|
|
| A KAJ JE TO --FORTICAR ?? | |
|
+7emirharley skorpac sharky376 ica snut dac ronin1 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
ronin1 banned
Broj postova : 163 Godina imam : 1015 Prebivalište : kad je žena doma--doma,kad je nema - svugdje Vozim : trenutno svašta Na forumu od : 04.11.2008
| Naslov: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 15 svi 2009, 15:31 | |
| IMAM PITANJE !
Zvao sam Forticar ,ali oni valjda ne kuže ili se prave grbavi .Lakše im u guzicu nego u glavu. Da li ko zna da li su oni generalni uvoznik iili samo uvoznik i ovlašteni servis. Molio bi ako ko zna da mi pojasni i objasni ( i nama svima ). tnx | |
| | | dac cro chopper forum
Broj postova : 1237 Godina imam : 44 Prebivalište : kumrovec Vozim : Kymco Zing Na forumu od : 03.01.2009
| Naslov: Naslov: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 15 svi 2009, 15:37 | |
| Oni su uvoznici HARLEY-DAVIDSON i BUELL motora za RH! Imaš na http://www.forticar.hr/ više informacija! | |
| | | snut man
Broj postova : 158 Godina imam : 39 Prebivalište : dubrava/split Vozim : slazem Na forumu od : 28.04.2009
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 15 svi 2009, 15:43 | |
| Zastupnik i ovlasteni (ovlazeni) servis. Vlasnici HD-a, sva petorica njih, ne zele imat nikave veze s tih lopovima koliko sam skuzio. Neki su cak sami uvozili harleye iz dezele.... | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 15 svi 2009, 15:52 | |
| | |
| | | sharky376 cro chopper forum
Broj postova : 7 Godina imam : 55 Prebivalište : Čakovec Vozim : XVS 1300A Midnight Star Na forumu od : 16.05.2009
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? uto 16 lip 2009, 10:58 | |
| | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? sri 17 lip 2009, 15:15 | |
| ... ja doista nemem ništa lijepo za reći o Forticaru .... kad sam uzeo jedan motor od njih kolimetar sajla dolje kod kotača je bila dobrano svinuta .. ja sam ih pri preuzimanju pitao da kej je to .. ma sve ok ... ak se kaj desi sam nek dođem.. to ide pod garanciju.... nakon dva dana kilometar sat više nije radio .... ..došao sam tamo i sve to lijepo ispričao ... ali naravno da mi nisu priznali garanciju i htijeli su to oni meni zamijeniti te naplatiti novu sajlu i sat do dva rada ... lijepo sam im rekao da ih sve skupa koliko ih ima u servisu i u dučanu zajdno nabijem na kurac i još sam im svašta tamo rekao ...... kupio sam novu sajlu u Sloveniji za mislim 120kn i montorao je za 5 minuta... pred dučanom ..mada sam sa njima imao još štošta ne lijepoga ... npr došao sam jednom po jedan mali skuter koji sam ostavio na redovnom .... ja se vratim i vidim motor na stolu a motor je postavljen na kanister! Ja pitam da kaj to delaju .. i onda su napali .. da zakaj sam sa motora maknuo centralni nogar.. da se to ne smije ..... onda sam im opet sve ponovio kaj sam gore napisao ... Frend je isto sa njima imao pizdarije sa HD-om .... danima pa itjednima su ga jebali da čekaju dio ..... jer mu se motor stalno gasio .. onda je jedan dan puko, otišao tamo .... vjerojatno im isto rekao kao što sam im i ja nekoliko puta rekao .... uzeo motor otišao kod normalnog pravog majstora .... koji mu je poštelao motor za nekih 20 minuta .. i to je bio taj veliki kvar za koji se čakao dio .. pitaj Boga kaj su mu oni htijeli mjenjati i koliko bi mu novaca oteli za bez veze.. .... ima toga još al mi se više ne da pisati. | |
| | | emirharley cro chopper forum
Broj postova : 3466 Prebivalište : Sarajevo Vozim : Harley-Davidson Road King Classic Na forumu od : 30.11.2007
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? sri 17 lip 2009, 21:24 | |
| Nisam duuuugo bio u Forticara, iako sam tamo kupio motor. Prvi, tadasnji boss je bio super lik, no nakon toga su se desavale neke stvari koje se meni nisu dopadale, primjera radi ja se najavim iz DRUGE DRZAVE za servis, za servis motocikla koji je kod NJIH kupljen, dodjem onako umoran, a tadasnji shef nije u stanju da ustane SA STOLICE da me pozdravi, mego mi odzdravi na moj pozdrav onako preko ramena i preko qrca.
Sada su se stvari ponovno promijenile, cuo sam na bolje i zelim im ponovno dati sansu da me zadive na nacin kako to prijateljski i nearogantno rade recimo u Holandiji, tako da sam pred ovaj svoj dugacki put odlucio napraviti mali servis, najavio sam se, primili su me preko reda, no kako ce se sve zavrsiti, da li ce me opaliti po novcaniku realno ili nerealno i da li ce uraditi servis na nacin kako se dogovorimo, javiti cu vam prvom prilikom.
Ja imam pozitivan pristup, vjerujem im, u protivnom ne bih se bio niti odlucio za ovu opciju.
Vidjecemo, ako Bog da. | |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 18 lip 2009, 10:46 | |
| ..lijepo je imatidobre vibre, nadam se da će na tome i ostati, ali je više kod njih ne želim ići .. zgadili su mi se .... | |
Broj postova : 7 Godina imam : 55 Prebivalište : Čakovec Vozim : XVS 1300A Midnight Star Na forumu od : 16.05.2009
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 18 lip 2009, 11:21 | |
| slazem se Skropac ... imam osjecaj da im uopce nije stalo do svojih kupaca, bez obzira na kolicinu € koju im ostavljaju ... s njima - nikad vise ... ni u ludilu ... | |
| | | Jack cro chopper forum
Broj postova : 3028 Godina imam : 58 Prebivalište : Zagreb Vozim : više ne vozim Na forumu od : 29.04.2008
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 18 lip 2009, 15:39 | |
| kolko sam uo spika je da su se nekako dokopali HD pretstavnistva, iako su zapravo kokosari. . . a to govori i o HD-u. . . kolko im je stalo tko ce ih pretstavljati. . . jednom je bila razprava o tome, i predlozio sam da se kontaktira HD direktno, i objasni im se sto se dogadja. . . no, vecina je smatrala da se nista ne moze promjeniti. . .
kada sam nakon deset godina dosao natrag u Zagreb pokusao sam kupovati fotografski materijal kod lokalnih dealera. . . pretstavnik za Polaroide je bio katastrofa. . . nije im se dalo nista narucivati, bili su neznalice i bezobrazni. . . pa sam napisao par mailova u U.K. i NL, gdje sam prije kupovao robu. . . iz glavnog centra za Evropu su prvo naredili lokalnima da prime sve moje narudjbe, koliko god male ili velike bile. . . nakon toga su im uzeli pretstavnistvo. . . znaci, nije da se ne moze. . . | |
| | | george man
Broj postova : 395 Godina imam : 57 Prebivalište : 058 Vozim : vozit ću Na forumu od : 19.05.2009
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 18 lip 2009, 19:34 | |
| na jebivjetre se može uticati.i oni imaju šefove kojima se vjerovatno nebi svidjelo ignoriranje,pritužbe i pad prometa.sve takve tipove u konačnici mi plaćamo. | |
| | | Vitorio man
Broj postova : 381 Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 19 lip 2009, 08:12 | |
| nisam imao posla s njima ali bi trebalo posalti mail Hd-u tako da im oduzmu predstavništvo jer kako ću jadan ja kad budem kupovao HD... | |
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? pet 19 lip 2009, 08:57 | |
| Ma uistinu mi se jebe za njih .. ne želim više svoje vrijeme trošiti na njih! | |
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 02 srp 2009, 10:29 | |
| | |
| | | Domagoj man
Broj postova : 229 Godina imam : 56 Prebivalište : Zagreb Vozim : Yamaha YBR 125 Custom, Honda SH150i, Tomos APN6 Na forumu od : 23.02.2009
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? čet 09 srp 2009, 16:05 | |
| Moja iskustva s njima su pozitivna. Ne bi htio osporavati loša iskustva ostalih kolega forumaša, ali ja stvarno nisam imao problema s njima. Naime, prošle godine sam kupio skuter kod njih (mislim na Forticar u Maksimirskoj). Prvo me iznenadilo što su mi dali besplatno osiguranje. Kasnije, ali prije 1. servisa sam imao problema s gasom (da ne pišem detalje). Skuter je nekoliko puta bio kod njih i problem bi bio djelomično riješen (što bi vidio tek nakon određenog broja km). Ja bi im ponovo dovezao skuter i nisam se trebao naručivati. Na kraju je ipak uspješno riješeno i sve radi kako treba. Svaki put kada dođem u lokal, (čak smo se i na ulici sreli) uvijek su bili srdačni i susretljivi. Evo ljudi, stvarno ne muljam i nisam njihov "igrač", ali ni u jednom trenutku nisam stekao dojam da me muljaju i da me hoće zavaljati, a odnos prema meni kao kupcu je bio sasvim ok. Taj dobar odnos se nastavio i dalje nakon što mi ne treba usluga jamstvenog servisa. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: A KAJ JE TO --FORTICAR ?? | |
| |
| | | | A KAJ JE TO --FORTICAR ?? | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|