| Moja Suza | |
|
+21Munja Zlac Bosqeto jsimic Lenči Hedo hrzan magna emirharley Jack Dr. Feelgood Kum bananajoe george Vladek drabotic HD Biker buba gusgus cro.chopper Kingman 25 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kingman cro chopper forum
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Moja Suza ned 15 stu 2009, 22:46 | |
| Iako nije chopper (kako sam mislio da će možda biti) i iako nije neko vrijeme za "bubanje" para u skupe stvari......ja sam pare posudio i pilu kupio. To je motor koji sam uvijek gledao i pričao kako bi ga odmah kupio da imam love. Love i dalje nemam, ali za ovo ću vraćati Jednom GSX....uvijek GSX Malo ih je, ne proizvode se više, uglavnom su "skupi", a ovaj je ostao jedini koji je od prvog vlasnika, s malo kilometara i nikad s nikakvim "udesom". Sve ostalo je bubano,2 i više vlasnika, puno km,....reko sam sebi....il sad il nikad. Tak da je od jučer kod mene, a danas je palo prvo pranje! A utisci u prvih 100km....nemam riječi!!! Mrak!! U planu drugi top, 3 kofera, friško ulje i filteri i pičiiiiiii.....! Jedino se nadam da me nećete spičit s foruma.....jer nije chopper :lol: ....jedna s puta i jedna nakon pranja...
Zadnja promjena: Kingman; čet 09 vel 2012, 09:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: Moja Suza ned 15 stu 2009, 22:50 | |
| nećemo te spičit s foruma ali ti ćeš nas na cesti .... ajd nek je sa srećom i langzam aber ziher | |
|
| |
gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Moja Suza ned 15 stu 2009, 22:51 | |
| ...e to ja zovem motor čestitke ...još da grane složiš 4u2 | |
|
| |
buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 06:17 | |
| Kad sam vidio prvu sliku , prva asocijacija mi je bila Mad-max :lol: , motor je lijep a po tekstu se da zakljuchit da si trenutno najsretnija osoba na svijetu , a to je najbitnije, sretno s motorom | |
|
| |
Broj postova : 541 Godina imam : 49 Prebivalište : Sesvete Vozim : GSX 1400 Na forumu od : 31.05.2009
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 07:21 | |
| He,he Ma istina....nemrem ni spavat....najradije bi u garaži spavao :lol: Motor je jako udoban i ne zamara uopće,a kad ga čovjek vidi u živo misli da je to užas za voziti.....ali vozi se ko bicikl! Dobro, istina da sam do sad vozio motor star skoro 30 godina s duplo manje ccm a skoro jednake težine.....a kad se netko na tome ispraksira, onda su mu svi ovi noviji motori doslovno ko bicikli Ubrzava ko blesav bez obzira jesi u 1. ili u 6. Okretnog momenta ko u priči. Sve me strah kak bi vukao da stavim neki otvoreni top, neki BMC ili KN filter i podesio paljenje Jedino je zaštita od vjetra nikakva....ali to sam i htio a i navikao sam se, a neku "oklopnjaču" ne bi nikad kupio jer me "privlače" otprilike u istom rangu kao i skuteri Toliko za sada i hvala Vam svima na dobrim željama | |
|
| |
HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 07:36 | |
| AHA znaci to si kupijo... Sve najbolje puno km.........I AKO NIJE COPER. ha....... sada vise nema izgovora nemrem tu nemrem tam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 07:48 | |
| - HD Biker je napisao/la:
- AHA znaci to si kupijo...
Sve najbolje puno km.........I AKO NIJE COPER.
ha....... sada vise nema izgovora nemrem tu nemrem tam. To je to prijatelju dragi! Znači stigli ste doma živi i zdravi U pravu si.....sad nema izgovora.....sad mogu s Labašem u Pakistan Za ovu mrcinu se ne moram brinuti da će otpasti zadnja kočiona kliješta, da će puknuti žica na bobini pa me dovuče doma na 2 cilindra ili da ću ga na svakom "hladnijem" susretu morati skupa s frendovima naguravati po livadama da zapali... A i nemoj zaboraviti da ga moramo "zaliti"....onako kako to liči i priliči | |
|
| |
drabotic cro chopper forum
Broj postova : 1040 Godina imam : 41 Prebivalište : Jaska Vozim : Z 750 S Na forumu od : 23.07.2008
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 07:52 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 08:00 | |
| Motor je prekrasan... Svakom u životu valjda dođe ta kap koja prelije čašu i napravi potez koji se može pokazati kao odličan i suprotno ..to je jasno, al evo ja sam siguran da si pogodio. Koliko god ljudi imaju predodžbu da je to motor za peglanje, ja mislim da on pruža 10x bolji crusin'n osjećaj .Sjajan motor za laganu vožnju koji ne živčani na svaki dodir ali kada zatreba brale ... Puno sretnih kilometara i što manje popravaka . Ps . Koliko god da ima kilometara motor izgleda utegnoto ko curica |
|
| |
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 08:11 | |
| - ZIGGY je napisao/la:
- Motor je prekrasan... Svakom u životu valjda dođe ta kap koja prelije čašu i napravi potez koji se može pokazati kao odličan i suprotno ..to je jasno, al evo ja sam siguran da si pogodio.
Koliko god ljudi imaju predodžbu da je to motor za peglanje, ja mislim da on pruža 10x bolji crusin'n osjećaj .Sjajan motor za laganu vožnju koji ne živčani na svaki dodir ali kada zatreba brale ... Puno sretnih kilometara i što manje popravaka .
Ps . Koliko god da ima kilometara motor izgleda utegnoto ko curica [i] ..9800 km Tnx | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 08:14 | |
| |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 08:16 | |
| Naked motori su mi odmah iza chopper-a i da imam love sigurno bi bio i jedan takav u garaži. Meni se sviđa taj bezvremenski izgleda naked motora tipa XJR1300, Hornet600 (do 2004.)...ma aj da velim sretno i želim ti puno ugodnih i sigurnih kilometara.
P.S. Jedino bih auspuh promjenio jer ovaj je koma izgledom... | |
|
| |
george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 11:02 | |
| prekrasan naked.polako i uživaj. | |
|
| |
bananajoe cro chopper forum
Broj postova : 526 Godina imam : 35 Prebivalište : Koprivnica Vozim : Bandit 650n Na forumu od : 24.03.2009
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 11:34 | |
| | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 14:25 | |
| Nije chopper ali je ipak pila! BOja te je izvukla packi! LOL Salu na stranu, motor je pojava, a jos vise jer je jasno koliko tebi znaci. Neka ti sretno sluzi i odveze te gdje god krenuli! | |
|
| |
Dr. Feelgood man
Broj postova : 157 Godina imam : 58 Prebivalište : Virovitica Vozim : Vulcan 1600 Na forumu od : 07.08.2008
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 17:03 | |
| | |
|
| |
Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 17:33 | |
| - Kingman je napisao/la:
- U pravu si.....sad nema izgovora.....sad mogu s Labašem u Pakistan
motor ti izgleda. . . ma, super. . . i ti si ocito sretan :-) upoznao sam covjeka koji je razvozio klopu na motoru, i pricao je da je sa Labasem htio nekud u Indiju. . . u to vrijeme je vozio. . . Fazera. . . ili Bandita. . . jbg, zaboravio sam. . . pretpostavljam da to nisi bio ti. . . ili. . . | |
|
| |
emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 18:21 | |
| Ovo je nesto sasvim posebno i predivno, ali prije svega - BIG BIKE! | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 18:40 | |
| Hvala svima još jednom na iskrenim čestitkama.....opet se pokazuje di je prava ekipa Očekivao sam bar malo drvlja i kamenja jer nije chopper, ali ste me ugodno iznenadili 2Jack: nisam ja Dosta dugo sam proučavao i gruntao šta uzeti (jer mi ovaj stari motor koji imam, nije pružao sigurnost odlaska na malo dalje destinacije....uvijek je grč nekak podsvjesno bio prisutan u želucu....pogotovo kad sam ženu furao). Da li neki chopper ili maxi naked. Ipak se odlučio za maxi nakeda. Srce je zbog ovog starog gsx-a naginjalo opet na gsx-a, iako sam gledao i XJR 1300 i ZRX 1200. Cijene su kod nas "šarene" kao i broj vlasnika pojedinih motora. Nakon kaj sam iskopao sve informacije koje su me zanimale o gore navedenim motorima, ipak sam zaključio da mi je gsx 1400 najbolji izbor po svim parametrima. Preispitao sam sve koji se nude po oglasnicima i mimo njih u zadnjih skoro godinu dana. Od svih njih samo moj i još jedan su bili od prvog vlasnika s manje od 10000km i da nije padano s njih. Ali ovaj drugi je bio i skuplji 1300 eura (iako je imao više opreme, ali i masu nepotrebne po mom mišljenju) i prodan je prije 2 tjedna. Znači zgrabio sam zadnjeg!! A prije nego sam ponudio cifru čovjeku, provjerio sam motor i u murji i u bazi osiguravajućih društava. Kad sam vidio da je sve čisto....cjenkao se, spustio 500 eura, otišao pogledati i probati i dofuro ga konačno doma u subotu!! Zadužio sam se ,ali ne žalim ni trunke. Nemam auto (osim ovaj drlog od punta kojeg se rješavam u oglasniku), ali imam motorčinu kojoj sam se uvijek divio kad sam vidio kak ju neko dopeljava na susret. Brijao sam si stalno....ma kupit ću ga jednog dana, ali nisam si baš vjerovao....iskreno! Ajmeeee, sorry, udavio Vas.....sad sam ko balavac koji vršnjacima priča kak je prvi put umočio Evo neću više! Još ću u drugoj temi predstavit ovu drugu (staru) pilu, mislio sam da jesam ali nemrem nać nigdje.....ak bu duplić, neka admini pobrišu Hvala još jednom i Bog Vas poživio sve i čuvajte se skupa samnom!! Živjeli! | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 19:19 | |
| zašto bi te neko drvljem i kamenjem. svi koji voze čopere su svesni da ti motori imaju svoje limite, te da su nakedi u jednom dijelu korisniji od čopera. da imamo mogučnosti imati dva motora vjerojatno bi više nas (njih) imalo i jednog nakeda u garaži. naked je dobar, RRRR nije dobar. GSX 1400 sam vidija jer ga ima Talični iz vodica . i meni je to cool bike | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 22:25 | |
| - magna je napisao/la:
- zašto bi te neko drvljem i kamenjem. svi koji voze čopere su svesni da ti motori imaju svoje limite, te da su nakedi u jednom dijelu korisniji od čopera. da imamo mogučnosti imati dva motora vjerojatno bi više nas (njih) imalo i jednog nakeda u garaži. naked je dobar, RRRR nije dobar.
GSX 1400 sam vidija jer ga ima Talični iz vodica . i meni je to cool bike točno tako! eeee da ima mogućnosti, imao bi ja i jednog choppera u garaži .....a pošto imam i starog GSX-a 750E iz 81.g........ .....ko zna... :lol: | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Moja Suza pon 16 stu 2009, 23:30 | |
| Chopper po mom ukusu! | |
|
| |
hrzan man
Broj postova : 24 Godina imam : 47 Prebivalište : hrv Vozim : yamaha xv750 virago Na forumu od : 17.11.2009
| Naslov: Re: Moja Suza čet 19 stu 2009, 17:58 | |
| da budem iskren,nisu mi se svidjsli isprva.al sad sam u procesu nabavke jednog za frenda.posto sam u engleskoj a tu su jeftini do bola probat cemo jednog dofurat za njega jer je lud.nece drugo da mu platis.kao sto rekoh nisam bas bio fan isprva al tokom njusenja okolo za njega moram reci da sam jako blizu da i sam postanem ovisnik.sretno,oprez i uzivaj! | |
|
| |
Hedo cro chopper forum
Broj postova : 3302 Godina imam : 37 Prebivalište : Santa Domenica Vozim : Cruisera Na forumu od : 16.07.2009
| Naslov: Re: Moja Suza pet 20 stu 2009, 01:29 | |
| bolje nego neka oklopnjača to se slažem...polagao sam na nakedu i sviđaju mi se ti motori... | |
|
| |
| Naslov: Re: Moja Suza čet 30 lip 2011, 20:29 | |
| Prošlo je neko vrijeme i promijenio sam nekoliko stvari koje mi se nisu sviđale na motoru (Vizualno....jer po drugim pitanjima mi sve sve sviđa ). Sve što sam stavio/mijenjao, gledao sam da prvenstveno ima neke koristi od toga, a ne da ga "poljepšam". - maknuti podizači zadnjeg kraja (sad guzica ne strši u zrak kao prije nego motor ima manje-više ravnu liniju) - stavljen Renntec crash-bar ( Tnx to HD-Biker!!) - stavljeni originalni 4u2 topovi umjesto originalne "haubice" ( zahvaljujući pokojnom prijatelju Zokiju Prijatelju, svaki put kad ga upalim sjetim te se... Veliko ti hvala!!!) - stavljena zaštita uljnog kilera koju sam dobio puknutu i iskrivljenu....složio, izravnao, pofarbao i namontirao (Tnx to Zoki, također!) - stavljen novi nosač kofera i polovni Givi maxia 52L koji sam prefarbao i dodao kuke da i na njega mogu natandrčit još pokoju sitnicu - stavljena druga maska s vizirom (Taiwanska kopija nekih oriđiđi japanskih koje koštaju cca oko 400-500 eura....ova je 100 dolara s poštarinom )...bila lak bijela pa sam ju transformirao u mat crnu - stavljen pokazivač temperature ulja ( Tnx HD-Biker!!) To je to za sada....mada, iskreno ne bi puno toga više ni dodavao/mijenjao. Super se vozi, ne troši puno ni kad sam sa suvozačem i brdo stvari,.....nemam zamjerke. Super koči, jedino bi možda stavio opletena crijeva da probam još poboljšati to kočenje s obzirom na težinu motora. Još da je registracija jeftinija.....ajmeeeee Uglavnom....toči-vozi....skoro k'o Das Auto
Zadnja promjena: Kingman; čet 09 vel 2012, 09:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moja Suza | |
| |
|
| |
| Moja Suza | |
|