Početna stranicaPretraľniksve je počelo 31.10.2007 610RegistracijaLogin

sve je počelo 31.10.2007

Go down 
+21
eltoro
lord
Dr.Ma$$a
Gjuro
webrider
Zmija
Silver Snake
Safet(y)
Saba
Jack
dragger
lukylipik
asy
lavica
deda
Quirin
magna
buralee
Vladek
kuna
cro.chopper
25 posters
Go to page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

sve je počelo 31.10.2007 Empty
PostajNaslov: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 14:59

prvi post na ccf-u je naravno moj What a Face

cro.chopper je napisao/la:
i pozdrav od mene svi me znaju kao vn900 ali ovdje sam se transformirao u cro.choppera Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil zašto u cro.choppera nemam pojima ali baš mi je guba crooooooo.chopperaaaaaaa. možda zato kaj sam neki dan gledal Transformerse,možda lol! cro.chopperaaaaaaaa Very Happy

pa još par njih staaaarih What a Face What a Face

Safet(y) je napisao/la:
Evo pozdrav i od mene! Kao sto vidim, zasad smo samo nas dvojica. No nema veze koliko nas je, bitno je kakvi smo. A s obzirom na ljubav prema krstaricama - najbolji smo!

Mene se inace svaki drugi mjesec moze vidjeti na VN-u 800, a ono drugo vrijeme izmedju toga me moze vidjet samo mali broj ljudi. "Platformasi svih mora - ujedinete se ma gdje god bili!"

Toliko za sada od mene, a za 4 dana se ide kuci lol!

klesoo je napisao/la:
Nadam se da je dopusten pristup i buducim customasima. Trenutno vozim KLE500, jer customi tesko prolaze cestama kojima ja vozim. U buducnosti se vidim na VN900 Custom, no treba pricekati da kosa jos malo pobijeli.... Very Happy
Sigurno cemo se sretati na cesti, slobodno pozovite na cugu Very Happy

lukylipik je napisao/la:
lol! bok svima, evo u vašoj maniji transformiranja i ja sam doživio drugi oblik - sada sam maril, lokacija ZG, jutro je svi već spavate, a ja gledam divan sunčani dan koji je pred nama... znači vozimo se danas. Jašim skromno i u trenutnim granicama tj. Keeway cruiser 250, zasada za te novce prolazi kao financijski isplativa, srcu ugodna i oku atraktivna kupnja. Jučer sam istraživao događanja na potezu Kustošija - Laduć i mogu vam reći kako će u Moto baru (Brdovec) uskoro biti vruće..... Men iz Brdovca predstavlja svoje HD prerade....mislim slijedeći vikend, ali budem provjerio.

P.S. Transformirao sam se jer jučer mi nije prošlo logiranje pod starim podatcima, a admin i moderator mi nisu bili dostupni, pa sada čekam hoće li doći e-mail i za to logiranje, ako dođe do toga javim što ukidam, a što ostaje..
Pozdrav :farao: !

One Night Stand je napisao/la:
Pozdraf! Ja sam Denis iz Zaprešića, neki me znaju ko rockydennisa, al pošto si se ti VN transformirao budem i ja! Trenutno vozim Maraudera 250, al za koji mjesec dolazi nešto od 750-800ccm. Nadam se da bumo se pametno družili, a do tada... još jedan veliki pozdrav nama trojici! Very Happy

Vladek je napisao/la:
Bok!
Poštovani puče ovog foruma moje ime je Vladek!
Ne želim se transformirati,pa će te me pod istim nickom naći na još ponekom forumu. Oduvijek sam volio rock i easy rider filozofiju, pa sam se potaknut time primio posla i zaradio za prvi motor: Kymco Zing 125. Ja i moja Zinga smo se intenzivno družili sve dok nam pijani vozač automobila nije prepriječio put. Kako to obično biva ja sam se bacio prema autu da motor ne strada i zaradio višestruki prijelom noge.
Ja sam trenutno na bolovanju, a Zinga u garaži čeka novog vlasnika.

Naravno moj nemirni mozak već razmišlja o idućoj pili, a to će vjerovatno biti Kawasaki EN 500.

Yzzy je napisao/la:
Lutajući bespučima interneta spustih se u ovo malo utočište customaša, chopperaša i ostalih koji vole laganu vožnju i ugodni sic.
Lijepo iznenađenje su mi poznati mi avatari, nickovi...
Zato, lijepi pozdrav svima, prije svega onima koji me ne znaju a onda i svima ostalima!
Ja sam Yzzy, vozim Jinlun 250 (Kinez), jako volim svoj motor s kojim sam vrlo zadovoljan. Imam prilično puno godina (45), ali nedam se, opet sam mlad!
Vjerni mi je suputnik moja ženica. Nas dvoje često krstarimo u kompi s još jednim takovim pljesnivcem kakovi smo i sami, ali voljeli bi da nas je što više, stoga veliku nadu polažem u ovaj mali forum...

deep je napisao/la:
Čim sam nanjušio ovaj forum rekoh to je to .

Nešto o meni : Davno je 61 bila kad sam došao na svijet .Brzo sam odrastao i u sedmom razredu dobio sam svoj prvi motor T11 . Od tada život mi je vezan uz motore . Kasnih osamdesetih moja mehaničarska radiona za popravak motora prerasta u ovlašteni servis za MZ i Simson . Taj posao sam radio zdušno do rata . I onda stanka do odlaska u mirovinu . Sada više ne šarafam nego se isključivo vozim i uživam u vožnji svojim čoperom . Predsjednik sam prvog čoper kluba Čaplje . Na stranici www.mk-caplje.hr možete doznati i nešto više o klubu.

calc69 je napisao/la:
Pozdravljam sve clanove i simpatizere foruma!
Ono sto sam trazio na MOTORI.HR forumu a nisam pronasao,nasao sam ovdje!
Vozim hondu shadovVT750 05" ,zivim i radim u Zagrebu,gradevinac,otac troje
djece,ozenjen,vikendom kad imam vremena vozim prema moru.
Ako i vama nije do voznje na zadnjem kotacu,smeta vam vjetar na 140km/h i ne
zuri vam se u crnu kroniku onda ste vi ekipa za mene,ako me primate naravno!
Al ce bljestati crom na suncu kad zabrundaju nasi motori kroz gorski kotar!
Pozdrav easy ridersi!

Rocker je napisao/la:
Pozdrav ljubiteljima Chopera i Cruisera u Hrvatskoj.
Zovu me Rocker, clan sam MK Vukovar, zivim u Frankfurtu i vozim Yamahu XV 1600 Wildstar.
U dusi roker starije generacije (rodjen 1964) odrastao uz Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath (Ozzy je zakon), ZZ Top...itd. Glazbeni ukus mi se ni do danas nije bitnije promijenio. U Frankfurtu sam clan Foruma Wildstarfreunde Rhein-Main Germany http://www.wildstar.info/joomla/
Toliko za sad o meni...
PS:
www.motoklub-vukovar.com moj klub
www.tovarnik.net moja stranica o Tovarniku, mome mjestu, vratima Hrvatske. Tu me se ponekad moze naci na chatu

eltoro je napisao/la:
Hay svima evo i nas tj.mene tu kod vas.Pošto se smatram nekakvim custom bilderom logično je bilo da se registriram tu kod vas da podjelimo nekakva iskustva da vidimo nečije druge ukuse i da čujemo kritike od drugih ljudi.Ako možemo pomoći ljudima koji isto razmišljaju biti će nam drago.Hvala i vidimo se :afro: :afro:

riječi administratora napisane povodom prvog rođendana prošle godine

c/p
Dana 31.10.2007 je sve počelo.Ne znam da li znate ali upravo ja sam pokrenuo cijelu priču oko realizacije ovog foruma kao administrator i tata ili ti gazda kako bi neki rekli, mame nema , ukratko nisam imao pojima kako to izvesti kako to pokrenuti i privuči ljubitelje CHOPPER-CUSTOM-CRUISER motora na jedno mjesto,a to je ovaj forum.Kao što rekoh na početku velike muke su tu bile na meni od samog početka i oko same realizacije,naravno kao perfekcionista želio sam da to što bolje izgleda i da se ljudima sviđa,da bude sve na svom mjestu i da svi budu zadovoljni a najviše JA.

Prvi veliki problem koji se je pojavio bio je jezik foruma na engleskom koji ne govorim i ne pišem,to je značilo da sve moram isprobat više puta i skužit kako to sve radi ili funkcionira,bilo je tu pomoći prijatelja preko, fala bogu kaj je izmislil mobitel,i to je jako pomoglo. Kad sam to polako posložio ,polako su stizali kako se to službeno zove forumaši ili ti članovi odnosno svi VI ovdje, uz vašu pomoć to sam polako slagao i prezentirao i na kraju zaljepio ovdje.

Svakim danom stizalo Vas je sve više i više,i moram priznat da sam se veselio kao malo dijete bonbonu, i govorio sam sebi OVO JE LUDO,svako malo moja žena,dijeca dolaze i pitaju "koliko ih imaš tata na forumu?" a ja samo povečavam broj svakog dana 100,200,300 ..... do današnjeg broja od 639.Naravno nije to broj koji je stalno tu ali uopće to nije bitno.

U cilju da se što više ljudi upozna i druži,popije koju,razmijeni koju toplu rijeć,POMOGNE jedni drugima,nazove i na kraju krajeva dopisuje na ovom forumu počeli smo se malo reklamirati,što kroz druge forume,što usmenom predajom,moto časopisima,prišivcima,majicama,maramama i ono što me najviše veselilo kroz naša druženja na MOTO SUSRETIMA- moram glasno reči TO STE NAJVIŠE ZASLUŽNI SVI VI.

Potom je krenula ideja sa portalom i nekim novostima i pisanjem članaka, ne smijemo zaboraviti i naša forumska druženja kao DALMATINA i prvih 100 dana kad su neki malte ne krenuli kroz snijeg i došli na druženje dečki stvarno svaka čast, pa tu je i odlazak kod Rembe i velika podrška mladom dečku koji je imao tešku prometnu nezgodu i fala bogu izvukao se ,dečka kojeg nismo osobno znali a ispalo je kao da se znamo 100 godina, relizacija akcije bikers for biker, jedno vrijeme čak i svoj clubhaus gdje nas je naša članica Štefica i Nrider dočekivali kao SVOJE, pa čak i do televizije .I ONO NAJVAŽNIJE stvorena su neka nova prijateljstva između svih nas.

Naravno nije sve bilo lijepo tu na forumu,imamo iza nas i nekih nesuglasica ili kako bi rekli problemčića ali sve je to za ljude i nismo svi jednaki i ali sve u svemu te ružne stvari se brzo zaborave i nestanu jer je više dobrih i ljepih.

Ovim putem htio bi svima vama koji ste tu redovno,ili samo u prolazu,gostima,prijateljima zahvaliti i zaželiti sve dobro i u privatnom životu i HVALA VAM na cro.chopper forumu jer cro.chopper forum ste svi VI.
I još na kraju ovo mi je ja mislim najduže pisanje do sada ali morao sam to napisat ,ako ima kakvih gramatičkih grešaka sory,ako sam nešto zaboravio sory nije bilo namjerno.

Obečajem da ću dati sve od sebe da budemo još veći,ljepši i bolji.
pozdrav vaš
cro.chopper

riječi administratora napisane povodom drugog rođendana ove godine

neki od nas su tu od samih početaka,neki su nestali,neki su se naljutili,nekima nije zanimljivo,nekima smetamo,neki ne mogu bez nas, neki bi samo gunđali i offali......
dolazimo na fešte,susrete,organiziramo druženja,humanitarke ili ? nešto slićno, pojavljujemo se u moto časopisima i rastemo svakim danom.
prošle godina 03.10.2008 godine bilo nas je 639 a danas 1506 ,naravno nije to aktivni broj članova ali nema veze ,nas ima dosta.
s ponosom objavljujemo da će se dana 24.10.2009 u Zaprešiću bar "totem" održati 2 po redu rođendanski party..............ali o tome će Vas obavjestiti Lukylipik negdje na forumu What a Face
za sam kraj ovog posta ,
kako je već jednom davno rekao naš yzzy jednom prilikom
""""
Mi volimo laganu vožnju po lokalnim cestama, zvuk niskoturažnog motora koji seže od tihog brundanja do grmljavine što budi ugodne trnce duž kičme,odsjaj sunca na ulaštenom kromu, crnu kožu i zakovice.
Nije nam važna brzina i riskantna vožnja, naša imena ne čitaš u crnoj kronici, mi smo chopperaši,customaši i cruiseraši.
Hrvatska virtualna moto-scena je od nedavno bogatija za odličan forum i portal koji nas okuplja.
Želiš nas upoznati i pridružiti nam se ?!

Živeli mi 100 godina...... i više
sretno i čuvajte se
cro.

sve je počelo 31.10.2007 72ezib
[Vrh] Go down
kuna
cro chopper forum
cro chopper forum
kuna

Broj postova : 2386
Godina imam : 59
Prebivalište : Zagreb
Vozim : luky-eva full oprema
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 16:07

Lijepa je ova nostalgija nakon DVIJE godine postojanja.

Cro iskrene čestitke što si napravio ovaj forum i što nas sve "trpiš" I love you
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 16:44

Ponosan sam što sam tu od početaka i svakako : VELIKO HVALA cro.chopperu na ideji i realizaciji...

dobar
[Vrh] Go down
buralee
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 974
Godina imam : 35
Vozim : uskoro(ponovo)
Na forumu od : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 16:47

drugi rodjendan dolazi, a prvi jos uvjek u mislima kao da je jucer bilo
hvala ljudima koji su se sjetili da stvore ovakvujednu zajednicu i da ju odrzavaju.
od ovog foruma su mi ostala samo lijepa sjecanja i poznanstva, odlicna druzenja i dogodovstine, i nadam se da cu ih dozivjeti jos puno i da ovaj forum bude sve kvalitetniji.
ukratko, ponosan sam sto sam clan ovog foruma I love you
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 16:49

i šta sad oćeš da suzu pustim......
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 17:24

magna je napisao/la:

Pa pusti, ko ti brani... I love you Sad
[Vrh] Go down
Quirin
cro chopper forum
cro chopper forum
Quirin

Broj postova : 1704
Godina imam : 48
Prebivalište : Sisak
Vozim : VIRAGO XV 535
Na forumu od : 23.07.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:15

Ovo je jedini forum na kojem sam registriran i u kojem sudjelujem i vjerujem da će i ubuduće tako biti. Drago mi je što na forumu mogu očekivati pomoć ako mi zatreba i naravno kome god ja mogu pomoči sigurno ću to i učiniti. Druga stvar koja mi se sviđa je što nema tolerancije na vrijeđanje i omalovažavanje članova zato što su mladi, stari, kljakavi itd. Nadam se da će tako i ostati, jer ima još puno dobrih ljudi na forumu koje bi želio upoznati...... naravno mislim da je i vrijeme da napokon i "šefa" upoznam sve je počelo 31.10.2007 Drinks
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:24

Quirin je napisao/la:
Nadam se da će tako i ostati, jer ima još puno dobrih ljudi na forumu koje bi želio upoznati...... naravno mislim da je i vrijeme da napokon i "šefa" upoznam sve je počelo 31.10.2007 Drinks

nedo bog da se ne upoznamo...... dobar
[Vrh] Go down
deda
man
man
deda

Broj postova : 462
Godina imam : 74
Prebivalište : Zagreb-Pocused
Vozim : Honda Shadow Spirit
Na forumu od : 06.03.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:45

Jedno veliko HVALA Tati Foruma.

I nek bog poživi iTatu i Forum.

cuga
[Vrh] Go down
lavica
cro chopper forum
cro chopper forum
lavica

Broj postova : 791
Godina imam : 57
Prebivalište : Zagreb-Stenjevec
Vozim : više ništa
Na forumu od : 13.05.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:48

Vladek je napisao/la:
magna je napisao/la:

Pa pusti, ko ti brani... I love you Sad

ja pustila
[Vrh] Go down
asy
cro chopper forum
cro chopper forum
asy

Broj postova : 6364
Prebivalište : Vodice
Vozim : kawasaki GTR1400
Na forumu od : 15.07.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:56

dobar roker dobar dobra ekipa i gotovo. roker biker2
[Vrh] Go down
https://2img.net/h/oi33.tinypic.com/rclkdt.jpg
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 20:57

... evo čekajući gosta iz Osijeka (Kum sa žemicom) otvaram ovaj post koji zbog današnjih obveza nisam primjetio, Kuna mi rekla kad je došla doma...
... fakat je bilo sjetno, ponosno i radosno pročitati naše prve postove-predstavljanja... i do dana današnjeg veliku većinu Vas upoznavati kroz protekle dvije godine...
... hvala Vam svima!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 21:36

može se primjeteiti da je jedini klesoo otišao od najprvijih članova. oni koji su se logirali među prvima su još tu i još su aktivni

ps suze ne puštam
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 22:49

CRO, svaka čast, prvopristupnicima također.
Ja nisam pristupio među prvima, ali još uvijek sam tu i bit ću.
[Vrh] Go down
Jack
cro chopper forum
cro chopper forum
Jack

Broj postova : 3028
Godina imam : 58
Vozim : više ne vozim
Na forumu od : 29.04.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimeuto 29 ruj 2009, 23:00

Prvo hvala Tati foruma za ideju i svu energiju koju je do sada ulozio u ovaj forum. . .

ovdje sam sreo predivnih ljudi i zivot mi je sigurno bogatiji zbog njih. . .

i vrlo mi se svidja da se manje vise svi upoznajemo i prihvacamo kako u virtualnom tako i u real life druzenju. . .
znam da kojiput pisem bedarije i ispadam cudak, ali mi je to nekako O.K. - imam dojam da je to vecini prihvatljivo. . .
uzivajte. . .

2 Magna odi pojedi cevape s lukom, mozda ipak pustis suzu :-)
[Vrh] Go down
http://www.alanmatuka.com
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 00:38

I ja imam jedan zaključak, cro je otvorija ovu temu samo da skupi postova lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Oću li nešto suvslo............neću..............

Uglavnom..........bez ovoga mnogo ljudi nebi uživali u mojem društvu glup nemoj me glup nemoj me glup nemoj me glup nemoj me glup glup nemoj me
[Vrh] Go down
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 07:51

Dvije godine su proletjele, a ja u imeniku imam poprilican broj novih brojeva i cudnh nickova.
I sto je jos bitnije, brojevi nisu samo u telefonu, puno njih je naslo mjesto i u I love you .

I da, mislim da niti nemoram napomenuti da se na najavljenji datum opet necu pojaviti na festi. titanik
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
Silver Snake
girl
girl
Silver Snake

Broj postova : 82
Vozim : Suzuki GS 500 F
Na forumu od : 27.12.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 08:17

Joj što volim ovaj forum... ma ljudi moji je li to moguće... upoznala ljudi i ljudi diljem lijepe naše... i svi u nekim klubovima, imaju neke svoje stranice... pogubila se s vremenom... i onda dođem na cro.... i više-manje svu ekipu nađem ovdje! na jednom mjestu! pa upoznam još puno predivnih ljudi ovdje virtualno, pa onda i uživo... i postane mi cro nezamjenjiv... i cure sa CCF-a su najbolje i najorganiziranije i najbolje se druže! dokazano u Ka.. :-)
Pozdrav svima... čestitke TATI foruma i njegovoj obitelji... jedva čekam ročkassssss....
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 08:28

to sve nije razlog da mi ne nazdravimo cuga
[Vrh] Go down
webrider
cro chopper forum
cro chopper forum
webrider

Broj postova : 2802
Godina imam : 55
Prebivalište : Vtc
Vozim : Suzuki Intruder VL 800
Na forumu od : 07.01.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 08:59

E pa sretan roćkas našem forumu. Ponosan sam što sam dio ove zajednice, a nekako je i forum postao dio mene. Upoznao sam ovdje puno dragih ljudi koje posebno cijenim. Nema susreta na kojem ne sretnem i upoznam nekoga s foruma. Prijateljski osmijeh, stisak ruke, mig i pivica, pa razgovor kao da se znamo odavno. Meni je to jednostavno nezamjenjiv osjećaj. Još jednom čestitke i zahvala Cro - u za ovaj kutak u kojem uživamo, svim ljudima koji svojim radom i posvećenim vremenom doprinose kvaliteti i funkcionalnosti foruma.
Živio nam forum a i mi snjim još dugo! cuga I love you svaka cast sretanrođ geek
[Vrh] Go down
Gjuro
man
man
Gjuro

Broj postova : 154
Godina imam : 43
Prebivalište : Zgb
Vozim : Yamahu Dragstar 1100
Na forumu od : 18.09.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimesri 30 ruj 2009, 09:13

pridruzujem se cestitkama i jedva cekam ponovo vas vidjeti uskoro. stvarno je lijepa brojka ljudi okupljenih oko slicne zivotne filozofije na jednom mjestu u samo 2 godine. nek se samo i dalje tako dobro druzimo i bit ce odlicno! cuga
[Vrh] Go down
Dr.Ma$$a
cro chopper forum
cro chopper forum
Dr.Ma$$a

Broj postova : 1270
Godina imam : 36
Prebivalište : zagreb
Vozim : dragstar 1100
Na forumu od : 24.04.2008

PostajNaslov: Proud to be CCCF member   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimepet 02 lis 2009, 12:48

cheers
[Vrh] Go down
lord
cro chopper forum
cro chopper forum
lord

Broj postova : 2497
Godina imam : 39
Prebivalište : ZG
Vozim : GSF
Na forumu od : 22.02.2008

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimepet 02 lis 2009, 13:20

Zmija je napisao/la:
to sve nije razlog da mi ne nazdravimo sve je počelo 31.10.2007 418231

sve je počelo 31.10.2007 Icon_cheers
[Vrh] Go down
http://www.ram-servis.hr
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimepet 02 lis 2009, 13:58

Ovaj naš forum je divno mjesto za okupljanje , a još divniji su ljudi koji se na njemu okupljaju .
[Vrh] Go down
eltoro
man
man
eltoro

Broj postova : 440
Godina imam : 56
Prebivalište : zaprešić,laduč-kod talijanske granice
Vozim : Eltoro Slasher
Na forumu od : 15.11.2007

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitimepet 02 lis 2009, 14:49

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kad je to bilo hahahahahaha ali bio tu na početku i ostat ću do kraja ,kojem se ne vidi naznaka. dancingbanana Čestitke Cro
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: sve je počelo 31.10.2007   sve je počelo 31.10.2007 Icon_minitime

[Vrh] Go down

sve je počelo 31.10.2007
[Vrh] 
Stranica 1 / 2.Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Frankfurt Moto Party 2007 - Par slikica
» Plotari Savske Doline 19.01.2007 (danas)
» 2007 Kawasaki Mean Streak 1600 Vulcan Special Edt
» Harley Davidson touring sediste sa Road King FLHRC 2007