|
|
| Druženje Zadar i okolica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Druženje Zadar i okolica pet 21 kol 2009, 12:18 | |
| Bok, Sutra krećem prema Zadru i tamo ću harati nekih tjedan dana ... pa ako je tko zainteresiran za kakvu pivicu ili nekaj za srknuti nek mi pošalje PP sa brojem moba. Komp nemam na moru, a lap ne budem nosio ... čitam forum sutra do 12h .. a onda palim pilu LP | |
| | | Zmija cro chopper forum
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pet 21 kol 2009, 12:23 | |
| svakako se javi šefe!
moj ti je broj 0911898153; ja sam za vikend na Hollisterima; moji Pomišpotići (Bučni, Struja i ekipa) će bitiu Bilicama kod Šibenika na partiju pa se možeš i s njima čuti.
Ja se vraćam u nedjelju...Pozdrav! | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pet 21 kol 2009, 15:20 | |
| ... aj cujemo se ponedjeljak utorak .... | |
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica ned 30 kol 2009, 21:05 | |
| Kratki rezime: ... ja se danas vratio sa odmora.... u Zadru i okolici mi je bilo lijepo ... našao sam se sa Zmijom, bučnim i sa ekipom.... nismo se slikali ... samo smo čakulali i promijenili par birtija Skoro pa sam sa njima I na Korčuli završio Dečki su super, te se nadam da ćemo se i dalje družiti. Fala vam lijepo što ste me ovako lijepo ugostili! Revanširam se kad dođete u moje krajeve! Želio bih podjeliti sa vama jedan današnji doživljaj sa velebita.... stara cesta oko 9 sati ujutro, vozim sam. Bura dere u naletima, ali ne prejako da bi odustao od vožnje. Nešto poslije velike cijevi lijevi zavoj... ulazim u trećoj lagano oko 40-50 .... osjetim da puše ... prebacim u drugu i uđem u zavoj .... frontalno bura dere .... odjednom ja stojim na mjestu.. ja po gasu ali i dalje stojim ... zadnji kotač se vrti, a ja na mjestu .... i tako jedno 3-4 sek .... kad je udar bure stao motor i ja krenuli kao da se ništa nije dogodilo ..... na trenutak sam pomislio ... Zona sumraka Nakon ovog događaja sam morao malo srediti emocije pa sam stao na 5 minuta, te sam tada opalio ove dvije fotke. Nisu niš posebno, ali sam ih okinuo emocionalne vrijednosti predhodnog događaja. Po toj buri sam nekolliko puta pomislio.... pa hebo te ... čovijek stvarno mora voljeti motor da bi se u upuštao u takove situacije ... takav sam i time se ponosim.... Eto toliko od mene....znam da je report pomalo jadan... ali unazad par mjeseci mi se jednostavno ne da fotkati | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica ned 30 kol 2009, 23:42 | |
| .....e moj prika tako,je to po buri al s vrimenom se navikneš i naučiš šta možeš očekivat i opet te iznova iznenadi... | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pon 31 kol 2009, 00:29 | |
| ... bitno da si stigao doma terarije pregledati; živ i zdrav,..,.,-.,-.,.-.- | |
Broj postova : 3022 Godina imam : 50 Prebivalište : Zadar Vozim : uspomene Na forumu od : 10.12.2007
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pon 31 kol 2009, 08:17 | |
| ajde pa neće te valjda malo vjetra preplašiti nadam se da se uskoro opet vidimo! | |
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pon 31 kol 2009, 10:33 | |
| Gušteri su nahranjeni ... pa vidimo se u sloveniji kaj ne? | |
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pon 31 kol 2009, 10:38 | |
| a da, Slovenija... naravno! | |
| | | KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica pon 31 kol 2009, 12:37 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Druženje Zadar i okolica | |
| |
| | | | Druženje Zadar i okolica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|