|
|
| Susret nekih članova CCF-a u Osjeku | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 19:10 | |
| |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 19:20 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 19:40 | |
| |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 20:19 | |
| ...za sada nemamo dokaza da si konzumirao Suzy-evu velikodušnost | |
| | | nyll cro chopper forum
Broj postova : 1045 Prebivalište : ZG Vozim : ZS-125-30 Na forumu od : 05.06.2009
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 20:41 | |
| ja se nisam usudio vozit. jučer ujutro taki led na cesti.. a snjeg kad je kasnije počeo.. taman bi me uhvatio pred kraj brrrr | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku ned 31 sij 2010, 20:46 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ...za sada nemamo dokaza da si konzumirao Suzy-evu velikodušnost
Kaj je najbitnije izbjegao sam tebi uzeti poklon koji ti je on htio poslat ( veliki kiss ) hehehheheeh |
| | | Slavonka cro chopper forum
Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku pon 01 vel 2010, 09:14 | |
| E, žao mi je što nisam mogla doći, zapravo stigla sam samo do Valpova. Snijeg je toliko padao i ceste su bile stravične,al dobro da sam stigla i do Valpova. Moje "Kamikaze" koji su išli kasnije su završili u kanalu, čim su izašli iz Miholjca. Kad su ih izvukli, odustali su od partyja. Doduše, ponudio mi je u Valpovu prijevoz reporter koji prati naše susrete da s njime odem do Osijeka, ali bi to predugo trajalo, a nisam mogla tako dugo ostati. Ali i u Valpovu je bilo jako lijepo, svirao nam je Jura, i mogu vam reći - sasvim nešto novo. I super je, samo su nam falili kaubojski šeširi. | |
| | | Dr Dee man
Broj postova : 152 Godina imam : 52 Prebivalište : Vinkovci Vozim : Honda Shadow 600 Na forumu od : 22.01.2009
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku uto 23 vel 2010, 14:48 | |
| Ja sam bio malo u Osijeku pa otišao u Valpovo i vidio sve koje ste nabrojali | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku uto 23 vel 2010, 17:42 | |
| - lukylipik je napisao/la:
- ...za sada nemamo dokaza da si konzumirao Suzy-evu velikodušnost
Točno, grofDado je i prije hodao malo u stilu John Waina, teško da će se sad nakon Suzyja primjetiti neka razlika .. Inače, svaka čast svima koji su ovaj vikend potegnuli iz Zagreba ili okolice, sve do Osijeka! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Susret nekih članova CCF-a u Osjeku | |
| |
| | | | Susret nekih članova CCF-a u Osjeku | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|