|
|
| Hein Gericke | |
|
+3Kamikaza Hrca V-TWIN Dr.Tin 7 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 10:23 | |
| Ovako zanima me gdje kod nas ima za kupit oprema Hein Gericke...trazio sam po internetu ali nisam nigdje naso da ima kod nas....pa sam se odlucio zamoliti vas za pomoc.... | |
| | | Hrca V-TWIN man
Broj postova : 146 Godina imam : 38 Prebivalište : POŽEGA Vozim : "Malog" stroma Na forumu od : 28.11.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 10:25 | |
| kolko ja znam za hrvatsku nema uvoznika. | |
| | | Dr.Tin man
Broj postova : 38 Godina imam : 35 Prebivalište : Turopolje Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 14.03.2008
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 10:32 | |
| Onda izgleda da cu morat u njemacku ili preko interneta.... | |
| | | Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 10:40 | |
| Kod nas nema, ali ima u Austriji! | |
| | | Franjo man
Broj postova : 293 Godina imam : 46 Prebivalište : Bjelovar/Zagreb Vozim : Suzuki Marauder VZ 800 Na forumu od : 22.12.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 12:34 | |
| Ja sam doduše kupio polovne kožne hlače Hein Gericke od jednog lika u Zelini koji toga ima pravu hrpu (hlače, jakne, prsluci, rukavice...). Naravno da nije sve Hein Gericke, sva oprema je rabljena, uvoz iz Njemačke. On zna čak biti nedjeljom na Jakuševcu, ali ne vozi sve što ima sa sobom. Ako te zanima pošaljem ti broj mobitela. Ovo je za sada jedina slika tih hlača koje sam kupio - cijena 700,00kn. Kada ih bolje uslikam, stavljam sliku. Po nekim informacijama Hein Gericke trgovina je najbliža u Grazu, ako sam u krivu isprika. Pošto sam novi na forumu imam upit za sve: ne znam da li je praksa da se brojevi mobitela ostavljaju na forumu ili??? Ne bih također htio da to netko shvaća kao da reklamiram nekoga, pa eto pitam. | |
| | | Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 12:57 | |
| Osobne brojeve telefona, mobitela, adrese i sl. je najbolje nekome poslati preko privatne poruke (PM). Brojeve firmi, servisa slobodno stavite ako je vezano na temu i legalno. | |
| | | Franjo man
Broj postova : 293 Godina imam : 46 Prebivalište : Bjelovar/Zagreb Vozim : Suzuki Marauder VZ 800 Na forumu od : 22.12.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 13:28 | |
| - Vladek je napisao/la:
- Osobne brojeve telefona, mobitela, adrese i sl. je najbolje nekome poslati preko privatne poruke (PM). Brojeve firmi, servisa slobodno stavite ako je vezano na temu i legalno.
Oki doki, hvala Vladek! | |
| | | HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke sub 15 oľu 2008, 16:53 | |
| - Franjo je napisao/la:
- Ja sam doduše kupio polovne kožne hlače Hein Gericke od jednog lika u Zelini koji toga ima pravu hrpu (hlače, jakne, prsluci, rukavice...). Naravno da nije sve Hein Gericke, sva oprema je rabljena, uvoz iz Njemačke. On zna čak biti nedjeljom na Jakuševcu, ali ne vozi sve što ima sa sobom. Ako te zanima pošaljem ti broj mobitela.
Ovo je za sada jedina slika tih hlača koje sam kupio - cijena 700,00kn. Kada ih bolje uslikam, stavljam sliku.
Po nekim informacijama Hein Gericke trgovina je najbliža u Grazu, ako sam u krivu isprika.
Pošto sam novi na forumu imam upit za sve: ne znam da li je praksa da se brojevi mobitela ostavljaju na forumu ili??? Ne bih također htio da to netko shvaća kao da reklamiram nekoga, pa eto pitam. ja ti NOVE takve hlace prodajem za 650 kuna ako te zanima, imam i prsluke, cizme, jakne itd. nije hein gericke. ali ako ti sta treba od hein gericke mogu ti ja donest iz njemacke pa mi se javi | |
| | | Hrca V-TWIN man
Broj postova : 146 Godina imam : 38 Prebivalište : POŽEGA Vozim : "Malog" stroma Na forumu od : 28.11.2007
| Naslov: Re: Hein Gericke pon 17 oľu 2008, 12:08 | |
| najvise se isplati okupiti ekipu i odletiti do graza i tamo imas louis i gericke. sigurno neces pozalit ako odes. ja sam smazo tamo cijelu ustedevinu i jos sam se zaduzio (hvala stari) | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Hein Gericke pon 17 oľu 2008, 16:15 | |
| - Hrca V-TWIN je napisao/la:
- najvise se isplati okupiti ekipu i odletiti do graza i tamo imas louis i gericke. sigurno neces pozalit ako odes. ja sam smazo tamo cijelu ustedevinu i jos sam se zaduzio (hvala stari)
Ajd ako se uskoro "odduziz" pa isplaniras opet do Graza, javi mi pa da priskocim. Ako prije toga ne iskominiram nesto. Ja bi trebao komplet opremu i jos dodataka za motor. | |
| | | Hrca V-TWIN man
| Naslov: Re: Hein Gericke pon 17 oľu 2008, 18:51 | |
| joj sumnjam da cu ubrzo. za sada imam sve sto sam trebao. tamo se moze naci sve jeftino iako to ponekad nije dobra stvar jer malo po malo nakupi se toga. samo moj savjet je da prije nego sto odlucite ici tamo nazovete njih jer nekada nemaju neke stvari (barrove, farove i tako skuplje stvari) pa onda im se treba 2 tjedna prije narucit pa doci po to. tamo radi i par jarana iz bosne rodom, pa tako da se moze sporatumit | |
| | | Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| Naslov: Re: Hein Gericke uto 18 oľu 2008, 07:33 | |
| - Hrca V-TWIN je napisao/la:
- joj sumnjam da cu ubrzo. za sada imam sve sto sam trebao. tamo se moze naci sve jeftino iako to ponekad nije dobra stvar jer malo po malo nakupi se toga. samo moj savjet je da prije nego sto odlucite ici tamo nazovete njih jer nekada nemaju neke stvari (barrove, farove i tako skuplje stvari) pa onda im se treba 2 tjedna prije narucit pa doci po to. tamo radi i par jarana iz bosne rodom, pa tako da se moze sporatumit
Odlicno. Vidis, vidis...ima u tebi potencijala. To sam te upravo sljedece namjeravao pitati . | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hein Gericke | |
| |
| | | | Hein Gericke | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|