|
|
| Izrada suvozačkog sica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
lulebog man
Broj postova : 45 Godina imam : 44 Prebivalište : zagreb Vozim : Yamaha Midnight Star 1300, HD 1200 Custom Na forumu od : 18.09.2008
| Naslov: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 13:43 | |
| Zdravo vi.. Prije svega isprika ako ova tema ide na krivo mjesto, ali here it goes! Jel netko zna nekoga tko zna nekoga tko je dobar s nekim tko mi može napraviti suvozački sic na midnight staru? Skinuo sam originalni i stavio kromirani rack jer se 90% vremena vozim sam i, da se izrazim ko baba, motor mi je puno ljepši bez tog sica, ali bi htio napraviti neki mali back up sic koji bi doslovno držao u bisagama i na neku foru ga samo nahaklao na tu kromiranu rešetku, ako baš trebam nekog prevesti. Da se jednostavnije izrazim, sic koji bi maltene bio ko jastučić koji u birtijama stavljaju na stolce po terasama - samo ne u tkanina cvjetnim uzorcima, nego crni kožni.. Dankešen! | |
| | | custom rider cro chopper forum
Broj postova : 3324 Godina imam : 45 Prebivalište : Pula Vozim : vozim crni motor Na forumu od : 18.03.2008
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 15:40 | |
| napraviš si podlogu od stakloplastike,lima ili nečeg drugog,pa si ga daš tapecirat a od ispod si staviš čepiče (one koji se zaljepe na staklo) i kad trebaš nekog vozit samo ga natakneš i vozi | |
| | | JuR@ man
Broj postova : 121 Godina imam : 43 Prebivalište : Virovitica Vozim : Kawasaki VN 800 bobber (PRODAN!) Na forumu od : 26.06.2008
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 16:09 | |
| | |
| | | gusgus man
Broj postova : 461 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : VN 900 Na forumu od : 26.05.2008
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 16:19 | |
| lule, imaš u motormaniji kupiti ovih siceva na vakum-pipke :lol: znam da ih highwayhawk ima u ponudi a njih bi motormanija trebala držati. uostalom dođi k nama na kavu pa ću ti dati katalog | |
| | | mungos cro chopper forum
Broj postova : 1332 Godina imam : 53 Prebivalište : Zagreb,Gornja Kustošija Vozim : Regal Raptor Hawk DD250 Na forumu od : 07.02.2009
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 18:31 | |
| Daj nek mu netko tko zna gdje je onaj sic sa preklopnim sysy barom za vozača koji se pretvara u sjedalo za suvozača postavi sliku, možda bi čovjek radio nešto takvo!! | |
| | | lulebog man
Broj postova : 45 Godina imam : 44 Prebivalište : zagreb Vozim : Yamaha Midnight Star 1300, HD 1200 Custom Na forumu od : 18.09.2008
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 18:32 | |
| - custom rider je napisao/la:
- napraviš si podlogu od stakloplastike,lima ili nečeg drugog,pa si ga daš tapecirat a od ispod si staviš čepiče (one koji se zaljepe na staklo) i kad trebaš nekog vozit samo ga natakneš i vozi
Daklem, da razjasnim.. Varijanta na vakuum ne funkcionira jer mi je na mjestu suvozačkog sica kromirana rešetka koja je z a š a r a f lj e n a... Tako da mi treba nešto poput tog sica, ali da dolje ima špage, čičke, kuke, kaj god, samo da se može jednostavno navuči na tu rešetku i malo pozatezati. Varijanta selo-poljoprivreda... Što se tiče da sam napravim stakloplastiku... banana... Moj doseg je šarafljenje većih i manjih šarafa, eventualno u kombinaciji s maticom i to je to... Eto. Das ist ein problem. Anyone?! | |
| | | HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 18:35 | |
| Imas takav sic kupit kod www.bikermotoshop.com | |
| | | One Night Stand cro chopper forum
Broj postova : 1876 Godina imam : 41 Prebivalište : Zaprešić Vozim : HD Sportster, Virago 750 Na forumu od : 01.11.2007
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 22:41 | |
| - HD Biker je napisao/la:
- Imas takav sic kupit kod www.bikermotoshop.com
Sjedi, 1! Nisi pazio! On treba sic koji bi nakalemio na grill, a ne ovaj lick it- stick it! | |
| | | HD Biker cro chopper forum
Broj postova : 520 Godina imam : 48 Prebivalište : EU Vozim : HD Police Road King Screaming Eagle Na forumu od : 03.12.2007
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica pon 20 tra 2009, 22:49 | |
| - One Night Stand je napisao/la:
- HD Biker je napisao/la:
- Imas takav sic kupit kod www.bikermotoshop.com
Sjedi, 1! Nisi pazio! On treba sic koji bi nakalemio na grill, a ne ovaj lick it- stick it! ma skuzio sam kasnije..malo sam gledao po internetu ali nisam nista takvoga nasao... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Izrada suvozačkog sica | |
| |
| | | | Izrada suvozačkog sica | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|