|
|
| Žarulje za far | |
|
+11Jack emirharley dragger zanotti calc69 StarRider lukylipik merla Vladek Zmija One Night Stand 15 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
zanotti cro chopper forum
Broj postova : 2142 Godina imam : 49 Prebivalište : Trogir Vozim : Harley Davidson CVO Limited Na forumu od : 10.03.2008
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 13:20 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- Kak ide to xenon/ bixenon?
Xenon je samo kratko, a bixenon kratko i dugo? Jel se smije imati samo xenon, tj. onda više nemam dugo svjetlo? Ili? Ak netko zna detaljno da se malo raspriča o tome? Ma to ti ovisi koju sijalicu(grlo) imaš na motoru. H4 je pretpostavljam bixenon i onda imaš kratko i dugo svjetlo,malo skuplja opcija. Motori ili auta koji imaju žarulje tipa H1,H7 itd uzimaju xenone koji su im odgovarajuči tj.koji odgovaraju grlu od žarulje. Za motore je bitno da je ballast od xenona malih dimenzija da se može negdje lipo smjestit(far isl.) | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 14:48 | |
| |
| | | DB man
Broj postova : 358 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb Vozim : JINLUN 250 Na forumu od : 11.06.2009
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 16:22 | |
| Ovo definitivno moram probat montirat! Sinoć se vračao doma po kiši i mrklom mraku imao sam grozan osjećaj kao da vozim unutar vešmašine Xsenon bi bio savršeno rješenje! Da li netko zna da li se da ugraditi na moj Jinlun? Ima sve original gore. Nisam još mjenjao žarulju pa nemam pojma | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 17:06 | |
| |
| | | DB man
Broj postova : 358 Godina imam : 46 Prebivalište : Zagreb Vozim : JINLUN 250 Na forumu od : 11.06.2009
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 17:18 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žarulje za far čet 05 stu 2009, 20:03 | |
| Sve kaj sam napisao oko nekih 1100 kn sa farom kojeg sam raskopao da složim orginalni |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žarulje za far | |
| |
| | | | Žarulje za far | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|