| krštenje ili desinec part two | |
|
+7Safet(y) lukylipik Vladek Kamikaza merla Free Spirit magna 11 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 21:15 | |
| danas smo se ja i mmoja stara dama malo prošetali do desinca.putovanje jebilo inicijacijanovih oznaka NRR-a, ali se pretvorilo u pravu avanturu, sa sretnimkrajem malo samumoran pa sutra slijedi veliki post sa slikama | |
|
| |
Free Spirit cro chopper forum
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 21:18 | |
| :pljuga: :pljuga: :pljuga: :pljuga: :pljuga: :pljuga: :pljuga: | |
|
| |
merla cro chopper forum
Broj postova : 3774 Godina imam : 53 Prebivalište : Zg Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate Na forumu od : 13.12.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 21:43 | |
| ajd super da se dobro zavrsilo... cuo sam neke kratke detalje od lukya. steta sto nisi mogao ostati do sutra i susreta u Desincu. | |
|
| |
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 23:18 | |
| svanuo je dan lijep ko san, temperatura idealna sunce na nebu .moje odredište je varaždin sa stankama kod cro-a u desincu i djubreta u bjelovaru. na meni nove oznake NO RULES RIDERS-a. [img] [/img] krećem oko 07 sati, te do čvora pirovac cca 20 km budim staru damu malo je bacajući po okukama "mačkovom" tehnikom. milina kako prolazimo zavoje. nakon prolaska rampe s naplatnim kučicama polako kočim s obje kočnice (kao i obično) da bi malo boljle namjestio opemu na sebi, kad me nešto lagano lupi u nogu. sađem s bajka i vidim da je polug stražnje kočnice potrgana iskrivljena a šipka pedale na podu. vadim alat i pokušavam popravak, ali ne ide. sagledam situaciju te skužim da fali jedna vida koja drži doboš sa vilicom koja je ispala u vožnji te prouzrokovala defekt. malo stanem i razmislim o nastavku puta. ustanovim da je sve ok osim što nemam više stražnju kočnice, ali pošto se imam namjeru držati auto puta odlučim nastaviti put. svakih desetak km stanem da vidim ima li promjena na kotaču. sve ok. taman krenem kad opel corsa st tablica pali sva četiri i motira da nešto nevalja. pretrnem te se osvrnem i vidim bočnu nogaru spurštenu. u vožnji je podignem i nastavim uz zahvale trubom. kod nadina usporavam radi tankanja, ali pumpa se razmontira pa nema goriva. do slijedeće je 40 km a ja nisam siguran mogu li je doseći. nema mi druge idem. pali se rezerva koja mi je dostatna 15-20 km. nakon 5 km sam na pumpi podno velebita. fijuuuu [img] [/img] nastavljam put bez problema vozeći se kroz liku guštajući u lipom vrimenu. temp prije sv roka je bila 11, a sad je 3. malo hladno ali ništ u usporedbi sa veljačom kad smo ukrotili snijeg i buru, te temperature ispod ledišta. oko 10 i 30 sam ispred Gaja forumskog. samo moj bajk za razliku od prošlog puta. cro dolazi po mene i idemo kod njega. kuha se kava a cro izvlači tajno oružje - domaće kobase i graševinu. čašica razgovora na kojoj se priključio i majstor kamba. oko podne krećem dalje. pozdravljam se s croom. [img] [/img] od bjelovara odustajem je mi je već kasno. sedam km nako polaska iz desinca motor se počme gušiti. desilo mi se jednom ranije isto ali bi ubrzo živnuo. danas se ugasio.......... opet vadim alat te provjeravam struju i gorivo. sve ok. zaustavlja se auto i netko me gleda, tek iz druge prepoznajem luckija. kako je svijet mali. on i brat koji je bio snjim pokušavaju pomoći ali ne ide. zovemo croa koij stiže kao hitne pomoć u roku od pet minuta. nakon što je organizirao scorpiona i njegov kombi ipak upalim motor. ali mi je već kasno i za varaždin. na nagovor croa vraćamo se kod njega jer sad imamo još vremena. pridružuju nam se lucki i njegov brat, a cro opet izvlači tajno oružje. [img] [/img] kad sam krenuo kući oko tri sata bio sam zadovoljan kao da sam postigao cilj putovanja. jedno malo spontano forumsko okupljanje uvjerilo me je da smo u pravom društvu, i da uvijek možemo računati na pomoć kad zatreba. još jedno zahvaljujem i pohvaljujem našeg admina, luckylipika te scorpiona koji su se pokazali kakvi su kad najviše treba | |
|
| |
Kamikaza cro chopper forum
Broj postova : 1798 Godina imam : 66 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha Virago XV535 Na forumu od : 29.12.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 23:46 | |
| | |
|
| |
Vladek cro chopper forum
Broj postova : 5251 Godina imam : 42 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : sve kaj i kad stignem... Na forumu od : 05.11.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two pet 14 oľu 2008, 23:58 | |
| Lijepo je znati da ima ljudi koji uskoče u nevolji! Cijeloj ekipi: A magni pohvala za hrabrost. Nadam se da nisu veliki problemi s motorom. | |
|
| |
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 01:54 | |
| 2manga ...platit ćeš mi i Šibeniku pivicu zbog ne javljanja večeras na moje pozive kako bih provjerio kako si stigao!...ajde sad sam saznao! ...a kakvi mo to mi...............kad je na stolu bilo svega....najbolji!!! (ili nisi na to mislio )...ppppppozdrav prijatelju! | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 07:55 | |
| 2 lucky. uvečer smanjim zvuk na mobu jer ne odgovaram nakon 22:00 što se tiče motora izgleda nije big trouble, nego samo šporki filter zraka, p a na malim brzinama dođe do gušenja a dok ga pržiš sve ok. tako da sam pržio od 130-150. nije čoperaški ali jebiga, nije čoperaški niti stajati kraj ceste | |
|
| |
Broj postova : 1523 Godina imam : 58 Prebivalište : Pleternica Vozim : yamaha FZ6S Na forumu od : 20.11.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 09:34 | |
| prava avantura :bravo: dobro je što je sve prošlo bez ozbiljnijih problema i što si se ti nama vratio čitav kući :harley:
:pljuga: | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 09:36 | |
| za kući nije bilo problema, voze busevi , kum je išao iz zg oko 16 sati, a mogao sam i kupiti auto od cro pa se vratiti autom. motor je već bio našao prenočište, prijevoz te garažu za popravak. organizirani smo bolje nego CIA | |
|
| |
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 09:43 | |
| ako zaglaviš(nedajbože) u slavoniji , znaš šta ti je činiti naravno to se odnosi i na druge članove(članice) foruma :harley: :pljuga: | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 09:50 | |
| kad budem išao,a ići ću namjerno ću pokvariti motor da mogu kušati vaš kulen | |
|
| |
Safet(y) cro chopper forum
Broj postova : 6849 Godina imam : 57 Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :) Vozim : V-Rod Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 10:35 | |
| Tvoja avantura samo još jednom potvrđuje koliko je dobra bila Croova ideja o formiranju ovog Foruma. Ja sam to osjetio od prvog trenutka kada sam mu pristupio, iako tada još nije bilo nikoga. Dolaskom svih vas i načinom vašeg razmišljanja, samo sam se uvjerio u činjenici da se ovdje sakupio repektabilan broj ljudi u koje se možeš pouzdati. Bilo to za pomoć ili samo za čašicu pića na putu. A što nam više u životu i treba. Mislim da je većina nas ovdje odbacilo uobičajene predrasude koje najčešće vladaju u drugim oblicima udruživanja. Mislim da je to prekrasan osjećaj da možeš krenuti na bilo koju stranu Lijepe Naše i svagdje naići ne nekoga s kim ćeš moći izmijeniti riječ dvije ili nedaj Bože kao Magna se naći u kvaru pa zatrabati pomoć- Zato, ako ikome išta zatreba dok je u mome kraju, neka se slobodno javi. Ako i nisam ovdje, već ćemo pronaći nekoga tko je. 2 all! | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 10:56 | |
| točno tako safety, prijatelj koji je išao autom iz zg, me pita što ću sad kad mi je motor stao. ja sam mu rekao nešto u stilu da ode poznam malo više ljudi nego u vodicama | |
|
| |
Kum cro chopper forum
Broj postova : 3481 Godina imam : 45 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar Na forumu od : 07.03.2008
| |
| |
Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two sub 15 oľu 2008, 20:15 | |
| a magna legendo. tebi ne može bit dosadno i da oćeš šalim se, drago mi je da je sve prošlo ok, iako nisam ni sumnjao s obzirom na support team! sutra sam i tako u ŠI pa se još čujemo | |
|
| |
cro.chopper Tata foruma
Broj postova : 10959 Godina imam : 51 Prebivalište : jaska Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006) Na forumu od : 31.10.2007
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two ned 16 oľu 2008, 12:36 | |
| baš nam je bilo dobro magna | |
|
| |
magna cro chopper forum
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two ned 16 oľu 2008, 21:54 | |
| e baš je nikakve nervoze, sve spontano i jako dobro, i još smo napravili posao | |
|
| |
Mačak cro chopper forum
Broj postova : 607 Godina imam : 57 Prebivalište : NOVA GRADIŠKA Vozim : DL 650A L4 V-STROM Na forumu od : 12.03.2008
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two uto 25 oľu 2008, 10:28 | |
| E pa drago mi je da je sve prošlo OK, trebao bi si ugraditi prekidać na nogar,,, a i drago mi je što si zadovoljan sa tehnikom, no nije to "Mačkova tehnika", i ja sam za to doznao od starijih bikera i kada sam to probao bio sam oduševljen tako da sam sada navikao na taj naćin i vozim tako kao da sam oduvijek to radio.
Naravno da će uvijek biti pomoći za sve Bikere koji ju budu trebali u Slavoniji. Samo naprijed zajedno smo neprejebivi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: krštenje ili desinec part two | |
| |
|
| |
| krštenje ili desinec part two | |
|