|
|
| vikend na moru za Gospu ? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: vikend na moru za Gospu ? pet 07 kol 2009, 21:58 | |
| Planiram iči na more u kamp u petak 14.8. popodne i to oko Crikve ili Selca , ide samnom i moja bolja polovica Zmajček ako je ko zainteresiran neka se javi . Bilo bi se petak popodne , subota i vračanje u nedjelju popodne, polazak iz Zg negdje oko 15 sati . |
| | | karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? sub 08 kol 2009, 11:28 | |
| Ja idem u Selce sa obitelji ali autom, no ako si u blizini zakaj ne Ima li tvoj broj ring ringa na forumu? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? sub 08 kol 2009, 21:56 | |
| |
| | | saky00 cro chopper forum
Broj postova : 1061 Godina imam : 47 Prebivalište : ozalj Vozim : vn 900 classic Na forumu od : 18.07.2008
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? ned 09 kol 2009, 10:25 | |
| - karlovac je napisao/la:
- Ja idem u Selce sa obitelji ali autom, no ako si u blizini zakaj ne
Ima li tvoj broj ring ringa na forumu? i ja dolazim sa autom i family pa se možemo naći | |
| | | Gost Gost
| | | | karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? pon 10 kol 2009, 10:34 | |
| - saky00 je napisao/la:
- karlovac je napisao/la:
- Ja idem u Selce sa obitelji ali autom, no ako si u blizini zakaj ne
Ima li tvoj broj ring ringa na forumu? i ja dolazim sa autom i family pa se možemo naći Ma prika može, jel ima tvoj broj ring ringa na forumu? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? pon 10 kol 2009, 18:01 | |
| ring ring danas ispao iz đepa pa dok ne kupim novi nemam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? uto 18 kol 2009, 09:59 | |
| Bilo se i bilo je ludo sreli smo se s frendom i frendicom slike metnem kada dođem doma za preporučiti je Krk ok mjesto za vožnju motorom |
| | | calc69 cro chopper forum
Broj postova : 1081 Godina imam : 55 Prebivalište : zagreb, sesvete Vozim : HONDAshadow VT750 Na forumu od : 09.11.2007
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? uto 18 kol 2009, 18:39 | |
| Nemam niš' protiv Krka, ali onih "par metara" preko mosta platit 30 kuna je zaista previše... Kao da je zlatni, taj most... I onda mi još kaže žena koja naplačuje karte za prelaz "... je, ali to vam je i za prek' nazad... " | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? uto 18 kol 2009, 20:18 | |
| evo i slika Malinska riva debeli dečko pod bananom moj zmajček i moja malenkost Malinska noću inprovizirano sklonište od sunca na baykerski način Baška vidikovac i crkvica s grobljem Baška i to je to za sada slijedeči vikend od negdje drugdje |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: vikend na moru za Gospu ? | |
| |
| | | | vikend na moru za Gospu ? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|