Početna stranicaPretraľnikBijeli žmigavci za VN-a - Page 2 610RegistracijaLogin

Bijeli žmigavci za VN-a

Go down 
+6
cro.chopper
Dr. Feelgood
merla
dragger
zanotti
asy
10 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Empty
PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 09:45

Vladek je napisao/la:
magna je napisao/la:
poštarina 45 dolara za vrijednost od 56 dolara (žmigavci i štop)

Question Question

Ja sam naručio prednju gumu, preko Cruiser Customizing, i poštarina mi je 25 dolara. Koliko treba da stigne pošiljka u HR. Znam da to nije fiksno ali barem okvirno. Ukupna vrijednost gume s poštarinom je 90 dolara, postoji li mogućnost da se provučem kroz carinu ili ću morati platiti (koliko)?

Nemoj se iznenaditi ako te dodatno obavjeste za povečanje poštarine.
Naime poštarina se obračunava automatski a kad se sprema paket onda mogu povečati poštarinu ovisno o gabaritima paketa.Meni se to desilo sa sicevima pa sam bio prisiljen poništiti naruđbu.
Mislim da je Merla imao isti slučaj sa gumama.
Ako ti je paket več krenuo onda nemaš straha za povečanjem poštarine.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

Broj postova : 3774
Godina imam : 53
Prebivalište : Zg
Vozim : road star warrior, honda valkyrie interstate
Na forumu od : 13.12.2007

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 10:02

meni su naknadno htjeli povecati postarinu za gumu sa 40 dolara ne 250 affraid
kada sam poslao mail da je to previse i da otkazujem narudzbu, oni su mi javili da ipak moze za 40 dolara, kao redovnom postom No
nayalost, prepiska mailovima je trajala oko 2 tjedna pa sam ja u medjuvremenu kupio gume ovdje, a narudzbu otkazao.
[Vrh] Go down
http://www.mkfireriders.com/
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

Broj postova : 5251
Godina imam : 42
Prebivalište : Velika Gorica
Vozim : sve kaj i kad stignem...
Na forumu od : 05.11.2007

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 15:30

Na potvrdu koju su mi poslali na mail su napisali da je poštarina za gumu 25$. Jel to to onda ili moram vidjeti koliko su uzeli sa bank. računa?

Gumu koju sam naručio nema u HR,a ova ako platim carinu me dođe kao i slična u HR.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 17:18

Vladek je napisao/la:
Na potvrdu koju su mi poslali na mail su napisali da je poštarina za gumu 25$. Jel to to onda ili moram vidjeti koliko su uzeli sa bank. računa?

Gumu koju sam naručio nema u HR,a ova ako platim carinu me dođe kao i slična u HR.

oni ti nece uzeti vise bez pitanja. jedino ti mogu poslati mail da doplatis ako promjene cijenu postarine. tako su meni napravili.
[Vrh] Go down
zanotti
cro chopper forum
cro chopper forum
zanotti

Broj postova : 2142
Godina imam : 49
Prebivalište : Trogir
Vozim : Harley Davidson CVO Limited
Na forumu od : 10.03.2008

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 20:41

merla je napisao/la:
Vladek je napisao/la:

oni ti nece uzeti vise bez pitanja. jedino ti mogu poslati mail da doplatis ako promjene cijenu postarine. tako su meni napravili.

Tako je,prvo če te upitati a ti onda odlučuješ.
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 22:23

zanotti je napisao/la:
merla je napisao/la:
Vladek je napisao/la:

Tako je,prvo če te upitati a ti onda odlučuješ.

Moram iznijeti suprotno mišljenje koje sam nažalost prošao sa cruzerom.
Znam da nije vezano za naslovnu temu, ali nekome može biti od pomoći, a netko će gristi nokte.
Skinu oni lovu i bez pitanja, pa čak i kada trebaš ići u minus tj. kada na kartici nemaš niti pribijene lipe. A uz to je kartica "debitna" sa koje ti niti ne mogu skinuti jer nemaš nikakvih platežnih sredstava.
Samo te lipo pozovu iz banke (i to molim te lijepo, telefonom) da podmiriš dug, bez obzira što u "Ugovoru" stoji da sa "debitnom" karticom ne možeš ići u minus.
E sad ti nemoj podmiriti dug, i ganjaj se sa njima.
Naravno da sam im bacio obe kartice na stol i rekao: isplatite mi iznos sa kartica i stornirajte iste, uz dosta pogrdnih rijeći tipa pa koja ste vi banka i koji je vaš sustav kad Vam obićni amer skida lovu sa banke i to preko kartica koja isto ne dozvoljava. Šta Vam tek malo iskusniji "hakeri" mogu napraviti.....
Ali nije mi žao, podmirio sam tih 200 i kusur €ura, ali zato sam tepija amere i dobio "gratis" narudžbu od 350$.

btv U ovom slučaju radilo se o narudžbi gdje 45 dana nisu imali jedan dio, poslali su mail da storniram narudžbu i napravim novu bez tog dijela. To sam i napravio i narudžba je odmah poslana, a oni čak nisu niti vratili iznos (39$) koliko je iznosio dio kojeg nisu imali. Na mailove koje sam im slao nisu reagirali.
E sad ono najgluplje a na što treba paziti. Kad su dobili dio koji nisu imali, pošalju lipo i storniranu narudžbu i skinu pare. Tako da sam imao duple djelove i minus na debitnoj kartici.
Zato, opreza nikad dosta.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 22:26

Ja sam platil putem Paypala i dobio sam poruku da je plaćen iznos od 89 $ koliko su naveli i Ameri. Da li putem Paypala mogu skinuti još $ a da ja to prije ne odobrim?
[Vrh] Go down
dragger
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3977
Prebivalište : Mali Japan
Vozim : Da, fala bogu
Na forumu od : 17.01.2008

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 22:39

Koliko sam upućen, Paypal je tranzit, produžena ruka, koja plača (tebi skida novac i drugom šalje) iznos za ono što ti kupuješ. Mislim i uvjeren sam da nisu poput PBZ-a da im netko može ući u sistem i raditi što hoće. Slove za najsigurniji naćin plačanja.
Cruzer nije imao u to vrijeme mogučnost plačanja Paypalom, već ako ti sa računom nebi nešto štimalo šalju ti mail i upučuju na plačanje preko Paypala. Mišljenja sam da u tvom slučaju nebi trebalo biti nikakvih prblema jer da ih je i bilo ameri bi kroz dan - dva reagirali.
[Vrh] Go down
merla
cro chopper forum
cro chopper forum
merla

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 22:50

ako si platio paypalom ne moras se brinuti. nemogu ti oni nikako skinuti novce , jedini nacin za placanje je kad ti odobris placanje preko paypala. prodavatelj nema nikakve podatke o tebi pa si 100 % siguran.
moze ti se jedino dogoditi ko i meni kako sam vec napisao, da ti posalju mail da je postarina veca od onog pausalnog iznosa, a na to mozes i ne moras pristati. ako ne pristanes, ili ce ti ipak ponuditi manji iznos postarine (kao meni), ili ce ti vratiti novac na paypal racun.
[Vrh] Go down
Vladek
cro chopper forum
cro chopper forum
Vladek

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitimeuto 30 lip 2009, 22:55

hvala
Sad sam mirniji... Cool

Samo da sada još stigne ta guma do kraja drugog tjedna.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Bijeli žmigavci za VN-a   Bijeli žmigavci za VN-a - Page 2 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Bijeli žmigavci za VN-a
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-