Početna stranicaPretraľnikTELEFONSKI IMENIK 610RegistracijaLogin

TELEFONSKI IMENIK

Go down 
+6
lukylipik
Vladek
cro.chopper
magna
Kum
tata
10 posters
Autor/icaPoruka
tata
man
man
tata

Broj postova : 458
Godina imam : 65
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : bicikl...nekad
Na forumu od : 24.11.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 11:00

Evo i jedan prijedlog.
Prošli vikend smo ekipa i ja slučajno vozikalući se navratili i u Pleternicu. Nažalost nisam imao načina kontaktirati Free Spirita mogli smo se upoznati i malo popričati i popiti pivicu.
S tim u vezi možda bi bilo zgodno napraviti nekakav popis tel brojeva prijavljenih članova naravno onih koji to žele vidljiv samo nama registriranim korisnicima ( ako je to izvedivo) zbog sličnih situacija a i zbog nekih drugih informacija kad se nalazimo na putu ili u blizini. PM i e-mail su nekorisni na cesti.
Recite što mislite o ovom prijedlogu. svaka cast
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Godina imam : 45
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 11:37

Nije losa ideja, samo sto bi ti brojevi i dalje bili vezani za internet. Jedino da se uvijek nosi "papiric" sa svim brojevima :-)
U sustini to bi bio puno laksi nacin da se dodje do tel. brojeva umjesto da se svi sa svima preko PM izrazmjenjuju.
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 11:48

to smo dosad rješavali ovako: ideš u pleternicu- pošalješ par dana prije
PM špiritu i napišeš svoj mob. on ti odgovori (a znam da hoće) sa svojim mobom. svako ga sebi memorira i imaš jedno po jedno ime u telefonu. po internetu ima svakakvih luđaka a registracija nije problem, tako da se registrira bilo tko, uzme ti broj pa te maltletira. ovako su svi sigurni a iz iskustva znam da savršeno funkcionira
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 12:53

magna je napisao/la:
to smo dosad rješavali ovako: ideš u pleternicu- pošalješ par dana prije
PM špiritu i napišeš svoj mob. on ti odgovori (a znam da hoće) sa svojim mobom. svako ga sebi memorira i imaš jedno po jedno ime u telefonu. po internetu ima svakakvih luđaka a registracija nije problem, tako da se registrira bilo tko, uzme ti broj pa te maltletira. ovako su svi sigurni a iz iskustva znam da savršeno funkcionira

u potpunosti se slažem sa magnom, malo je bedara staviti svoje privatne telefone tu na net jer fakat svatko se može regati i delati ti sranje ako želi.
preko kompa ti napuca da dobis 1000 poruka sms-a i zablokira ti mob onak iz zajebancije.
ovak preko pp je najbolje i sam mozeš vec odrediti komu bus dal komu ne broj. scratch
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 14:55

Nije pametno stavljati na uvid svakome svoje privatne podatke, osim odabranom broju korisnika. Protiv sam ideje o javnom prikazu podataka (u ovom slučaju br. mob.).
Kad ideš nekam pošalji PM sa svojim br.mob. i vjerujem da će se ljudi javiti.
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 15:19

...slažem se kako to funkcionira sa PP-ima, ili ak se slučajno negdje zatekneš onda zovi nekoga s foruma pa da on pokuša istražiti tko ima čiji broj. Brojevi se mogu pohraniti kod admina i moderatora i ak bi oni htjeli mogli bi uz dozvolu (automatski) onoga tko im da svoj broj moba u takovom slučaju proslijediti nekome od nas tko nekoga treba. No iskreno s time gnjavimo ljude i ostaje nam samo planska uporaba PP-a.
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 18:21

Mislim da lagano pretjerujete. Brojevi telefona skoro svih članova VOC-a su na stranici i nitko nije imao problema. Naravno da se stavljaju brojevi samo onih koji to odobre.
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
Safet(y)
cro chopper forum
cro chopper forum
Safet(y)

Broj postova : 6849
Godina imam : 57
Prebivalište : Našice, Zagreb, Ploče, a i tko zna gdje još sve :)
Vozim : V-Rod
Na forumu od : 31.10.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimepet 07 oľu 2008, 20:18

Kamikaza je napisao/la:
Mislim da lagano pretjerujete. Brojevi telefona skoro svih članova VOC-a su na stranici i nitko nije imao problema. Naravno da se stavljaju brojevi samo onih koji to odobre.

Ako netko ima želju ostaviti svoj broj, neka ga napiše u profilu.

Ali mislim da nema potrebe. Ja sam već u nekoliko navrata trebao broje nekih članova i bez imalo problema sam došao do njih. I sada imaju posebnu grupu u mom telefonu, tako da po zvonjavi odmah znam da je vrijeme za :harley: ili barem neku cuga .

Danas je jedna cuga nažalost propala, ali nema frke Špiritu, ispravit ćemo to što prije. Ak' vrijeme dopusti, već u nedjelju popodne. chopper
[Vrh] Go down
https://www.flickr.com/photos/144415026@N07
zida
man
man
zida

Broj postova : 462
Prebivalište : Volavje (do pariza)
Vozim : vn 800
Na forumu od : 23.11.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimesub 08 oľu 2008, 14:43

ja se slažem sa svima koji misle da broj ne treba ostavljati javno na forumu, ako netko kad dolazi u ovom smjeru nek se javi na pp. i to je to, razmjenimo brojeve pa vožnjica...
[Vrh] Go down
tata
man
man
tata

Broj postova : 458
Godina imam : 65
Prebivalište : Slavonski Brod
Vozim : bicikl...nekad
Na forumu od : 24.11.2007

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimesub 08 oľu 2008, 15:57

OK može i tako . free spirit i munja su mi se već javili izmjenili smo brojeve sad je na redu :harley: i cuga
[Vrh] Go down
Kum
cro chopper forum
cro chopper forum
Kum

Broj postova : 3481
Prebivalište : Osijek
Vozim : Yamaha XVS650 Dragstar
Na forumu od : 07.03.2008

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimesub 08 oľu 2008, 16:08

Javit cu se i ja cim osedlam konjica i "prosirim" se izvan granica Osijeka. Smile
[Vrh] Go down
Pegaz
man
man
Pegaz

Broj postova : 71
Godina imam : 52
Prebivalište : zabok
Vozim : yamaha virago 250
Na forumu od : 11.03.2008

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitimesri 12 oľu 2008, 21:15

TELEFONSKI IMENIK My.php?image=dsc00130rl2eto mislim da je to jednostavno: tko hoce staviti svoj broj nek ga stavi,a tko nece, nemora. ja bih osobno bio presretan da mi se netko od vas javi kad prolazi zagorjem zelenim, da prokrstarimo zajeno ljepotama krajolika... uvijek volim druzenja s ljudima naseg kova, a vjerujte nije nas puno ostalo... uz to, ako netko zeli mozda cuti moj bend KREUTZ ili nas pozvati na svirku na bajkerijadu, ili procavrljati s okorjelim rokerom .-bajkerom, prokrstariti zagorjem ili popiti kavicu uz neku lokalnu vijugavu zagorsku cestu - tu sam. broj je: 095 90 67 303. sobodno nazovite, pegaz
[Vrh] Go down
Sponsored content

TELEFONSKI IMENIK Empty
PostajNaslov: Re: TELEFONSKI IMENIK   TELEFONSKI IMENIK Icon_minitime

[Vrh] Go down

TELEFONSKI IMENIK
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.