Početna stranicaPretraľniksissy bar za intrudera 800 - Page 2 610RegistracijaLogin

sissy bar za intrudera 800

Go down 
+17
marconny
davor.pula
Vitorio
merla
Ash
Streinger
rus
Vladek
Sitni
magna
Saba
Kum
dragger
lukylipik
Kamikaza
zida
cro.chopper
21 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

sissy bar za intrudera 800 - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: sissy bar za intrudera 800   sissy bar za intrudera 800 - Page 2 Icon_minitimeuto 10 lip 2008, 07:50

THE CHOPPER KID je napisao/la:
Xsve ok al mi se charsh barovi opčenito nesviđaju na motorima

Pusti to šta ti se sviđa, a šta ne, nedaj bože pizdarije, crash, odnosno roll barovi spase ti nogu ako nedaj Bože se izvrneš, ili ti spase mašinu od težih oštećenja pri nekakvom sljetanju, tako da je to jako dobra stvar
[Vrh] Go down
klesoo
cro chopper forum
cro chopper forum
klesoo

Broj postova : 5077
Godina imam : 63
Prebivalište : ZG
Vozim : paKLEnu masinu
Na forumu od : 04.11.2007

PostajNaslov: Re: sissy bar za intrudera 800   sissy bar za intrudera 800 - Page 2 Icon_minitimeuto 10 lip 2008, 16:22

Saba je napisao/la:

Pusti to šta ti se sviđa, a šta ne, nedaj bože pizdarije, crash, odnosno roll barovi spase ti nogu ako nedaj Bože se izvrneš, ili ti spase mašinu od težih oštećenja pri nekakvom sljetanju, tako da je to jako dobra stvar

slazem se u potpunosti. Jos bih samo dodao da puuuuno bikera kupi crash-bar za zastitu motora (pazi: u slucaju pada!!!), a na svojoj jedinoj glavi nema nista (u slucaju tog istog pada!)
[Vrh] Go down
http://motovizija.wordpress.com/
stain
cro chopper forum
cro chopper forum
stain

Broj postova : 2947
Godina imam : 913
Prebivalište : Unknown
Vozim : Canyon Roadlite 7.0
Na forumu od : 15.04.2008

PostajNaslov: Re: sissy bar za intrudera 800   sissy bar za intrudera 800 - Page 2 Icon_minitimeuto 10 lip 2008, 16:30

klesoo je napisao/la:
Jos bih samo dodao da puuuuno bikera kupi crash-bar za zastitu motora (pazi: u slucaju pada!!!), a na svojoj jedinoj glavi nema nista (u slucaju tog istog pada!)

Iz toga je i vidljivo zašto nemaju ništa na glavi, pa nemaju u njoj ništa za sačuvati jer da imaju sigurno bi imali i kacigu!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: sissy bar za intrudera 800   sissy bar za intrudera 800 - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

sissy bar za intrudera 800
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» sissy bar - keeway
» sissy bar
» Sissy bar