Početna stranicaPretraľnikIzrada suvozačkog sica 610RegistracijaLogin

Izrada suvozačkog sica

Go down 
+3
JuR@
custom rider
lulebog
7 posters
Autor/icaPoruka
lulebog
man
man
lulebog

Broj postova : 45
Godina imam : 44
Prebivalište : zagreb
Vozim : Yamaha Midnight Star 1300, HD 1200 Custom
Na forumu od : 18.09.2008

Izrada suvozačkog sica Empty
PostajNaslov: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 13:43

Zdravo vi..

Prije svega isprika ako ova tema ide na krivo mjesto, ali here it goes!

Jel netko zna nekoga tko zna nekoga tko je dobar s nekim tko mi može napraviti suvozački sic na midnight staru? Skinuo sam originalni i stavio kromirani rack jer se 90% vremena vozim sam i, da se izrazim ko baba, motor mi je puno ljepši bez tog sica, ali bi htio napraviti neki mali back up sic koji bi doslovno držao u bisagama i na neku foru ga samo nahaklao na tu kromiranu rešetku, ako baš trebam nekog prevesti.

Da se jednostavnije izrazim, sic koji bi maltene bio ko jastučić koji u birtijama stavljaju na stolce po terasama - samo ne u tkanina cvjetnim uzorcima, nego crni kožni.. Smile

Dankešen!

hvala
[Vrh] Go down
custom rider
cro chopper forum
cro chopper forum

Broj postova : 3324
Godina imam : 45
Prebivalište : Pula
Vozim : vozim crni motor
Na forumu od : 18.03.2008

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 15:40

napraviš si podlogu od stakloplastike,lima ili nečeg drugog,pa si ga daš tapecirat a od ispod si staviš čepiče (one koji se zaljepe na staklo) i kad trebaš nekog vozit samo ga natakneš i vozi
[Vrh] Go down
JuR@
man
man
JuR@

Broj postova : 121
Godina imam : 43
Prebivalište : Virovitica
Vozim : Kawasaki VN 800 bobber (PRODAN!)
Na forumu od : 26.06.2008

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 16:09

lulebog je napisao/la:
Zdravo vi..

Prije svega isprika ako ova tema ide na krivo mjesto, ali here it goes!

Jel netko zna nekoga tko zna nekoga tko je dobar s nekim tko mi može napraviti suvozački sic na midnight staru? Skinuo sam originalni i stavio kromirani rack jer se 90% vremena vozim sam i, da se izrazim ko baba, motor mi je puno ljepši bez tog sica, ali bi htio napraviti neki mali back up sic koji bi doslovno držao u bisagama i na neku foru ga samo nahaklao na tu kromiranu rešetku, ako baš trebam nekog prevesti.

Da se jednostavnije izrazim, sic koji bi maltene bio ko jastučić koji u birtijama stavljaju na stolce po terasama - samo ne u tkanina cvjetnim uzorcima, nego crni kožni.. Smile

Dankešen!

hvala

o ovome priča :custom rider:, to ti je iz "Custom chrome" kataloga ... skini si s neta www.custom-chrome-europe.com katalog pa pogledaj kakvih sve ima modela siceva, možda ti se i nešto drugo svidi.
Image hosted by servimg.com
[Vrh] Go down
gusgus
man
man
gusgus

Broj postova : 461
Godina imam : 49
Prebivalište : Zagreb
Vozim : VN 900
Na forumu od : 26.05.2008

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 16:19

lule,
imaš u motormaniji kupiti ovih siceva na vakum-pipke :lol:
znam da ih highwayhawk ima u ponudi a njih bi motormanija trebala držati.
uostalom dođi k nama na kavu pa ću ti dati katalog
[Vrh] Go down
mungos
cro chopper forum
cro chopper forum
mungos

Broj postova : 1332
Godina imam : 53
Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija
Vozim : Regal Raptor Hawk DD250
Na forumu od : 07.02.2009

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 18:31

Twisted Evil Daj nek mu netko tko zna gdje je onaj sic sa preklopnim sysy barom za vozača koji se pretvara u sjedalo za suvozača postavi sliku, možda bi čovjek radio nešto takvo!!
[Vrh] Go down
http://www.mklaganica@blogspot.com
lulebog
man
man
lulebog

Broj postova : 45
Godina imam : 44
Prebivalište : zagreb
Vozim : Yamaha Midnight Star 1300, HD 1200 Custom
Na forumu od : 18.09.2008

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 18:32

custom rider je napisao/la:
napraviš si podlogu od stakloplastike,lima ili nečeg drugog,pa si ga daš tapecirat a od ispod si staviš čepiče (one koji se zaljepe na staklo) i kad trebaš nekog vozit samo ga natakneš i vozi

Daklem, da razjasnim..

Varijanta na vakuum ne funkcionira jer mi je na mjestu suvozačkog sica kromirana rešetka koja je z a š a r a f lj e n a... Tako da mi treba nešto poput tog sica, ali da dolje ima špage, čičke, kuke, kaj god, samo da se može jednostavno navuči na tu rešetku i malo pozatezati. Varijanta selo-poljoprivreda...

Što se tiče da sam napravim stakloplastiku... dancingbanana banana... Moj doseg je šarafljenje većih i manjih šarafa, eventualno u kombinaciji s maticom i to je to...

Eto. Das ist ein problem. Anyone?!
[Vrh] Go down
HD Biker
cro chopper forum
cro chopper forum
HD Biker

Broj postova : 520
Godina imam : 48
Prebivalište : EU
Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle
Na forumu od : 03.12.2007

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 18:35

Imas takav sic kupit kod www.bikermotoshop.com
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com
One Night Stand
cro chopper forum
cro chopper forum
One Night Stand

Broj postova : 1876
Godina imam : 41
Prebivalište : Zaprešić
Vozim : HD Sportster, Virago 750
Na forumu od : 01.11.2007

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 22:41

HD Biker je napisao/la:
Sjedi, 1! Nisi pazio! On treba sic koji bi nakalemio na grill, a ne ovaj lick it- stick it!dobar
[Vrh] Go down
HD Biker
cro chopper forum
cro chopper forum
HD Biker

Broj postova : 520
Godina imam : 48
Prebivalište : EU
Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle
Na forumu od : 03.12.2007

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitimepon 20 tra 2009, 22:49

One Night Stand je napisao/la:
HD Biker je napisao/la:
Sjedi, 1! Nisi pazio! On treba sic koji bi nakalemio na grill, a ne ovaj lick it- stick it!dobar

ma skuzio sam kasnije..malo sam gledao po internetu ali nisam nista takvoga nasao...
[Vrh] Go down
http://www.bikermotoshop.com
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Izrada suvozačkog sica   Izrada suvozačkog sica Icon_minitime

[Vrh] Go down

Izrada suvozačkog sica
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Mali "HARLEY" ,izrada novog sica,sedla !!!
» Venox prerada sica
» izrada vjetrobrana