|
|
| Yamaha Virago 1100 - UPDATE | |
|
+32KekoWaspnation coHr GALE emirharley Night rider glavina01 ivek zuta guja Kamikaza asy lula stain Quirin Beatnik klesoo Dr.Ma$$a tata Franjo Pegaz zida Zmija custom rider Munja magna Vladek dragger zanotti lukylipik cro.chopper Kum merla Saba 36 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mala bestija cro chopper forum
Broj postova : 1475 Godina imam : 56 Prebivalište : ZADAR Vozim : YAMAHA XV VIRAGO 750 Na forumu od : 15.12.2007
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE sri 21 sij 2009, 22:48 | |
| - Saba je napisao/la:
- mala beštija je napisao/la:
- Saba je napisao/la:
- mala beštija je napisao/la:
- Mako bi zadnji sic, sicibar, bisage , promjenio volan u onaj u obliku bivoljih rogova i produžio nožne komande.
Komande produžene, sic je iz komada, radit ću plitki, volan nikako minjat, sissy neznam mislim se........... Ako monjaš sic i ide jedan onda bi puno bolje izgleda bez sissya, ćak tabla i štop sa strane, to je moje mišljenje a draži mi je široki niski volan. Nisi ti još vidio moj motor, kad ga vidiš uživo ćemo popričat, e i za razliku od 535-it, meni ispid cilog sica ide struja i ružno bi izgledalo bez njega.......... Sve se to da srediti, provući kabeli od ispod blatobrana kroz bužir,ne virujem da ima kakve releje i osiguraće ispod zadnjeg sica . . . Moran priznat da je strašan bike i šteta što ga ne proizvode više a puno bi se toga od takvog bikea moglo napraviti. meni je osobno prekrasan samo ja imam neke svoje vizije kako bi ga ja htio urediti. | |
| | | sdave man
Broj postova : 197 Godina imam : 42 Prebivalište : Belišće Vozim : trenutno ništa :((( Na forumu od : 16.07.2008
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE sri 21 sij 2009, 23:53 | |
| jako lijepo uradeno. svaka cast | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE čet 22 sij 2009, 16:44 | |
| ...možda je tuu...hmmm idem dalje | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE pon 11 svi 2009, 11:38 | |
| I Saba oće li neke normalne slike motora???? Jel imaš sanjke (cijevi ) što idu od trna do ispod mašine?
p.s. jebga nisam se zagledavo kada sam bio dole! | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| | | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE pon 11 svi 2009, 11:52 | |
| | |
| | | vstarrider man
Broj postova : 353 Godina imam : 47 Prebivalište : Sarajevo - Rajvosa Vozim : VStar 650 Classic Na forumu od : 14.12.2007
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE pet 15 svi 2009, 09:47 | |
| - Saba je napisao/la:
- Evo napokon gotovo, bar ovaj dio, nažalost moje slobodno vrime mi ne dopušta previše prčkanja po motoru, ali koliko mogu toliko trošim na isti. ne mogu opisat koliko je hebeno dobro vozit sa apeom, to je to, chopper, to je taj feeling, ne nadjebivo (pardon na izrazu), Mirza brate bija si u pravu, nema bolje od ovoga. Pa evo kako je to išlo:
Tek sad vidjeh ovo, nema na čemu drago mi je da si osjetio šta znači APE i po milioniti put svima koji su apriori skeptični prema APE-u, probati pa pričati... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Yamaha Virago 1100 - UPDATE | |
| |
| | | | Yamaha Virago 1100 - UPDATE | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|