|
|
| LIDL | |
|
+72Tarze darko68 martinx Lars_Viking freebee DavorS toni-hfc sklopka222 merla izigoing gaso999 freddie Vladek Kicho Karlo poč85 lord emirharley Suhi Dukes of hazzard freshman nyll frutkejk oktalz505 zgrdic HyperCube GIBO56 Avtomatik zed12 Vilko fat boy Bučni Bajs Frntas buba usnuli_konjanik ivek Dr.Ma$$a Dr Dee gusgus jebiki cro.chopper Zeljko_zg mustra Brzi Slavonka sinisa Jack hosi dibidus Eagle red-fz Jastreb asy Leso skorpac ica ces1 Yzzy magna saky00 Tomo-vz unicorn Quirin dudo lukylipik palomas webrider drabotic JuR@ Vida VU COP 76 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
magna cro chopper forum
Broj postova : 8672 Godina imam : 52 Prebivalište : Šibenik Vozim : Hd Street Glide Na forumu od : 06.12.2007
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 13:56 | |
| prošle godine sam kupio kišnjak i ceradu za motor i imam samo riječi pohvale. došao sam pola sata nakon otvaranja a već je bila velika gužva oko stolova sa moto opremom i nisam uspio uhvatiti broj veći kišnjak. stvarno se brzo razgrabi | |
| | | Yzzy cro chopper forum
Broj postova : 1273 Godina imam : 61 Prebivalište : Zagreb, Vozim : Jinlun 250 Na forumu od : 08.11.2007
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 14:44 | |
| | |
| | | ces1 man
Broj postova : 85 Godina imam : 42 Prebivalište : Zagorje Vozim : Suzuki marauder 800 Na forumu od : 02.02.2009
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 15:12 | |
| Ljudi kvaliteta je kao kod Louisa, znači neka srednja klasa i sve sa ovog popisa osim kaciga i one veze bi preporučio. Neide u korist mojoj trgovini ali činjenica je da roba nije totalni škart već srednja klasa opreme [/quote] Pitanje: Čim sam vidio onu vezu vozač-suvozač bio sam oduševljen cijenom jer znam kolko to inače košta.. Reci zašto ne bi to preporučio,osobno iskustvo ili???? Thnx! | |
| | | ica cro chopper forum
Broj postova : 3082 Godina imam : 44 Prebivalište : split Vozim : Honda Hornet 600 Na forumu od : 18.10.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 16:23 | |
| ...vrijedi li ponuda u svim Lidl dućanima ili samo u Zg??? Od svega bi uzeo tank torbu jer nije preskupa inače je po 550kn | |
| | | skorpac cro chopper forum
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 16:49 | |
| - palomas je napisao/la:
- Prošlog proljeća uspio sam kupiti čizme B-SQUARE, i sa njima sam prezadovoljan! Lagane su i vrlo udobne, po zimi su tople i lako se obuvaju.
Ja ih imam već dvije godine i stvarno su mi tople... bio sam u njima na sljemenu na sanjkanju i sve 5, ujedno sam nedavno naletio an moto rukavice za 120kn i sad ih više ne mogu voziti jer mi je u njima prevuće ... ponekad se zna neletjeti na dobre stvari. Ja si gledam ovu jaknu malo dužu....to bi bilo doobro imati za hladnijih dana.... | |
| | | palomas cro chopper forum
Broj postova : 4411 Godina imam : 60 Prebivalište : Varaždin Vozim : BMW R1200 RT Na forumu od : 05.03.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 16:57 | |
| Meni u rukavicama NIKAD nije vruće, to je jedina oprema koju koristim i usred ljeta, mogao bih se voziti samo u gaćama i rukavicama. Ranije sam se dosta vozio bez rukavica, i sada plačam ceh tome. Ruke, a naročito prsti i šake postali su mi osjetljivi na propuh i hladnoću. U vezi Lidla - kad je bila prva akcija moto opreme, ja sam u Vžd došao oko podneva, i skoro sve je već bilo razgrabljeno. Ljudi su pokupovali po 7 pari čizama, a blagajnici su rekli da to kupuju za moto klub. Poslije su se te iste čizme nudile trostruko skuplje.. | |
| | | Leso cro chopper forum
Broj postova : 810 Godina imam : 45 Prebivalište : vinkovci Vozim : vespa px 200,venox Na forumu od : 12.01.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 16:58 | |
| [quote="ica"]...vrijedi li ponuda u svim Lidl dućanima ili samo u Zg??? Od svega bi uzeo tank torbu jer nije preskupa inače je po 550kn[/quote I meni je zapela za oko a i punjač | |
| | | asy cro chopper forum
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 18:16 | |
| [quote="Lešo"] - ica je napisao/la:
- ...vrijedi li ponuda u svim Lidl dućanima ili samo u Zg??? Od svega bi uzeo tank torbu jer nije preskupa inače je po 550kn[/quote
I meni je zapela za oko a i punjač Recite mi valja li taj punjač? To i mene zanima.. | |
| | | lukylipik cro chopper forum
Broj postova : 11184 Godina imam : 59 Prebivalište : 16 meridijan Vozim : Šokac zrx1200s Na forumu od : 02.11.2007
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 18:20 | |
| [quote="asy"] - Lešo je napisao/la:
- ica je napisao/la:
- ...vrijedi li ponuda u svim Lidl dućanima ili samo u Zg??? Od svega bi uzeo tank torbu jer nije preskupa inače je po 550kn[/quote
I meni je zapela za oko a i punjač Recite mi valja li taj punjač? To i mene zanima.. ...mislim dataj punjač nebi opravdao novac svojom kakvoćom, barem po kazivanju prijatelja koji je imao isti takav. | |
Broj postova : 597 Godina imam : 49 Prebivalište : Zagreb Vozim : Aquila custom Na forumu od : 19.06.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 18:25 | |
| - palomas je napisao/la:
- Meni u rukavicama NIKAD nije vruće, to je jedina oprema koju koristim i usred ljeta, mogao bih se voziti samo u gaćama i rukavicama.
Ranije sam se dosta vozio bez rukavica, i sada plačam ceh tome. Ruke, a naročito prsti i šake postali su mi osjetljivi na propuh i hladnoću.
U vezi Lidla - kad je bila prva akcija moto opreme, ja sam u Vžd došao oko podneva, i skoro sve je već bilo razgrabljeno. Ljudi su pokupovali po 7 pari čizama, a blagajnici su rekli da to kupuju za moto klub.
Poslije su se te iste čizme nudile trostruko skuplje.. Ma ne kažem ja da vozim bez rukavica, ali u ovim mojim zimskim mi je prevruće. Ja imam jedno tri, odnosno 4 para rukavica, od onih bez prstiju do ovih zimskih. | |
| | | Jastreb cro chopper forum
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 18:45 | |
| Roba iz lidela je totalni skart,kao i neke stvari u Luisa.Nemojte se tjesit cijenom,jer jeftine stvari placate dva puta... | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 19:14 | |
| Ja sam se više puta opekao i sa skupom robom i opremom, tako da to nije mjerilo! Imao sam naprimjer kožne rukavicekoje su imale karbon, preko kojeg je bila prevučena koža... i, platio sam ih ko suho zlato, nakon prve kiše su raspale... Jednostavno trebaš kužiti kaj valja, a kaj ne. To se večinom na vlastitim greškama naući. Nekako se mora steći iskustvo . Moto opremu koju sam u Lidlu uzeo, nisam puno, ali nekoliko komada opreme jesam, kao čizma, rukavica, kišnjaka, ceradu... i neke pizdarije poput lokota za disk, oprema je i nakon dvije pune godine upotrebe dobra, tak da se ne slažem u potpunosti sa tvojom tezom. ... Prošao sam jeftinije, oprema koju sam kupio je dobra, a nakon dvije godine i da se raspadne ne bi mi bilo žao... to je ipak potrošna roba... ali ja joj još uvijek ne vidim kraja... Ujedno kriza je uzela maha, pa zato valja i pokoju kunu uštedjeti.
Zadnja promjena: skorpac; sri 25 oľu 2009, 19:16; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 19:15 | |
| - Jastreb je napisao/la:
- Roba iz lidela je totalni skart,kao i neke stvari u Luisa.Nemojte se tjesit cijenom,jer jeftine stvari placate dva puta...
Djelomicno si u pravu, ali iva jakna se meni pokazala ok za par zimskih festi na koje idem motorom (inace nosim iskljucivo kozu). Ma sve to donekle jos moze proci s obzirom na cijenu, qli apeliram na sve Vas: zaboravite ove kacige i slicne njima po centrima jer je to totalno GOVNO !!! | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 19:17 | |
| Slažem se sa ovom izjavom! | |
Broj postova : 1167 Godina imam : 58 Prebivalište : München Vozim : Yamaha TDM 900 RN 18 Na forumu od : 17.07.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 19:30 | |
| Skorpac kupil si skupe rukavice a nisi naveo marku,vecinom kaktili kupuje se held ,kao malo bolja marka,ali to nije bogzna kaj. Jesi kad probao nositi Hein Gericke , Vanucci , Rukka,Dainese,da si imal takove rukavice drugacije bi prical. U lidelu ni kruh ne valja a kamoli motooprema. | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 19:38 | |
| - dudo je napisao/la:
- Jastreb je napisao/la:
- Roba iz lidela je totalni skart,kao i neke stvari u Luisa.Nemojte se tjesit cijenom,jer jeftine stvari placate dva puta...
Djelomicno si u pravu, ali iva jakna se meni pokazala ok za par zimskih festi na koje idem motorom (inace nosim iskljucivo kozu). Ma sve to donekle jos moze proci s obzirom na cijenu, qli apeliram na sve Vas: zaboravite ove kacige i slicne njima po centrima jer je to totalno GOVNO !!! Dudo slazem se sa tobom,ja sam sve kacige isprobao i dao se savjetovat u Luisu . Preporuka je samo Shoei i Schuberth ,vec Nolan drze za losijom markom,a sve ostale je skart. Zato sam sad kupio Schuberth , a Probiker iz luisa ide u smece. Koznu jaknu i hlace sam uzeo Hein Gericke, a ono iz luisa robu cu bacit... Probao sam i ja jeftino proci,ali neije to to... | |
| | | red-fz cro chopper forum
Broj postova : 726 Godina imam : 53 Prebivalište : belišće Vozim : yamaha fz6s Na forumu od : 05.10.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 20:30 | |
| VU COP dali mozda imas informaciju o kamp opremi u lidlu (dali ce biti skoro kakva akcija), lani su u lidlu imali super satore za nekih 250kn,i naravno ja se neckao??????? | |
Broj postova : 6364 Godina imam : 51 Prebivalište : Vodice Vozim : kawasaki GTR1400 Na forumu od : 15.07.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 20:33 | |
| - red-fz je napisao/la:
- VU COP dali mozda imas informaciju o kamp opremi u lidlu (dali ce biti skoro kakva akcija),
lani su u lidlu imali super satore za nekih 250kn,i naravno ja se neckao??????? Ja sam prošle godine kupija na nekoj akciji u Plodinama šator za nekih 300 tinjak kuna, odličan se pokaza, najjaču kišu je izdrža cilu noć! | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:03 | |
- Skorpac kupil si skupe rukavice a nisi naveo marku,vecinom kaktili kupuje se held ,kao malo bolja marka,ali to nije bogzna kaj.
Jesi kad probao nositi Hein Gericke , Vanucci , Rukka,Dainese,da si imal takove rukavice drugacije bi prical. U lidelu ni kruh ne valja a kamoli motooprema. Naravno da jesam, vozim motore na brzine od svoje 7 godine što bi u prevodu bilo nekih 27 godina! Uz to sam se poluprofesionalno bavio extremnim biciklizmom, DH, DJ i street, vozio sam red bull evente te su mi dobro poznate marke i oprema i opet ti mogu reći da najjeftinije Dainese su troduplo skuplje od Lidlovih a Lidlove su boljeod tih. Koja je marka mojih rukavica iz Lidla... jbg ne znam... niti sam gleda niti sam zapamtio, ali ako baš žarko želiš budem sutra pogledao pa ti napišem. U svakom sportu, hobiju, životnom stilu...ima razlika u ukusima i razmišljanjima, uvijek netko brije na vrhunsku opremu, a opet ima ljudi koji ne žele i nemaju sredstava( čitaj novaca) za kupiti vrhunsko. Pa sad zašto taj netko ne bi koristio srednje dobre rukavice dok ne skupi ili dok mu se ne pruži prilika kupiti nešto bolje. Velika večina ljudi koristi srednje kvalitetnu opremu, tipa Nolan .... opet je fora u novcu. Ujedno ne znam zakaj si toliko na taj Lidl nabrijan? Kvari ti posel ili kaj? | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:23 | |
| Evo nije mi vrag dal mira pa sam do garaže otišel. Rukavice su Cordurine http://www.cordura.com/ , što bi reklo da nisu baš takav škart! Model je Ultra III tec. Rukavice su mi super za hladna jutra. Inaće furam FoX ove kojih sam se nadobivao na Red bullovim eventima i imam jedan no name par koji sam uzeo prije par godina u Njemačkoj kad sam bio na svjetskom nogometnom.... uzeo sam ih u jednom dučanu sa auto kozmetikom i kupio ih za 11,99€ jer je na jednoj bila otrgnuta etiketa... Eto toliko od mene u ovoj temi.... više ne bum gnojil..... | |
| | | Eagle cro chopper forum
Broj postova : 589 Godina imam : 39 Prebivalište : Zagreb Vozim : Intruder M800 Na forumu od : 22.04.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:27 | |
- dudo je napisao/la:
- Jastreb je napisao/la:
Djelomicno si u pravu, ali iva jakna se meni pokazala ok za par zimskih festi na koje idem motorom (inace nosim iskljucivo kozu). Ma sve to donekle jos moze proci s obzirom na cijenu, qli apeliram na sve Vas: zaboravite ove kacige i slicne njima po centrima jer je to totalno GOVNO !!! Dudo slazem se sa tobom,ja sam sve kacige isprobao i dao se savjetovat u Luisu . Preporuka je samo Shoei i Schuberth ,vec Nolan drze za losijom markom,a sve ostale je skart. Zato sam sad kupio Schuberth , a Probiker iz luisa ide u smece. Koznu jaknu i hlace sam uzeo Hein Gericke, a ono iz luisa robu cu bacit... Probao sam i ja jeftino proci,ali neije to to... Naravno da nikad nebi kupio kacigu u lidlu ali mi nemožeš reć da su Shark, Shoei, Agv, Suomy i još neke marke škart!!!!! | |
Broj postova : 726 Godina imam : 53 Prebivalište : belišće Vozim : yamaha fz6s Na forumu od : 05.10.2008
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:43 | |
| - asy je napisao/la:
- red-fz je napisao/la:
- VU COP dali mozda imas informaciju o kamp opremi u lidlu (dali ce biti skoro kakva akcija),
lani su u lidlu imali super satore za nekih 250kn,i naravno ja se neckao??????? Ja sam prošle godine kupija na nekoj akciji u Plodinama šator za nekih 300 tinjak kuna, odličan se pokaza, najjaču kišu je izdrža cilu noć! da,to je to, za tri osobe,dupli i ima predsator??? | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:49 | |
| | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 21:58 | |
| ja mislim da koliko se sjecam,ali me zanima dali ce biti toga opet i kadaaaaaaaaaa?? | |
| Naslov: Re: LIDL sri 25 oľu 2009, 22:31 | |
| - Marko535 je napisao/la:
- Jastreb je napisao/la:
- dudo je napisao/la:
- Jastreb je napisao/la:
Djelomicno si u pravu, ali iva jakna se meni pokazala ok za par zimskih festi na koje idem motorom (inace nosim iskljucivo kozu). Ma sve to donekle jos moze proci s obzirom na cijenu, qli apeliram na sve Vas: zaboravite ove kacige i slicne njima po centrima jer je to totalno GOVNO !!! Dudo slazem se sa tobom,ja sam sve kacige isprobao i dao se savjetovat u Luisu . Preporuka je samo Shoei i Schuberth ,vec Nolan drze za losijom markom,a sve ostale je skart. Zato sam sad kupio Schuberth , a Probiker iz luisa ide u smece. Koznu jaknu i hlace sam uzeo Hein Gericke, a ono iz luisa robu cu bacit... Probao sam i ja jeftino proci,ali neije to to...
Naravno da nikad nebi kupio kacigu u lidlu ali mi nemožeš reć da su Shark, Shoei, Agv, Suomy i još neke marke škart!!!!! Ja sam isto tako razmisljao za te kacige kao i ti,pa sam ih par kupio ,probao,i nisam bio zadovoljan ( sve sam takove kacige prodavao ovdje na forumu) otisao sam u luis i probao nesto drugo i uvjerio se ,zato sam uzeo Schuberth . Naravno da si svako kupuje prema mogucnostima,ali bolje sakupit novac i kupit kak se spada... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: LIDL | |
| |
| | | | LIDL | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|