Početna stranicaPretraľnikHonda u Zadru - prilika 610RegistracijaLogin

Honda u Zadru - prilika

Go down 
+2
magna
Zmija
6 posters
Autor/icaPoruka
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

Honda u Zadru - prilika Empty
PostajNaslov: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 13:28

Dakle;

javio mi je frend čija žena radi u Honde:
po naručenu i zakaparenu novu Hondu Spirit nitko nije došao. Već mjesecima stoji u salonu.
budući je diler ne može vratiti uvozniku cijena je pala na 59 000 kn;

ALI,(po riječima frenda) ozbiljan kupac sa parama u rukama bi to mogao još spustiti!
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 13:30

i morao bi jer je taj motor i prije par mjeseci okštao jednako, tako da u biti i nije spustio cjenu nego je samo zadržao
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 15:19

magna je napisao/la:
i morao bi jer je taj motor i prije par mjeseci okštao jednako, tako da u biti i nije spustio cjenu nego je samo zadržao

pala je u odnosu na redovnu cijenu, koliko sam shvatio; nije padala dodatno, to se riješava uživo
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 18:38

Sve Honde Spirit 750 su pale na tu cijenu još u 5 mjesecu kod svih Honda dilera, jer ih nisu mogli prodati. To znam jer sam ih tada gledao. To su modeli 2008 god. Neke idu i za kojih par stotina kn dole.
Po meni to nije neka opaka ponuda osim ako ne spuste koju tisuću dole.
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

Broj postova : 1546
Godina imam : 46
Prebivalište : Kreuzlingen
Vozim : Honda CS Shadow 600 VT
Na forumu od : 04.03.2008

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 20:28

Vladek je napisao/la:
Sve Honde Spirit 750 su pale na tu cijenu još u 5 mjesecu kod svih Honda dilera, jer ih nisu mogli prodati. To znam jer sam ih tada gledao. To su modeli 2008 god. Neke idu i za kojih par stotina kn dole.
Po meni to nije neka opaka ponuda osim ako ne spuste koju tisuću dole.

jeje istina i to ide vec duze vrijeme al radi se o pravom motoru, jos ak moze malo spustiti cijenu i eto ti odlicnog motora
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimečet 20 kol 2009, 21:38

KekoWaspnation je napisao/la:

jeje istina i to ide vec duze vrijeme al radi se o pravom motoru, jos ak moze malo spustiti cijenu i eto ti odlicnog motora

To je točno! Radi se o pravom PLASTIČNOM motoru. Zato sam se i razočarao te odustao od kupnje novog na kredu.
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimepet 21 kol 2009, 08:45

hm, nisam pratio cijene. znači i nije nešto posebno...šteta.
[Vrh] Go down
profa
man
man
profa

Broj postova : 83
Godina imam : 57
Prebivalište : ZG
Vozim : Honda Shadow Spirit (750)
Na forumu od : 27.08.2008

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimepet 21 kol 2009, 13:02

Vladek je napisao/la:

To je točno! Radi se o pravom PLASTIČNOM motoru. Zato sam se i razočarao te odustao od kupnje novog na kredu.

Ja sam PLASTIČNOG prije dvije godine kupio za 68000kn i prešao s njim do sada 30000 km, a da nisam mjenjao ništa osim ulja na redovnim servisima (i žarulje jer mi je riknulo kratko svjetlo)!! Vozim se i ljeti i zimi od -10 do + 40, i po lošim cestama i po makadamu i još se nije niti zakašljucao. Čini mi se da ta japanska plastika ipak valja.
[Vrh] Go down
calc69
cro chopper forum
cro chopper forum
calc69

Broj postova : 1081
Godina imam : 54
Prebivalište : zagreb, sesvete
Vozim : HONDAshadow VT750
Na forumu od : 09.11.2007

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimepet 21 kol 2009, 13:30

Mehanički je istovjetan Classicu ali izgledom mene odbija... Crying or Very sad
Navodno je i classic po istoj cijeni na ponudi u svim dućanima po Hrvatskoj...
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimepet 21 kol 2009, 17:23

profa je napisao/la:

Ja sam PLASTIČNOG prije dvije godine kupio za 68000kn i prešao s njim do sada 30000 km, a da nisam mjenjao ništa osim ulja na redovnim servisima (i žarulje jer mi je riknulo kratko svjetlo)!! Vozim se i ljeti i zimi od -10 do + 40, i po lošim cestama i po makadamu i još se nije niti zakašljucao. Čini mi se da ta japanska plastika ipak valja.

Ma sve 5 profa. Znam pod kojim se sve uvjetima voziš i ja ne stavljam ? na samu mašinu i kvalitetu izrade već jednostavno me odbila ta opća plastifikacija cijelog motora, za kojeg moram reći da je dosta težak.

Preporučujem svakome tko razmišlja o kupovini dotičnog motora da ga ide pogledati, ja sam jednostavno zaključio da mi je isplativije kupovati za lovu koju imam nego dizati kredu za ono što mi i nije predobro.
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimepet 21 kol 2009, 18:26

profa je napisao/la:
Vladek je napisao/la:

totalno se slazem s tobom,,bas treba biti i realan kod pisanja-masina je ipak najvaznija- a kod te Honde se mogu samo dobre stvari napisati..puno plastike ima po vecini tih motora pa nikome nista...
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimened 23 kol 2009, 09:56

totalno se slazem s tobom,,bas treba biti i realan kod pisanja-masina je ipak najvaznija- a kod te Honde se mogu samo dobre stvari napisati..puno plastike ima po vecini tih motora pa nikome nista...

Nisi baš pročitao moj zadnji post.

Stara narodna kažae da svako svoga konja fali. Ja mislim da treba biti realan. Sve ima svoje dobre i loše strane.
[Vrh] Go down
KekoWaspnation
cro chopper forum
cro chopper forum
KekoWaspnation

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitimened 23 kol 2009, 16:51

Vladek je napisao/la:

Nisi baš pročitao moj zadnji post. -
Ma sve 5 profa. Znam pod kojim se sve uvjetima voziš i ja ne stavljam ? na samu mašinu i kvalitetu izrade već jednostavno me odbila ta opća plastifikacija cijelog motora, za kojeg moram reći da je dosta težak.
Preporučujem svakome tko razmišlja o kupovini dotičnog motora da ga ide pogledati, ja sam jednostavno zaključio da mi je isplativije kupovati za lovu koju imam nego dizati kredu za ono što mi i nije predobro.-

Stara narodna kažae da svako svoga konja fali. Ja mislim da treba biti realan. Sve ima svoje dobre i loše strane.

Ma procitao sam i znam da ne ulazis u masinu al i oko plasticnog se ne slazem jer i po tom pitanju je prosjecno plastican kad su u pitanju noviji motori,ja ne vozim spirit al ga hvalim jer mi se dopada i vidim ljude koji ga voze koliko im taj motor daje.. Slazem se da svatko svog konja hvali,pa i sam si napisao puno ljepog o Zingu kad si ga vozio i to je meni sasvim razumljivo i ok dobar3
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Honda u Zadru - prilika   Honda u Zadru - prilika Icon_minitime

[Vrh] Go down

Honda u Zadru - prilika
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Snimio ja u Zadru - nedavno
» europski moto susret u zadru?
» Prilika?
» HONDA SHADOW 600PC21=honda shadow 600VLX(USA)!??