|
|
| sissy bar za intrudera 800 | |
|
+17marconny davor.pula Vitorio merla Ash Streinger rus Vladek Sitni magna Saba Kum dragger lukylipik Kamikaza zida cro.chopper 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: sissy bar za intrudera 800 uto 10 lip 2008, 07:50 | |
| - THE CHOPPER KID je napisao/la:
- Xsve ok al mi se charsh barovi opčenito nesviđaju na motorima
Pusti to šta ti se sviđa, a šta ne, nedaj bože pizdarije, crash, odnosno roll barovi spase ti nogu ako nedaj Bože se izvrneš, ili ti spase mašinu od težih oštećenja pri nekakvom sljetanju, tako da je to jako dobra stvar | |
| | | klesoo cro chopper forum
Broj postova : 5077 Godina imam : 63 Prebivalište : ZG Vozim : paKLEnu masinu Na forumu od : 04.11.2007
| Naslov: Re: sissy bar za intrudera 800 uto 10 lip 2008, 16:22 | |
| - Saba je napisao/la:
Pusti to šta ti se sviđa, a šta ne, nedaj bože pizdarije, crash, odnosno roll barovi spase ti nogu ako nedaj Bože se izvrneš, ili ti spase mašinu od težih oštećenja pri nekakvom sljetanju, tako da je to jako dobra stvar slazem se u potpunosti. Jos bih samo dodao da puuuuno bikera kupi crash-bar za zastitu motora (pazi: u slucaju pada!!!), a na svojoj jedinoj glavi nema nista (u slucaju tog istog pada!) | |
| | | stain cro chopper forum
Broj postova : 2947 Godina imam : 913 Prebivalište : Unknown Vozim : Canyon Roadlite 7.0 Na forumu od : 15.04.2008
| Naslov: Re: sissy bar za intrudera 800 uto 10 lip 2008, 16:30 | |
| - klesoo je napisao/la:
- Jos bih samo dodao da puuuuno bikera kupi crash-bar za zastitu motora (pazi: u slucaju pada!!!), a na svojoj jedinoj glavi nema nista (u slucaju tog istog pada!)
Iz toga je i vidljivo zašto nemaju ništa na glavi, pa nemaju u njoj ništa za sačuvati jer da imaju sigurno bi imali i kacigu! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sissy bar za intrudera 800 | |
| |
| | | | sissy bar za intrudera 800 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|