| 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb | |
|
+4dragger Domagoj KekoWaspnation oluja 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 21:04 | |
| |
|
| |
oluja man
Broj postova : 383 Godina imam : 42 Prebivalište : D(Slavonija)M Vozim : QM-125 2C Na forumu od : 21.07.2008
| |
| |
KekoWaspnation cro chopper forum
Broj postova : 1546 Godina imam : 46 Prebivalište : Kreuzlingen Vozim : Honda CS Shadow 600 VT Na forumu od : 04.03.2008
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 21:50 | |
| fora slike vracas se korijenima | |
|
| |
Domagoj man
Broj postova : 229 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha YBR 125 Custom, Honda SH150i, Tomos APN6 Na forumu od : 23.02.2009
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 22:07 | |
| Odlično grofe! Ako si išao starom zagorskom (pretpostavljam) mora da je vožnja bila prava uživancija. Odabir odredišta je bio takav da je odmor došao u pravo vrijeme. Kako je prošao put? Je li bilo prometno? Baci još neki komentar. Ja nažalost svoju pilu nisam izveo na takvu šetnju ali mi se put do Krapine čini kao dobar izbor. Tim više, što sam prije dosta godina išao od Zagreba do Krapine i nazad biciklom, pa mi se vožnja motorom u usporedbi s tim čini kao nedavni dobitak na lutriji. | |
|
| |
dragger cro chopper forum
Broj postova : 3977 Prebivalište : Mali Japan Vozim : Da, fala bogu Na forumu od : 17.01.2008
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 22:16 | |
| - grofDado je napisao/la:
- Pošto je praznik a nejde mi se u Čavoglave za razliku od brdo njih ( koji su tamo otišli i glume branitelje) ,ja sam bio slučajno sudionik Oluje odlučio sam se za naše Zagorje tu je par sličica vrijeme je bilo ok ceste su još na nekim mjestima sa šljunkom opasno ali laganom vožnjom nema frke.
Lip đir po lipom zagorju. btw Glumaca, frajera, tatinih sinova..........je uvijek bilo i bit će, no oni me uopće ne zamaraju. U Čavoglave če uvijek doći jedan dio zaslužnih za ovo što imamo, a na današnji dan, đir do Čavoglava ću napraviti dok budem mogao uzjašiti svoju dragicu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 22:34 | |
| - dragger je napisao/la:
- grofDado je napisao/la:
- Pošto je praznik a nejde mi se u Čavoglave za razliku od brdo njih ( koji su tamo otišli i glume branitelje) ,ja sam bio slučajno sudionik Oluje odlučio sam se za naše Zagorje tu je par sličica vrijeme je bilo ok ceste su još na nekim mjestima sa šljunkom opasno ali laganom vožnjom nema frke.
Lip đir po lipom zagorju.
btw Glumaca, frajera, tatinih sinova..........je uvijek bilo i bit će, no oni me uopće ne zamaraju. U Čavoglave če uvijek doći jedan dio zaslužnih za ovo što imamo, a na današnji dan, đir do Čavoglava ću napraviti dok budem mogao uzjašiti svoju dragicu. Nisam mislio na neke ljude odavde več na one koji dovuku motor s prikolicom pa se kurče poslije izvinite na izrazu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb sri 05 kol 2009, 22:38 | |
| Starom naravno starom cestom ok je prometa da i nije bilo, ima od Krapine do Trakoščana puno pijeska i šodera po asvaltu i to na najgorim mjestima u zavoju , jer s autima ljudi izađu van ceste i bace šoder na cestu. Kaj se puta tiče lagana vožnja bez nekakvih problema cijene su pristupačne a muzeji savršeni isplati se svaka kuna, u subotu idem do dvorca u Taboru pa onda malo po vinogradima i malim lokalnim cesticama . |
|
| |
deda man
Broj postova : 462 Godina imam : 74 Prebivalište : Zagreb-Pocused Vozim : Honda Shadow Spirit Na forumu od : 06.03.2008
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 06 kol 2009, 06:53 | |
| Ovo je jako lijepa ruta,išao sam prošlu nedjelju i bilo je super. Ako ideš u Tabor spusti se na Zagorska Sela te Kumrovec,u muzeju Staro Selo imaju odlične zapečene štrukle(zadnja kučica pod brajdom ima klupe). Ako stignem sve posložiti možda ja u subotu idem istom rutom,pa se možemo čuti u petak po podne. | |
|
| |
george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 06 kol 2009, 11:39 | |
| super đir.žena i ja bili prije dvi godine da nismo svaki put po otocima.četiri dana,spavali u bežancu i vozali se bregima.trakošćan me oduševio. | |
|
| |
karlovac man
Broj postova : 323 Godina imam : 49 Prebivalište : karlovac Vozim : keeway cruiser Na forumu od : 09.05.2009
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 06 kol 2009, 11:54 | |
| Pohvale,lijepi đirac. Jedino ne znam jesi li primjetio pogled "vlasnika" žene koju si zgrabio za poprsje- malo te oštro gleda. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 06 kol 2009, 22:29 | |
| - george je napisao/la:
- super đir.žena i ja bili prije dvi godine da nismo svaki put po otocima.četiri dana,spavali u bežancu i vozali se bregima.trakošćan me oduševio.
BTW mali od Križanca je isto bayker i to iz Zaprešiča Road Troopers vozi se snama iz Tnt-a |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 06 kol 2009, 22:30 | |
| |
|
| |
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb čet 20 kol 2009, 15:52 | |
| - grofDado je napisao/la:
- dragger je napisao/la:
- grofDado je napisao/la:
Lip đir po lipom zagorju.
btw Glumaca, frajera, tatinih sinova..........je uvijek bilo i bit će, no oni me uopće ne zamaraju. U Čavoglave če uvijek doći jedan dio zaslužnih za ovo što imamo, a na današnji dan, đir do Čavoglava ću napraviti dok budem mogao uzjašiti svoju dragicu. Nisam mislio na neke ljude odavde več na one koji dovuku motor s prikolicom pa se kurče poslije izvinite na izrazu Sad si me zbunio... dakle: glume branitelje tako da dopeljaju motor na prikolici?? Kaj se ne kaže to za one kaj glume bikere? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb | |
| |
|
| |
| 5.08.2009. Zagreb-Krapina-Trakoščan-Zagreb | |
|