Početna stranicaPretraľnikNovi podforum; Off topic ili smeće 610RegistracijaLogin

Novi podforum; Off topic ili smeće

Go down 
+5
Zmija
zida
lukylipik
cro.chopper
Yzzy
9 posters
Autor/icaPoruka
Yzzy
cro chopper forum
cro chopper forum
Yzzy

Broj postova : 1273
Godina imam : 61
Prebivalište : Zagreb,
Vozim : Jinlun 250
Na forumu od : 08.11.2007

Novi podforum; Off topic ili smeće Empty
PostajNaslov: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 18:28

Eto, kako postajemo vrrrrrrrrrlo ozbiljan i respektabilan forum, vrijeme je da uvedemo malo reda. Ovo nikako nemojte shvatiti kao reprersiju ili nedaj Bože uvođenje diktature. Dapače, želja nam je da se svaki post vidi i da svatko ima priliku pročitati i komentirati sve postano. Ipak reda mora biti, jer bez reda i zakona ubrzo dolazi do kaosa s svim neželjenim efektima.
Riječju; uvodimo rubriku; Off topic ili smeće.
Kako samo ime govori, tu će se naći sve što po mišljenju administratora ili moderatora ne spada nigdje drugdje nego u smeće! Svakih dvadesetak dana ćemo detaljno pregledavati smetlište, reciklirati vrijedne sirovine a toksični otpad neškodljivo uklanjati.
Najbitnije od svega je što će oni čiji postovi prečesto završavaju na smeću prvo biti opomenuti a potom malo dobiti po prstima, tako da će se pet (5) dana odmarati.
Opet ponavljam: NIJE diktatura, nego uvođenje reda!
I dalje postoji rubrika Rock & Roll u koju možemo do mile volje drljati o bilo čemu i na bilo koji način,naravno u granicama lijepog ponašanja, ne preteških psovki, osobnog vrijeđanja...
S nadom da se slažete i podržavate, lijepi pozdrav!
Vaši administrator i moderatori
[Vrh] Go down
cro.chopper
Tata foruma
Tata foruma
cro.chopper

Broj postova : 10959
Godina imam : 51
Prebivalište : jaska
Vozim : Kawasaki VN 900 CLASSIC (2006)
Na forumu od : 31.10.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 20:40

upravo tako Yzzy , mislim da reda mora biti i da se netko nema kaj ljutiti !!?
nismo djeca i ako se malo sve ne posloži imat ćemo forum gluposti i bezvezarija u kojem se nećemo moći snaći i ode sve u k.

upravo radi takovih zahebancija sam otvorio i post ili temu u rock&rollu pa neka tamo trkelja tko želi a ostatak neka bude kako smo to i zamislili od početka.

jesam ja to dobro rekao ili ???!
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 21:43

Novi podforum; Off topic ili smeće 283846D6-1FC8-F049-B2AF-9594A3CA9D1D_thumb
(Powered by frubar.net)
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
zida
man
man
zida

Broj postova : 462
Godina imam : 45
Prebivalište : Volavje (do pariza)
Vozim : vn 800
Na forumu od : 23.11.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 21:46

:bravo:

( of )
[Vrh] Go down
Zmija
cro chopper forum
cro chopper forum
Zmija

Broj postova : 3022
Godina imam : 50
Prebivalište : Zadar
Vozim : uspomene
Na forumu od : 10.12.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 21:59

odlična ideja
[Vrh] Go down
dstranjg
man
man
dstranjg

Broj postova : 109
Godina imam : 58
Prebivalište : Rijeka-Kastav
Vozim : Yamaha-Dragstar 650
Na forumu od : 22.11.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 22:31

a po kojim kriterijima ce se to tretirati? scratch mozda je nekom smece kaj ja napisem, ili obrnuto? lol! geek uostalom, ja se idem vozit na motoru :harley: :harley: chopper chopper tako bar ne riskiram neko wc of lol!
[Vrh] Go down
magna
cro chopper forum
cro chopper forum
magna

Broj postova : 8672
Godina imam : 52
Prebivalište : Šibenik
Vozim : Hd Street Glide
Na forumu od : 06.12.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 22:34

dstranjg je napisao/la:
a po kojim kriterijima ce se to tretirati? scratch mozda je nekom smece kaj ja napisem, ili obrnuto? lol! geek uostalom, ja se idem vozit na motoru :harley: :harley: chopper chopper tako bar ne riskiram neko wc of lol!

zdravim razumom
[Vrh] Go down
dstranjg
man
man
dstranjg

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimeuto 12 vel 2008, 22:57

a kaj to jos neko ima lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimesri 13 vel 2008, 14:22

Uvesti ovakav način funkcioniranja pozdravljam i mišljenja sam da se toga trebao sjetiti i ranije . Smeće nije uvijek smeće jer i to možemo reciklirati .

Svaki post možemo reciklirati ili ga jednostavno proglasiti smečem . I dugi posječeniji forumi imaju takova načela pa nisam siguran da i mi to ne usvojimo .

Nije do sada bilo tako drastičnog sadržaja , ali nije isključivo da ga neće biti . I s toga ja sam za red ,rad i mir .
[Vrh] Go down
Munja
cro chopper forum
cro chopper forum
Munja

Broj postova : 1634
Godina imam : 51
Prebivalište : požega-ulica od zakona
Vozim : V Strom 1000 , t11 , vivasitv
Na forumu od : 25.11.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimesri 13 vel 2008, 18:54

Kažem drugovi"red rad i disciplina"
[Vrh] Go down
Kamikaza
cro chopper forum
cro chopper forum
Kamikaza

Broj postova : 1798
Godina imam : 66
Prebivalište : Zagreb
Vozim : Yamaha Virago XV535
Na forumu od : 29.12.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimesub 23 vel 2008, 12:38

Tak treba - jedino mislim da ljudima treba dati malo više vremena za predstavljanje nakon opomene. Neki po tri dana ni ne upale komp. Dajmo im tjedan - mislim da poštenije ne može.
[Vrh] Go down
http://www.voc-zagreb.hr/
dstranjg
man
man
dstranjg

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimesub 23 vel 2008, 15:12

e tako je, kamikaza, ja nisam bio par dana na forumu jer mi crkli windozi :krv: titanik visa sila -dok sam sve reinstalirao, poskidao updatove sa neta itd pomoc evo sad radi-zasad koma
[Vrh] Go down
lukylipik
cro chopper forum
cro chopper forum
lukylipik

Broj postova : 11184
Godina imam : 59
Prebivalište : 16 meridijan
Vozim : Šokac zrx1200s
Na forumu od : 02.11.2007

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitimesub 08 oľu 2008, 01:27

dstranjg je napisao/la:
a kaj to jos neko ima lol! lol! lol!

...sve ih je manje, pa je bolje da se ne javljaju lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
http://lukylipik-vrijemeodluke.blogspot.com/?zx=9e8ff9c465b5c91a
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Novi podforum; Off topic ili smeće   Novi podforum; Off topic ili smeće Icon_minitime

[Vrh] Go down

Novi podforum; Off topic ili smeće
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Shadow 600 by Dr Dee Dee Ramone
» Novi
» evo me novi sam