|
|
| BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE | |
|
+12magna Free Spirit merla calc69 scorpion cro.chopper Pegaz Munja lukylipik Zmija huš Yzzy 16 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
B.B.S cro chopper forum
Broj postova : 2 Prebivalište : SISAK Vozim : BMW Na forumu od : 25.03.2008
| Naslov: Re: BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE uto 25 oľu 2008, 22:57 | |
| Kiša, snjeg i niske temperature( 1 stupanj iznad nule), cesta od snjega i sipine, obilježile su R.I.P.-ROUTE. Nakon okupljanja, pića dobrodošlice i toplog gulaša, kako smo i najavljivali, tridesetak motora je krenulo u 13 sati ispred 1.st BIKERS SAFE HOUSE, da se prisjeti svih bikera koji više nisu sa nama. Pravac putovanja je bio Sisak-Petrinja-Hr.Kostajnica-Sunja- Sisak sveukupno oko 110 km. Ovoj kilometraži svakako treba dodati dolaznu i odlaznu kilometražu bikera koji su dolazili van našeg grada ili države. Dakle radi se o 200-300 km vožnje u onakim prilikama što zaista respektabilno i odražava volju i poštovanje prema ideji koju smo pokrenuli i koja će postati tradicionalna. Poseno se zahvaljujemo moto klubu iz Kostajnice koj nas je dočekao sa toplim napitcima i pružio logistiku na našem putovanju. Na ovom linku http://www.vilenjaci.hr/files/novosti/sisak_hrv.%20kostajnica_dubica/sisak.html možete pročitati doživljaje jednoga od učesnika R.I.P. - ROUTE. Ja bih na njegove doživljaje samo dodao , Da je biker biti lako, to bi bio svako. BIKERS BROTHERS SISAK se zahvaljuju : svim moto klubovima i svim bikerima koji su svojim dolaskom uveličali ovo moto događanje, zahvaljujemo se i bikerima iz BiH(njihovim dolaskom ova akcija je dobila međunarodni karakter) Da nam je vrijeme bilo naklonjenije motora bi bilo neusporedivo više, imali smo najave od puno bikera iz Slovenije i udaljenih gradova Hrvatske., no to svakako ne umanjuje značaj ove route, čak suprotno. Nakon povratka u 1.st BSH nastavila se fešta do jutra, darovi koje ste ostavili u BSH idu u drugi dio humanitarne akcije za Suzić Kristijana. S poštovanjem BIKERS BROTHERS SISAK 1.st BIKERS SAFE HOUSE | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE sri 26 oľu 2008, 07:24 | |
| Decki mora da su vam zene prezadovoljne jer sa tolikim mudima... . Ali kako mene muda bas i ne zanimaju ono sto ja vidim je ovoliko - - SRCE! To znaci biti BIKER!!! | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| | | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE sri 26 oľu 2008, 08:05 | |
| e, nemam riječi ljudi. 2 magna: drugi put ćemo bolje pratit prognozu. kakav je to snijeg bez Zinga i Old Lady | |
| | | scorpion man
Broj postova : 206 Godina imam : 44 Prebivalište : 3333 Vozim : 3333 Na forumu od : 19.01.2008
| Naslov: Re: BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE sri 26 oľu 2008, 12:42 | |
| | |
| | | Genesis051 cro chopper forum
Broj postova : 740 Godina imam : 64 Prebivalište : Rijeka Vozim : H-D Street 750 Na forumu od : 15.12.2007
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE | |
| |
| | | | BIKERS BROTHERS SISAK, R.I.P. - ROUTE | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|