Početna stranicaPretraľnikkompresor za Airbrush u metrou 610RegistracijaLogin

kompresor za Airbrush u metrou

Go down 
+2
srka
cro.chopper
6 posters
Autor/icaPoruka
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

kompresor za Airbrush u metrou Empty
PostajNaslov: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimened 02 oľu 2008, 12:05

na akciji, ne znam jel valja ali za početnike amatere je ja mislim dobar

kompresor za Airbrush u metrou 2r2ry2x
[Vrh] Go down
srka
man
man
srka

Broj postova : 41
Godina imam : 39
Prebivalište : zagreb, lucko
Vozim : nis jebiga
Na forumu od : 01.03.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimečet 06 oľu 2008, 00:05

ako nije uljni bit će dobar...
[Vrh] Go down
fat boy
man
man
fat boy

Broj postova : 337
Godina imam : 40
Prebivalište : Osijek
Vozim : sve :P
Na forumu od : 20.02.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimesub 08 oľu 2008, 12:06

srka je napisao/la:
ako nije uljni bit će dobar...

nije uljni,membranski je ali brtve na brushu su gumene,ne teflonske pa vjerojatno progrize nitro boja.Dobijes i brush i kompresor,2 crijeva,odvajac na kompresoru...

Cijena je zanimljiva jer takvi kompresori sami kostaju od oko 1000 kn pa na vise...
Kod nas sve vise dolaze kineski brushevi kd kojih ima dobri a i strasno losih zato pazite.
Kad kupujete gledajte(iako vecina raspolaze s malo novaca) da kupite bolji renomirani(Badger,Vega;Iwata,Olimpos,Sata,Pasha) isplati se Exclamation
[Vrh] Go down
srka
man
man
srka

Broj postova : 41
Godina imam : 39
Prebivalište : zagreb, lucko
Vozim : nis jebiga
Na forumu od : 01.03.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimened 09 oľu 2008, 17:42

je...ok... ali moram popljuvat satu, jer nije namjenjen nitru, isto ima gumicu naprijed na dizni...brzo pojede, a zamjenske nema, moraš se snalazit!
[Vrh] Go down
Sitni
man
man
Sitni

Broj postova : 113
Godina imam : 46
Prebivalište : Garešnica
Vozim : Cipelzug momentalno :(
Na forumu od : 14.03.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimepet 14 oľu 2008, 23:10

O debeli pa i ti si tu!!! Fat Boy objasni fino ljudima da se to najlakše napravi od kompresora od kištre ili ti ga frižidera Cool
[Vrh] Go down
http://www.s-airbrush.com
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

Broj postova : 2433
Godina imam : 42
Prebivalište : Split - Croatia
Vozim : Virago 1100
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimeuto 18 oľu 2008, 08:25

Ja ga kupio, kompresor nije loš, ali obavezno uzmi filter za vlagu, a airbrush baci čim ka kupiš, ne može se s njim ništa skoro.
[Vrh] Go down
fat boy
man
man
fat boy

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimesub 03 svi 2008, 09:57

netocno...sa svakim se airbrushemo moze svasta koliko god los bio e sad je na tebi da se prilagodis njemu jer on tebi nece Twisted Evil
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimesub 03 svi 2008, 15:22

Moj se raspa, ja kupio drugi
[Vrh] Go down
HyperCube
cro chopper forum
cro chopper forum
HyperCube

Broj postova : 601
Prebivalište : Vrbovec
Vozim : Yamaha MT-01
Na forumu od : 06.05.2008

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimeuto 06 svi 2008, 09:58

Jeb.. te pa ima nas airbrushera (ak se ja tak mogu nazvat) svuda. Pozdrav cijenjenim kolegama...

Da ja sam gledal taj kompresor i ne cini se los uopce. Airbrus je neko cudo ali za vjezbat linije i ostalo za pocetnike ce biti dobar ja mislim...
[Vrh] Go down
http://www.mkeasyriders.hr
fat boy
man
man
fat boy

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimesri 07 svi 2008, 10:28

HyperCube je napisao/la:
Jeb.. te pa ima nas airbrushera (ak se ja tak mogu nazvat) svuda. Pozdrav cijenjenim kolegama...

Da ja sam gledal taj kompresor i ne cini se los uopce. Airbrus je neko cudo ali za vjezbat linije i ostalo za pocetnike ce biti dobar ja mislim...
ne cini se los za pocetak,ali sam dobio info iz prve ruke(sob) da je bolje raditi s klasicnim kompresorom iz boce radi stabilnosti u oscilaciji pritiska i iskreno...vjerujem!
hyp,sico,zivjeli!

a kolega koji je uspio pokidat AB samo ti mogu reci...nije to za tebe lol! to je njezno nije to nakovanj
[Vrh] Go down
Saba
cro chopper forum
cro chopper forum
Saba

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitimesri 07 svi 2008, 11:03

fat boy je napisao/la:

a kolega koji je uspio pokidat AB samo ti mogu reci...nije to za tebe lol! to je njezno nije to nakovanj

Jeb... ga kad sam dalmatinski krkan koji nezna rukovat sa tako finim stvarima lol! lol!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: kompresor za Airbrush u metrou   kompresor za Airbrush u metrou Icon_minitime

[Vrh] Go down

kompresor za Airbrush u metrou
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» S-airbrush
» Airbrush stranica
» oslikani rezervar
» airbrush na vn 900