Moto klub Muddy - Zagreb zahvaljuje svim klubovima i pojedincima koji su prisustvovali našem jubilarnom 10. moto susretu, kao i svima koji su pomogli u realizaciji istog!
Par digresija oko susreta iz perspektive organizatora:
Odlična posjećenost s obzirom na još 7 susreta u Hrvatskoj ( što bližih, što daljih.. )!
Uglavnom je sve prošlo u redu, a malih zamjerki će uvijek biti bez obzira na sve..
Pošto nam je kuhar koji je trebao kuhati grah otkazao suradnju u četvrtak navečer, ja sam se primio tog posla, i mogu reći da sam zadovoljan s obzirom da sam ga kuhao prvi put u životu!
Rakija na ulazu je bila čista šljiva iz jednog eko uzgoja ( 50 kn/litra ), pošto je prošle godine u šljivi bilo i malo kruške, a to se ni meni ni ostalima nije svidjelo..
Bendovi su odlično odradili svoje ( kao i svaki puta do sada ), i sviralo se skoro do 04:30
Ovaj puta se striptizeta pojavila s voljom i na vrijeme, za razliku od prošle godine kada uopće nije ni došla..
Pucanja i turiranja nije bilo, svaka čast!
Tko još nije podigao zahvalnicu, neka mi pošalje PP da se dogovorimo oko načina isporuke..
Slike će biti kada uhvatim vremena i kupim nove baterije, jer je netko u nedjelju ujutro maznuo frendov punjač i moje 4 baterije od fotića u njemu
( ruka mu se osušila
)
Pozdrav!!!