|
|
| led obrtomjer | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 01:01 | |
| neznam dali ste vidjeli ovu stranicu ali naišao sam na to danas i mogu reći da mi izgleda zanimljivo i to jako.
izračunao sam djelovi bi došli niti 150 kn, jedino bi trbalo naručivati izvana jer u chipoteci nemaju jedan chip
evo link možda se i upustim u nešto takvo http://www.digitaler-drehzahlmesser.de
prolistajte malo po sajtu ima sva objašnjenja. i sheme i i sve | |
| | | dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 06:13 | |
| meni to izgleda jako veliko i, oprosti, malo nakaradno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 09:00 | |
| Meni ne treba ja slušam motor i volim da se ne muči tj vozim ga u malim obrtajima |
| | | mustra cro chopper forum
Broj postova : 673 Godina imam : 35 Prebivalište : Zagreb Vozim : Kawasaki er6n Na forumu od : 01.07.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 09:09 | |
| znam ja imam obrtomjer ali planiram neke prinake pa su mi 2 cajgera previše.
pa sam razmišljao neš ovako | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 09:31 | |
| - dibidus je napisao/la:
- meni to izgleda jako veliko i, oprosti, malo nakaradno.
veliko? zavisi kako si spretan, a i velicina je normalnih pokazivaca, barem tu po slikama sta vidim | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 09:47 | |
| Svaka čast elektronici, ali meni osobno na motoru ljepše izgledaju klasični instrumenti, s cajgerima.
A tebi Mustra treba odati priznanje, ti stvarno imaš volje i strpljenja čačkati po takvim stvarima, Xenon na tvojem motoru svijetli valjda 300% jače od klasičnih žarulja! | |
| | | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 16:04 | |
| .. gle mustra ... ovak ... ima u Zagrebu još dučana gdje se mogu kupiti čipovi ... Nemrem se sjetiti kak se zove, ali dučan je na borovju .... blizu đamije. Kad prođeš glavnom cestom kroz Borovje .. gledajući od mosta .. dolažiš do velikog raskršća i na njemu ideš lijevo... u zadnjem bloku zgrada... tam gdje su bircevi ti se nalazi taj dučan. Dučkas je na samom čošku i nemreš ha fulat. Ima jedan stariji gospon nutra koji želi pomoći i objesniti ako negdje zapneš. Frend iz Vukovara je tražio jedan mali čip pa Maseratia ... u čipoteci su mu reki da oni toga nemaju.. nikad nisu imali .... uglavnom.. čip sa tom oznakom nisu imali niti u tom dučanu... ali gospodin si je dao truda otiša na internet .. sad ne znam gdje ... te je rekao da je specifakcija ovog kaj ja trebam i ovog ista samo kaj su oznake drugačije... takav isti su imali i u Chipoteci... .... samo kaj nisu znali da imaju .... taj čip je koštao nekih 15kn ... i auto je proradio odmah nakon što je ugrađen ! Pozzz | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 17:50 | |
| (Powered by frubar.net) 950,00kn. Popust 5% na konto foruma i još 5% za gotovinu! | |
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 18:43 | |
| - dudo je napisao/la:
(Powered by frubar.net)
950,00kn. Popust 5% na konto foruma i još 5% za gotovinu! haha dudo lijepo je to ali meni se ne sviđa takav s brojevima ovo s ledicama mi je ono aaaa skorpac hvala na savjetu budem potražio već ja imam planove za još nešto budete vidjeli ubrzo | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 19:25 | |
| ...... evo ti mapa da se lakše snađeš. | |
| Naslov: Re: led obrtomjer uto 12 svi 2009, 22:00 | |
| hvala puno budem sutra išao pogledati | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: led obrtomjer | |
| |
| | | | led obrtomjer | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|