Početna stranicaPretraľnikŽarulje za far - Page 2 610RegistracijaLogin

Žarulje za far

Go down 
+11
Jack
emirharley
dragger
zanotti
calc69
StarRider
lukylipik
merla
Vladek
Zmija
One Night Stand
15 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

Žarulje za far - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Žarulje za far   Žarulje za far - Page 2 Icon_minitimečet 05 stu 2009, 13:20

One Night Stand je napisao/la:
Kak ide to xenon/ bixenon?
Xenon je samo kratko, a bixenon kratko i dugo?
Jel se smije imati samo xenon, tj. onda više nemam dugo svjetlo? Ili?
Ak netko zna detaljno da se malo raspriča o tome? Žarulje za far - Page 2 807965

Ma to ti ovisi koju sijalicu(grlo) imaš na motoru.
H4 je pretpostavljam bixenon i onda imaš kratko i dugo svjetlo,malo skuplja opcija.
Motori ili auta koji imaju žarulje tipa H1,H7 itd uzimaju xenone koji su im odgovarajuči tj.koji odgovaraju grlu od žarulje.
Za motore je bitno da je ballast od xenona malih dimenzija da se može negdje lipo smjestit(far isl.)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žarulje za far   Žarulje za far - Page 2 Icon_minitimečet 05 stu 2009, 14:25

zanotti je napisao/la:
One Night Stand je napisao/la:
Kak ide to xenon/ bixenon?
Xenon je samo kratko, a bixenon kratko i dugo?
Jel se smije imati samo xenon, tj. onda više nemam dugo svjetlo? Ili?
Ak netko zna detaljno da se malo raspriča o tome? Žarulje za far - Page 2 807965

Ma to ti ovisi koju sijalicu(grlo) imaš na motoru.
H4 je pretpostavljam bixenon i onda imaš kratko i dugo svjetlo,malo skuplja opcija.
Motori ili auta koji imaju žarulje tipa H1,H7 itd uzimaju xenone koji su im odgovarajuči tj.koji odgovaraju grlu od žarulje.
Za motore je bitno da je ballast od xenona malih dimenzija da se može negdje lipo smjestit(far isl.)

Potpisujem da se ljepo srediti sve stane u far dobar
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Žarulje za far   Žarulje za far - Page 2 Icon_minitimečet 05 stu 2009, 14:48

Ako vam nesvijetli dobro far probajte ovo glup glup glup nemoj me nemoj me nemoj me