|
|
| Indians MC "Black 9 Party" | |
|
+7lord EvolutionEngine Beatnik Dog Soldier Saba Bleki freex 11 posters | Autor/ica | Poruka |
---|
freex cro chopper forum
Broj postova : 2 Godina imam : 50 Prebivalište : Rijeka Vozim : Yamaha FZ6S Na forumu od : 10.03.2009
| Naslov: Indians MC "Black 9 Party" sri 11 oľu 2009, 00:00 | |
| Indians MC Croatia poziva Vas da dođete na Black 9 party koji će se održati 04.04.2009. godine. Mjesto održavanja: novootvoreni Club House u Pazinu Sve informacije na mob: +385 (91) 500-7097 | |
| | | Bleki man
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" sri 11 oľu 2009, 00:33 | |
| Evo i layera najave Black 9 partya; | |
| | | Saba cro chopper forum
Broj postova : 2433 Godina imam : 42 Prebivalište : Split - Croatia Vozim : Virago 1100 Na forumu od : 18.03.2008
| | | | Dog Soldier cro chopper forum
Broj postova : 646 Godina imam : 35 Prebivalište : Istra Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 08.08.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pon 16 oľu 2009, 18:23 | |
| Ako netko dolazi nek se javi preko foruma pa da se nađemo... sigurno idu Profesor VN i Beatnik | |
| | | Beatnik cro chopper forum
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pon 16 oľu 2009, 20:07 | |
| E neznam jos, moguce da idem | |
| | | EvolutionEngine man
Broj postova : 388 Godina imam : 40 Prebivalište : Bjelovar-Zagreb Vozim : H-D XL883 Na forumu od : 15.08.2008
| | | | lord cro chopper forum
Broj postova : 2497 Godina imam : 39 Prebivalište : ZG Vozim : GSF Na forumu od : 22.02.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" uto 17 oľu 2009, 20:04 | |
| Vidiš mogao bi i ja prisustvovati. Planiram u to doba za Pulu, ali nažalost autom. Pa pozivam još ko hoće samnom.
Smještaj i klopa osigurani kod mojih dole. | |
Broj postova : 2135 Godina imam : 39 Prebivalište : Rovinj Vozim : Dragstar 1100 Na forumu od : 11.04.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" uto 17 oľu 2009, 22:32 | |
| | |
| | | vtx cro chopper forum
Broj postova : 5 Godina imam : 53 Prebivalište : Dubrovnik - Orebic Vozim : Honda VTX 1800 Cobalt blue Na forumu od : 26.07.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" ned 29 oľu 2009, 03:32 | |
| Evo mozda bi se ja zaletio, malo je daleko sa Peljesca ali ako vrijeme posluzi vrlo moguce... napokon voznja... . Kako je sa smjestajem? | |
| | | Bleki man
Broj postova : 46 Godina imam : 62 Prebivalište : Rijeka Vozim : Suzuki GSX-R Na forumu od : 11.03.2009
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pon 30 oľu 2009, 14:37 | |
| Party počinje od 17 sati pa do ranih jutarnjih nedeljnih sati. Za sve koji dolaze s "riječkog pravca" a koji ne znaju di je novi club house, evo par natuknica; ..., znači ako se dolazi "ipsilonom", onda se "hvata" prvi izlaz s njega (mislim da je to Pazin-istok tabela) i spušta se u Grad sve do benzinske INE koja se nalazi s lijeve strane. Prije benzinske, ima cesta na lijevoj strani koja vodi do club housa (bivša vojarna) i to je to. Za sve bikere s "istarskog pravca". sve isto, samo je "aktivna" desna strana; (Pazin-zapad tabela, INA benzinska na desno), a prilazna cesta za club house je poslije benzinske na desno.
Btw; za smještaj se raspitaj na broj mob-a koji je naveden u layeru. | |
| | | dudo cro chopper forum
Broj postova : 705 Godina imam : 47 Prebivalište : HR Vozim : Intruder 1400 Na forumu od : 23.09.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pet 03 tra 2009, 17:47 | |
| Ljudi ako neko bude dole neka me potraži rado ću popiti sponzorsku pivu | |
| | | noname man
Broj postova : 264 Godina imam : 35 Prebivalište : Roč- Istra Vozim : xt 600 Na forumu od : 15.03.2009
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pet 03 tra 2009, 20:17 | |
| mislim da je drugi izlaz jer prvi je za cerovlje... uglavnom pazin- istok gledajte | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pet 03 tra 2009, 20:32 | |
| ..., zato sam i napisao da nisam siguran. Znači sutra se vidimo i proslavimo s ekipom Indiansa otvaranje njihovog novog club housa. Predviđa se lijep i sunčan dan, tako da mi iz Rijeke "gibamo" s motorima do Pazina. Većinu wintera koje smo do sada obišli morali smo koristiti aute jer to nije bila obična kiša, već čitavo s*anje od poplave.
Kažu, hvala Bogu, da nam ipak dolaze suhi i sunčani dani,... :lol: | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" sub 04 tra 2009, 11:28 | |
| Negdje oko sedam ujutro, kiša nas je opet "posjetila" na Riječkom području. Gledam s balkona i vidim da je sad sve O.K. Evo fotke s mog balkona: Rijeka se "suši" i kažu na prognozi da je sve stvar "prošlosti", he, he,... | |
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" sub 04 tra 2009, 14:04 | |
| Tu u Rovinju je dosta ok, mislim da nece biti kise | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" ned 05 tra 2009, 23:38 | |
| ..., poznavajući ekipu Indiansa MC i njihove prijašnje skupove s kojih smo se vraćali, nisam niti jednog trenutka posumnjao da će i ovaj biti takav, ali ovaj party od jučer ipak mi je bio bitno drugačiji od ostalih. Ostao mi je onaj "gorak okus" u ustima da je jučer sve to "bilo malo" za razliku od prethodnih godina, a znam da ekipa Indiansa MC zna i može puno bolje,... ..., bile su to riječi mog prijatelja koje sam danas čuo, "day after", kada su alkoholne pare laganini "isparavale" na današnjem suncu, negdje na Čavlima,... ..., i što reć na to? Možda je u pravu, ali da bi ovakvo razmišljanje dobilo svoj puni smisao, svakako ga treba dodatno obrazložiti, a isto tako ga treba i nadopuniti, i to s "podacima" za koje "obični biker" koji se je jučer zatekao u "kišnom Pazinu", sigurno nije upoznat. Pa krenimo onda "kronološkim redom" koji je bitan za jučerašnji party, ali i za promjenu ovakvog razmišljanja; ..., zbog izgradnje ceste i Plana razvoja Grada, ekipi Indiansa MC otkazana je stara lokacija na kojoj se je nalazio njihov prethodni club house, i ekipa se je našla "na ulici". Nije to nešto što je njima zasmetalo, kuže i oni "više" interese, ali godine uloženog truda, zajedničkih sati rada članova ekipe kao i "kultno" mjesto, odjednom je trebalo negdje preselit. Krenulo se je u traženje prihvatljive lokacije i konačna odluka je "pala" na prostor bivše vojarne u Pazinu, točnije "uzvisinu", i sa zgradom koja "dominira" nad cijelom udolinom. ..., kako to inače "biva" kod nas, u Lijepoj Našoj, odabir lokaliteta je bio onaj lakši dio "posla"; uslijedio je kako se to na kraju i pokazalo, onaj teži dio, "borba" s administracijom ili bolje reć birokracijom od koje nikako, svi mi, ne možemo "pobjeći. Ne "kuže oni nas na cesti, a kamoli uopće očekivati da nas kuže u uredima u kojima sjede i gledaju nas preko svojih "nakošenih" očali. Ona početna "dozvola i papirologija" uspjela je osigurati "ekipi" da bar započne s osnovnim radovima na samom objektu, ali i prilazu koji je bio toliko zapušten da ga je trebalo "zakrpat" na više strana. Takvi poslovi "pokrenuti" su unazad samo mjesec dana, a u samoj zgradi nije bilo ničega, sve što je vrijedilo je odneseno a ono što se nije moglo odnijeti bilo je počupano i razbijeno. Trebalo je krenuti ispočetka,... ..., struja, priprema za vodo instalacije, žbukanje, gletovanje, opremanje najosnovnijim dijelovima interijera, stolarija, bravarija,... možete li uopće zamisliti koliko je toga, a uz sve to, još imate i privatnih obaveza, obiteljskih kao i onih koji vam nalažu da ne zaboravite wintere svojih "prijatelja", te da im se odazovete, unatoč tome što vam "posao" u tom trenutku mora i "stat". Ono što je napravljeno u ovo kratko vrijeme nekome će se učiniti "malim", ali cilj ove ekipe, kao i svake druge koja sređuje svoj prostor je da što više učini i sredi sam"duh" club housa, vlastitim rukama. Tako je i ovdje, i u ovom club housu, sve ono što je napravljeno, napravljeno je isključivo vlastitim znanjem i rukama članova Indiansa MC, njihovih "suportera" i njihovih prijatelja koji ih cijene i poštuju, i zato smatram da je napravljeno jako puno u jako kratkom "roku". ..., premalo je vremena bilo da se sve sredi, i "jučer viđeno" rezultat je mukotpnog posla za koji osobno mislim da je do sada dobro obavljen u prostoru club housa, ali zasigurno nije dovršen. Ima tu još puno posla, puno sati rada; treba srediti prilaze, treba dovršiti prostor na katu, opremiti ga, učiniti da "zaživi", da možeš sjest i opustit se, ima još puno tih "sitnica. Kada ponovno budemo u tom prostoru za nekoliko mjeseci bit će to sasvim drugačije, uopće ne sumnjam u to, a vjerujem da ćete se i vi svi u to uvjeriti. ..., i da zaključim prije nego "nabacim" koju fotku prostora; Zanimljiv prostor, zanimljiva lokacija i još puno posla za napravit i "dovest sve u red", ali možda i prilika da neki od nas, pojedinačno ili skupno pomognu ovoj "ekipi", da li svojim znanjem, da li svojim "vezama", da li skupno s "više ruku" ili na bilo koji drugi način, ali ako pomognu, neka pomognu od srca i sa srcem, nikako drugačije. Nikoga od nas to ne bi dovelo u podređeni položaj, ali svi se mi volimo hvaliti kako smo "klub", pričamo o nekakvoj slogi i poštovanju, pričamo o tuđim nedostacima, i ništa ne poduzimamo. Uvijek nam je tako lakše; gledamo sa strane i "ocjenjujemo" nečije rezultate, i uvijek nađemo nešto što nam smeta. A kad se istinski potrudiš da sve pripremiš za party i još ti taj dan non-stop pada kiša, sve pretvori u blato i "ne pušta te na miru", onda je ono najmanje što sam možeš učiniti za ovu "ekipu", je da im pružiš podršku, kao prijatelj, kao biker, kao pojedinac koji s njima dijeli iste ceste i zavoje,... Story by Bleki, travanj 2009. | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" ned 05 tra 2009, 23:42 | |
| | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" ned 05 tra 2009, 23:48 | |
| ..., neću ništa posebno pisati, jer sve što je trebalo, obuhvatio sam kroz "opis" club housa Indiansa MC. Kiša koja nije poštedila ni ovaj party, jednostavno je sve pretvorila u blato, tako da sam na trenutak pomislio da će "izletit" dva komada, i tamo se "ishrvat", onako kako to zna biti na nekim od moto showa koji sam imao prilike posjetiti. Dok sam danas prao i čistio svoje i od Miki čizme, razmišljao sam koliko sam si posla zadao, ali u glavi mi je bila i pomisao koliko je tek blata unijeto u prostor club housa i koliko će tek njima trebati vremena da sve to dovedu u red. Što god netko rekao, pričao ili mislio o ovom partyu, moram mu reć da je meni osobno, bilo izvrsno. Ni sam prostor nije bitan ako je dobra ekipa, a jučer je tamo uistinu bilo dobrih "ekipa". Bilo bi mi žao da nisam bio dijelom jučerašnjeg partya, a jedino što me je zasmetalo je bila kiša koja nas nije puštala na miru. Ono što mi je "upalo" u oko su "klupska pravila". Možda i niste išli za tim, ali mogli ste ih vidjeti na pragu club housa, i slikovito su vam prikazana; ..., ne vidim, ne čujem, ne govorim,... Ovaj put ih primjenite i izvan club housa, i vidimo se opet za koji mjesec na istom mjestu. Tada ćete moć puno toga više vidjeti, bolje ćete čuti, a slobodno ćete moć okolo govoriti da je to jedan od boljih club housa "zapadnih" bikera. Idu fotke; | |
| | | Bleki man
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" ned 05 tra 2009, 23:53 | |
| | |
| | | buralee cro chopper forum
Broj postova : 974 Godina imam : 35 Prebivalište : Velika Gorica Vozim : uskoro(ponovo) Na forumu od : 02.11.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pon 06 tra 2009, 00:13 | |
| po slikama se vidi da je bilo odlicno | |
| | | Dog Soldier cro chopper forum
Broj postova : 646 Godina imam : 35 Prebivalište : Istra Vozim : Yamaha Virago Na forumu od : 08.08.2008
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" pon 06 tra 2009, 00:16 | |
| Ekipi i meni je bilo odlično...a za Indians MC i ovogodišnji party imam samo riječi hvale...dečki svaka čast ! ..upoznao sam se sa Ivanom, sa foruma (evolutionengine) koju ovim putem pozdravljam | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Indians MC "Black 9 Party" | |
| |
| | | | Indians MC "Black 9 Party" | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|