man
Broj postova : 17 Godina imam : 36 Prebivalište : Zagreb Vozim : jos se traži ;) Na forumu od : 14.05.2008
| |
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 11:44 | |
| homologacija je 2000 kn trosarina bi trebala biti oko 30 000 kn ali sad cekam da mi to potvrde obavezno sa 50 posto mi je 2800 kn kasko mi se ne isplati jer bi iznosio oko 15ak tisuca | |
|
| |
fat boy man
Broj postova : 337 Godina imam : 40 Prebivalište : Osijek Vozim : sve :P Na forumu od : 20.02.2008
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 11:53 | |
| | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 11:56 | |
| - Mirda je napisao/la:
- homologacija je 2000 kn
trosarina bi trebala biti oko 30 000 kn ali sad cekam da mi to potvrde obavezno sa 50 posto mi je 2800 kn kasko mi se ne isplati jer bi iznosio oko 15ak tisuca očekivao sam dosta love ali ovo mi je ipak previše | |
|
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 13:22 | |
| znam da je puno ali takav bike sam htio i znam da ga sad ziher nebum mijenjao . odrekao sam se puno drugih stvari zbog njega. naravno , sad krpam kraj sa krajem. | |
|
| |
Mirda man
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 13:23 | |
| | |
|
| |
stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: s&s custom pet 16 svi 2008, 13:26 | |
| Neka je koštalo, vjerujem da ćeš jako dugo bit zadovoljan na njemu! Jel se može znati koliko je te je to zadovoljstvo ukupno došlo? Vjerujem da imaš neku konačnu cifru, a ako smatraš da ju je bolje ne spominjat , poštujem. Pozdrav i puno sreće s pilom! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: s&s custom | |
| |
|
| |
| s&s custom | |
|