Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
Naslov: Fišijada u Kopačkom ritu ned 20 ruj 2009, 08:42
U nedostatku moto susreta u našoj okolini, i ovakve vožnjice i druženja dolaze u obzir. Malo sam kasno krenula radi poslova kod kuće, ali sam ipak otišla... i srela par prijatelja i tamo.
Stigla sam na cilj oko 20.00h. Pri ulasku u selo 2-3 km kolona parkiranih vozila. Na samom ulasku u mjesto 5-6 motora...A ovakav pogled sa ulaska na događanje...
nema čega nema
mmmmmmmm
i ringišpil na jednu konjsku snagu (ha,ha,ha)
mljac, mljac
sa svih srana se čuje mađarski jezik, iz blizine se čuje mađarska glazba
evo, s te pozornice...
pod šatorima nema mjesta
u redu za fiš
dečko iz kolalnog MC
dernjava stiže odavde
našli smo još par prijatelja
e, sad... nisam nikad stavljala video sa albuma, ali pokušaću da čujete malo mađarskog rocka
i još samo jedna isprika; ne znam koji sam vrag prčkala po aparatu da su slike tako loše...
Gost Gost
Naslov: Re: Fišijada u Kopačkom ritu ned 20 ruj 2009, 11:12
Sram te bilo a nisi nas zvala ,slike su takve valjda jer se popila koja hehehehehehhe , inače super volim takva događanja gdje ima toliko suvenira autothtonih .
Slavonka cro chopper forum
Broj postova : 1514 Godina imam : 60 Prebivalište : D. Miholjac Vozim : Kymco Zing 125 Na forumu od : 11.08.2008
Naslov: Re: Fišijada u Kopačkom ritu ned 20 ruj 2009, 12:19
Pa i ja sam saznala u zadnji čAS. Znam da to traje još i danas cijeli dan. A nešto sam načula da će i kod nas za kirvaj nešto slično biti na Staroj Dravi.Čak da će biti i pljeskavica od ribe. Možda sutra nešto više saznam jer sam poslala mail gospođi iz naše turističke zajednice u vezi rasporeda događanja.
Gost Gost
Naslov: Re: Fišijada u Kopačkom ritu ned 20 ruj 2009, 20:03
Slavonka je napisao/la:
Pa i ja sam saznala u zadnji čAS. Znam da to traje još i danas cijeli dan. A nešto sam načula da će i kod nas za kirvaj nešto slično biti na Staroj Dravi.Čak da će biti i pljeskavica od ribe. Možda sutra nešto više saznam jer sam poslala mail gospođi iz naše turističke zajednice u vezi rasporeda događanja.