|
|
| Žmigavci (sva četiri) | |
|
+6jebiki Beatnik Gad_ buba ica One Night Stand 10 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 15:59 | |
| Tako ja danas krenem s posla, upalim motor i skužim da mi blinkaju sva četiri žmigavca! Pokušao sam ih ugasiti na milijun načina i nikako! Tek nakon pola puta do kuće skužim jedan prekidač za kojega me nikad nije interesiralo čemu služi kad tamo- moj motor ima mogučnost sva četiri žmigavca! Negdje je već bila na forumu rasprava o sva četiri (davno) i koliko sam skužio, motori baš i nemaju tu opciju! Sad me zanima jel i vaši motori imaju tu opciju il je moj rijetka dušica? | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 16:10 | |
| ...moj nema, ali koliko primjećujem skoro svi novi motori to imaju, mani netrebaju jer mi se nekvari šala mala, mislim da nije loša stvar ali kolika je potreba za tim , kako to da nisi zna da ti motor ima sva četri | |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 17:33 | |
| Prvo , nemogu si zamislit da imam motor a da na njemu bude neshto shta me ne zanima, odnosno da neznam chemu sluzi . Inace nemam moguchnost upalit sva cetiri ,ali bio sam nebrojeno puno puta u situaciji da bi dobro doshli, nemorash ostat u kvaru da ti zatrebaju sva cetiri, odnosno neka signalizacija koja daje ostalim sudionicima u prometu do znanja da ti stojish iz bilo kojeg razloga zaustavljen. Kolko znam vecina novih motora dolazi s tom opcijom, i siguran sam da to nije bezveze, dapace, jako je korisno i svrsishodno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 18:19 | |
| Moj ima kada uključiš ljevi i desni jer su svaki na svakoj ručki ok je kada se vozimo u koloni pa si zadnji |
| | | buba cro chopper forum
Broj postova : 2353 Godina imam : 47 Prebivalište : Ozalj Vozim : Shadow VT 750 Na forumu od : 18.05.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 19:17 | |
| i meni je bilo tako u prvi mah malo čudno ali se navikneš tj ja sam jedan od onih koji uvjek daju žmigavac kod svake promjene smejra ili skretanja evo ti slike to je navodno nekaj novo pa pogledaj i ja sam se čudio jer sam naviknuti da su mi žmigavci na ljevoj ručki |
| | | Gad_ cro chopper forum
Broj postova : 503 Godina imam : 44 Prebivalište : Split Vozim : Suzuki M800 Na forumu od : 09.05.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 20:30 | |
| Moj motor ima sva 4 žmigavca, i moram priznat da ih je bilo zgodno imat u nekim situacijama kad naglih zaustavljnja po noci u gradu.
A sta se tice odvojenih zmigavaca to sam vidio jedino na keewayu. Iako kazu da to koriste i H-D motori. | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 20:38 | |
| Ja imam ali nisam jos imao prilike koristit | |
| | | jebiki cro chopper forum
Broj postova : 1627 Godina imam : 44 Prebivalište : kaštel sućurac Vozim : Suzuki Volusia Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) ned 03 svi 2009, 21:00 | |
| - Gad_ je napisao/la:
- Moj motor ima sva 4 žmigavca, i moram priznat da ih je bilo zgodno imat u nekim situacijama kad naglih zaustavljnja po noci u gradu.
A sta se tice odvojenih zmigavaca to sam vidio jedino na keewayu. Iako kazu da to koriste i H-D motori. Jep,Keeway je iskopirao Harleya s ručkama....i još par detalja.... I da,zna se desiti da vozim sa sva četiri | |
| | | Garo cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 53 Prebivalište : Podgorica Vozim : Honda Shadov ACE Na forumu od : 06.06.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) pet 08 svi 2009, 21:17 | |
| Na Floridi (Moto guzzi) sam ih imao, a na Falcon-cu nema.
Mislim da nisu loša stvar, i da kad tad zartebaju. | |
| | | dibidus man
Broj postova : 374 Godina imam : 48 Prebivalište : Osijek Vozim : Yamaha Dragstar 650XVS Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) sub 09 svi 2009, 09:32 | |
| dragica ima, ali mislim da sam ih jednom koristio... | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) uto 12 svi 2009, 20:45 | |
| ..i moj ih ima ,i rade :lol: | |
| | | zuta guja cro chopper forum
Broj postova : 626 Godina imam : 40 Prebivalište : Dugo Selo (okolica) Vozim : yamaha xv 535 Na forumu od : 09.08.2008
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) sri 13 svi 2009, 22:41 | |
| moj nema,ali mogu palit malo lijevi pa malo desni | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Žmigavci (sva četiri) | |
| |
| | | | Žmigavci (sva četiri) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|