Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
Naslov: Re: Streetrunners mc pon 03 kol 2009, 10:35
lukylipik je napisao/la:
Saba je napisao/la:
lukylipik je napisao/la:
... jeste li sačuvali snage za goste u UT,SRI,ČET,PET,LIVNO.......
Kakve goste
... one koji NEĆE i NE ŽELE doći....
A joj ti, pa njoh neću ni primit niti ih želim vidit
danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
Naslov: Re: Streetrunners mc pon 03 kol 2009, 14:01
doktorICA je napisao/la:
je..malo smo prođirali, zabavili se..upoznali još jednog člana foruma-dragom mustri pozdrav... i lipo se zabavi na Hvaru Rudy zabavan ko obično...mlade snage mu nemogu konkurirat -čekamo upoznat ćer drugi put sve u svemu ok
ajde, ajde.... ja sam Rudy-a skoro pratila jedno vrime..... bar po
danchi cro chopper forum
Broj postova : 675 Godina imam : 44 Prebivalište : Split, Croatia Vozim : još me uvik vozaju :)) Na forumu od : 11.05.2009
Naslov: Re: Streetrunners mc pon 03 kol 2009, 14:03
lukylipik je napisao/la:
Saba je napisao/la:
lukylipik je napisao/la:
Kakve goste
ja mog ljubljenog zaručnika ne želim ni vidit blizu Splita!!!! Samo nek se zna!!!! A ni predragu mi Kunicu isto tako.... mislim, bolje vam je da i ne pomišljate zaputit se južnije!!!!!
lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
Naslov: Re: Streetrunners mc pon 03 kol 2009, 14:13
danći je napisao/la:
lukylipik je napisao/la:
Saba je napisao/la:
lukylipik je napisao/la:
Kakve goste
ja mog ljubljenog zaručnika ne želim ni vidit blizu Splita!!!! Samo nek se zna!!!! A ni predragu mi Kunicu isto tako.... mislim, bolje vam je da i ne pomišljate zaputit se južnije!!!!!
svim silama ne želimo.............
danchi cro chopper forum
Naslov: Re: Streetrunners mc pon 03 kol 2009, 14:43
lukylipik je napisao/la:
svim silama ne želimo.............
i bolje vam je tako!!!! jerbo ja ću past na dupe ako Kunu vidim da je kročila preko našeg kućnog praga!!!!